Warisdeath писал(а): ↑12 сен 2021, 18:39
Ага, зрозуміло. Просто Ви не в курсі що воно за таке явище по прізвищу Невзоров))
Це незаурядна особистість. Ой яка незаурядна!
Якщо говорити про нього одним словом, то він - пропагандист.
Але раз мова вже зайшла про нього, то треба розширити.
Невзорову тексти ніхто не пише. Він є автором всього, що він каже. До того ж він дуже розумна і освічена людина. До нього можна ставитися як завгодно, але цей факт беззаперечний. І, як правило, у розумних людей і гумор не примитивний. Він у них тонкий і гострий одночасно, інколи цинічний, він у них наділен сарказмом, іронією і гротеском. До того ж Невзоров затятий антицерковник, антиРПЦшник, антирелігійник. Він стібеться над православними скрєпами. Більше того, у нього 4 класи духовної семінарії. І всі ці скрєпи він бачив зсередини, що власне і зробило його таким затятим антицерковником.
Це коротко про автора. Причому це дуууууууууууже коротко про цю людину.
Що до конкретного ролика, то Ви, скоріш за все слухали не уважно. Стьоб Невзорова над словами Зюганова, який заявив, що першим комуністом був Іісус.

Мені здається, що не треба володіти всіма тими рисами, якими я зараз обмалював Невзорова, щоб зрозуміти абсурдність вислова Зюганова. Це ж очевидно. А так, як у Глєбича гострий язик, а церква - одна з найулюбленіших його тем, то цілком природньо, що він просто не міг це залишити без свого коментаря.
Серед інших його улюблених тем, тако ж: комунізм, скрєпи, вЯлічіє росії, побєдобєсіє, кримнашизм, їхтамнєти у відпустці і так далі в цій тематиці. А тут об'єдналися дві: комуністи і релігія. Ну як він міг це пропустити? Та ніяк. От він і не пропустив. І вийшов у нього такий класний саркастично-глумливий іронічний коментар про це! На мій погляд вийшло суперово!