Тоже ла-ла-ла?
Президент Зеленский
-
- Сержант
-
- Сержант
Президент Зеленский
давайте не будем портить вечер)) смотрю про Адю))
-
- Сержант
Президент Зеленский
ab16, веселая песенка вечер не испортит.
-
- Полковник
Президент Зеленский
Конец первого сезона.

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Сержант
Президент Зеленский
таков сейчас мир и очень скоро, если не уже, мы перестанем удивляться и этому)
что дальше? если смотреть на это приходится как на должное...
что дальше? если смотреть на это приходится как на должное...
-
- Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
dnepr7, Перший раз ставлю лайк за відео від Страна.ua. І це все заслуга Зеленського. Блін. Дожився. Але тут з нею важко не погодитись. Окрім однієї фрази. Саму фразу приводити не буду, не хочу повторювати наклеп, мова про беркутівців. І щось мені підказує, що заради саме цієї фрази вона поливала лайном новий шедевр від президента аж цілих 18 хвилин. Так і працюють маніпулятори.
І я пам'ятаю, що це ворожий сайт, тому і злить, що майже у всьому з нею згоден. Але ж, блін, і заперечити нічим. От що саме головне і мерзотно від цього дуже.
Ну так це мене злить. І злить саме від того, що у мене немає жодного аргументу, щоб щось протиставити її словам. (Крім тієї її думки і погляду, про які я вже сказав). А от Ви? Ви чому слухаєте Лєську? Вона ж ще жодного разу не сказала слова доброго про Вашого обранця? Вам це для чого? Ви за нього голосували, Ви йому повірили, Ви його захищаєте, Ви нас запевняєте, що він найкращий президент у всі віка і часи. І при цьому завжди слухаєте Лєсю Мєдвєдєву, яка поливає його з перших днів. Як це у Вас міститься разом?
Поясню своє непорозуміння.
Моє ставлення до Зеленського знають всі. Але у мене є принцип, правило, які я ніколи не зміню, ні при яких обставинах. Це те, що ми - громадяни України - можемо скільки завгодно хвалити, чи сварити своїх керманичей, але я ніколи не дозволю ні самому собі, ні щоб хтось при мені, хаяти їх комусь з іншої країни, а тим більше з країни росії. Бо це - наші обранці. І ми самі тут розберемось хороші вони, чи погані. А інші, друзі вони нам, чи вороги, нехай приймають наш вибір, як ми приймаємо їх вибір. Ні, похвалити - то завжди можна і залюбки це сприйму, а от ганьбити, ніхто немає права, окрім нас самих. Такі у мене правила.
Страна.ua - це одне із провідних проросійських видань в Україні. І я би може якось і зрозумів би Вас, якби вони хоч трошки відносились до Зеленського з повагою. А вони, окрім того, що відкрито ворожі ЗМІ, так вони ще і глумляться над нашим президентом. А Ви - його завзятий прихильник. Як у Вас це все міститься разом? Я не розумію. Може те це якось пояснити?
І я пам'ятаю, що це ворожий сайт, тому і злить, що майже у всьому з нею згоден. Але ж, блін, і заперечити нічим. От що саме головне і мерзотно від цього дуже.
Ну так це мене злить. І злить саме від того, що у мене немає жодного аргументу, щоб щось протиставити її словам. (Крім тієї її думки і погляду, про які я вже сказав). А от Ви? Ви чому слухаєте Лєську? Вона ж ще жодного разу не сказала слова доброго про Вашого обранця? Вам це для чого? Ви за нього голосували, Ви йому повірили, Ви його захищаєте, Ви нас запевняєте, що він найкращий президент у всі віка і часи. І при цьому завжди слухаєте Лєсю Мєдвєдєву, яка поливає його з перших днів. Як це у Вас міститься разом?
Поясню своє непорозуміння.
Моє ставлення до Зеленського знають всі. Але у мене є принцип, правило, які я ніколи не зміню, ні при яких обставинах. Це те, що ми - громадяни України - можемо скільки завгодно хвалити, чи сварити своїх керманичей, але я ніколи не дозволю ні самому собі, ні щоб хтось при мені, хаяти їх комусь з іншої країни, а тим більше з країни росії. Бо це - наші обранці. І ми самі тут розберемось хороші вони, чи погані. А інші, друзі вони нам, чи вороги, нехай приймають наш вибір, як ми приймаємо їх вибір. Ні, похвалити - то завжди можна і залюбки це сприйму, а от ганьбити, ніхто немає права, окрім нас самих. Такі у мене правила.
Страна.ua - це одне із провідних проросійських видань в Україні. І я би може якось і зрозумів би Вас, якби вони хоч трошки відносились до Зеленського з повагою. А вони, окрім того, що відкрито ворожі ЗМІ, так вони ще і глумляться над нашим президентом. А Ви - його завзятий прихильник. Як у Вас це все міститься разом? Я не розумію. Може те це якось пояснити?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Сержант
Президент Зеленский
у таких людей, "ж..па - барометр". Все может быть.Warisdeath писал(а): ↑25 апр 2020, 03:04Ніколи.
Він так і залишиться найнятим на роль президента ((
он артист, может посидеть в окопе для фотки, но сидеть и дежурить там... вряд ли)
-
- Сержант
Президент Зеленский
в принципе, год - весомый показатель...
остается надежда на его Амбиции. Любителя ведущих ролей.
Однако, "суфлеры" мощные.
Трудно сказать.
Точнее, трудно приговорить вместе с ним и .. украинцев.
Верите, все более присматриваюсь к Яценюку.
Сам удивляюсь.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Сержант
Президент Зеленский
не могу сказать за всех, но показывают именно то общество, которое его встречало на "ура"
уровень его публичных похабностей впечатлял, но другого продукта не было. А он есть? А он будет?
А он-...нужен?
Разве совок не разучил думать? А умели ли, если купились на революцию?
Кормят тем, что на столе стоит.
Помните, у Макиавелли, когда чаяния народа на лучшего государя, никогда не оправдывались и
с каждым разом - все хуже и хуже))
уровень его публичных похабностей впечатлял, но другого продукта не было. А он есть? А он будет?
А он-...нужен?
Разве совок не разучил думать? А умели ли, если купились на революцию?
Кормят тем, что на столе стоит.
Помните, у Макиавелли, когда чаяния народа на лучшего государя, никогда не оправдывались и
с каждым разом - все хуже и хуже))
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
А я завжди на нього дивився))
І як кризовий менеджер він себе показав блискуче. І на заході у нього дружні стосунки. І раха для нього ворог. І путін для нього - ворог.
А для них же він, взагалі, моджахед

Та нічого дивного тут немає. Бо кожна мисляча людина розуміє, що нам потрібні не нові обличчя, а нам конче необхідні мізки!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Сержант
Президент Зеленский
Однако, тоже красть будет. К бабке не ходи) 

-
- Полковник
Президент Зеленский
А помните нам совсем недавно намекали на Яценюка? А получился Саакашвили ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
-
- Полковник
Президент Зеленский
Олеся Медведева гражданка Украины родилась в Горловке и имеет полное моральное право ругать руководителей нашей страны.Warisdeath писал(а): ↑25 апр 2020, 03:04dnepr7, Перший раз ставлю лайк за відео від Страна.ua. І це все заслуга Зеленського. Блін. Дожився
що ми - громадяни України - можемо скільки завгодно хвалити, чи сварити своїх керманичей, але я ніколи не дозволю ні самому собі, ні щоб хтось при мені, хаяти їх комусь з іншої країни, а тим більше з країни росії.
-
Автор темы - Генерал-полковник
- Спонсор форума
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |