У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Решил как-то один человек прощупать умственные способности избирателей Зеленского
С этой целью, написал вот такие невинные слова:
Гетеросексуальность – это сексуальный интерес к лицам противоположного пола.
Гомо сапиенс – это с латинского «человек разумный».
Ну это же 5 класс, вторая четверть!
Читать далее: https://gorlis-gorsky.livejournal.com/3111966.html
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Ну что, здесь еще остались поклонники Зе? ))) А то прошвырнулся по форумам городов Украины - везде куча активных и растущих тем против маладого дарования ;) Заодно новое прозвище нашего Президента узнал: Приговор Карантиныч ))))))))
Если тренд продолжится в том же направлении, то однозначно пиzдец котенку!! Не досидит ;)
Смешны Зелебобы со своим "мы голосовали против", а не именно "за".. ну кто же знал..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Нет, ошибки могут признавать не единицы, но признаться самому себе, что дебил могут действительно единицы из 73% ;) Во всем все одно виноват Шоколадный!! ))))))))))))
А у Зеленского явный синдром Даннинга - Крюгера.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Президент призначив Міхеіла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ
Президент України Володимир Зеленський призначив Міхеіла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ.
Про це йдеться в Указі № 169/2020 «Питання Національної ради реформ і Виконавчого комітету реформ», який Глава держави підписав 7 травня.
«Щиро вітаю Міхеіла Ніколозовича з новим відповідальним викликом. Вірю, що він зможе надати імпульс Національній раді реформ та допоможе в здійсненні важливих змін у житті країни», – зазначив Володимир Зеленський.
Також цим указом Президент призначив Олександра Ольшанського заступником голови Виконавчого комітету реформ.
Документом вносяться зміни до указів Глави держави щодо єдиної державної політики реформ в Україні, забезпечення діяльності Національної ради реформ і Виконавчого комітету реформ та положення про Національну раду реформ.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Sanek, А ХЗ що воно таке? Побачимо. Гадаю, що сумно не буде))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
ошибки могут признавать не единицы, но признаться самому себе, что дебил могут действительно единицы из 73% ;) Во всем все одно виноват Шоколадный!! ))))))))))))
Президент на українсько-російському кордоні вшанував пам'ять загиблих у Другій світовій війні
Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою в Луганську область. Глава держави відвідав смт Мілове, яке розділене кордоном між Україною та Росією.
У Міловому Президент відвідав меморіальний комплекс «Україна – визволителям».
Володимир Зеленський ушанував пам'ять загиблих у Другій світовій війні. Президент поклав квіти біля Вічного вогню, а також встановив лампадки біля скульптурної композиції – солдата, який знімає головний убір перед рідною землею, а до його грудей припала визволена з нацистської неволі жінка.
Постамент зовні нагадує бліндаж. Всередині – музей «Землянка». На постаменті напис: «Україна – визволителям».
Скульптурна композиція – лише частина меморіального комплексу в центрі селища.
Поряд з пам’ятником – братська могила. В ній спочивають сотні відомих і невідомих солдатів, які загинули під час визволення Мілового. 1066 імен полеглих героїв висічено на 27 меморіальних дошках біля братської могили.
Неподалік від цього місця розташоване село Півнівка, яке було першим населеним пунктом, де в грудні 1942 року почалося вигнання нацистських окупантів з української землі. https://www.president.gov.ua/news/prezi ... myat-61077
Насколько я помню, 9-го кое-кто обещал окончательно определиться со своим отношением к Зеленскому и написать расширенный пост в этой теме. Уж полночь близится, а близости все нет! (с)