Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 окт 2022, 00:05

Bikini, З превеликим задоволенням прослухави відео з Портниковим! Чудова бесіда! Дякую, що принесли на форум!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 окт 2022, 00:14

Bikini писал(а):
22 окт 2022, 23:18
Вполне естественно, ведь фигуранту дела 83 года.
Доволі дивна фраза. А що погляди залежать від віку? Чи у нас в Україні мало людей такого віку, які геть не мають проросійських поглядів. Так само, як і чимало відносно молодих, які дихають московією. Це залежить не від віку, а від змісту, що всередині людини.

А все інше в цій новині просто круть. Шкода, що цього не відбулося раніше. А зараз можна і про вік згадати))) Було б набагато краще, якби до нього дійшли руки раніше, бо йому аж 83 роки.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 23 окт 2022, 00:17

Кадры задержания Вячеслава Богуслаева.
150014 - Украина-реалии New
150015 - Украина-реалии New
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 окт 2022, 03:07

Чітко :good:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 23 окт 2022, 11:15

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 23 окт 2022, 13:16

Вероятность суровой зимы в Украине с затяжными морозами минимальная, заявляет директор Укргидрометцентра Николай Кульбида.
Изображение
По его прогнозам, возможны очень кратковременные периоды с морозами до -20 градусов на северо-востоке и -25 градусов на востоке.

"Но эти морозы будут кратковременные, они не задержатся надолго", — заверил синоптик.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 окт 2022, 14:31

Сергій Висоцький

Новина про те, що СБУ звинувачує Богуслаєва у державній зраді - це добре. Він щирий ватник та щиро асоціює себе з Росією. Він і справді постійно добивався постачання цих двигунів до РФ. Знаю це, бо багато разів він намагався розблокувати цей процес з 2014 по 2019, ходив, «рішав», але заборона на експорт товарів подвійного призначення до РФ стояла як камінь.
Не хочу політизувати цю тему. Але, схему з постачанням гелікоптерних двигунів до РФ через Латвію та Китай він і справді відкатав у 2019 і 2020 роках. Тупо, попри заборону, написавши в контрактах, що двигуни не з товаром подвійного призначення.

Коли Служба експортного контролю намагалася втручатися і подавала до суду, Богуслаєв ці суди вигравав. Причому, наскільки з знаю, допомагав йому в цьому Портнов, який до 24 лютого деякими нашими діячами, які зараз на собі вишиванку рвуть, вважався порядною, чудовою людиною, яка просто допоможе прижучити «папередніків». Да і спротиву продажі акцій «Мотор-Січі» китайцям, до того як Вашингтон почав тиснути, також державна система майже не чинила. Бо, нагадаю, до 24 лютого концепт «третього шляху» та дружби з Китаєм, адже на «буржуях» світ клином не зійшовся, був майже офіційною позицією.

Мені чесно подобається, куди розвертається робота СБУ після того, як Службу очолив Малюк. Принаймні ми бачимо початок хоч якихось дій щодо УПЦ МП. Бачимо такі резонансі затримання, як це.

Але! Треба пам’ятати, що на «Мотор-Січі» штатно сидів цілий відділ СБУ, окрім секретного. Який повинен був якраз попереджати експорт в Росію в рамках контррозвідувальної діяльності.
Богуслаєв не продавав ці двигуни росіянам в ларьку з-під прилавка. Як дітям цигарки. В цьому процесі були задіяні сотні людей. Ціла міжнарона мережа.

Ці контракти забезпечувалися працівниками компаній-спецекспортерів. Керівники цих компаній не могли не знати що це за двигуни та куди вони йдуть. Бо вони експерти ринку озброєнь, і мабудь здогадувалися, що десятки двигунів для «Крокодилів» латвійцям не всралися. Для довідки: латвійські військово-повітряні сили мають у своєму складі цілих 6 транспортних гелікоптерів! Служба експортного контролю приймала участь? Так, згідно із даними судів вона намагалася блокувати ці контракти, але її роль треба вивчити.
Кабмін був в курсі? Не міг не бути.
Богуслаєв безперечно негативний персонаж. Але справа не тільки в ньому. Справа в тій державній системі та системі спецслужб, які замість того, щоби виконувати свою роботу та блокувати фантазії діда про комерційно вигідну дружби слов’янських народів, радо сприяли йому у постачанні двигунів вбивцям. Скоріш за все за невеликий (чи великий) гешефт. На 6-7 році війни! І буквально за рік-півтора до початку широкомасштабної!

Так, скажімо дипломатично, це все відбувалося в тому числі через те, що вище політичне керівництво на той момент випустило цю проблему з фокусу своєї уваги і, скажемо більше, навіть не розуміло чого саме це є проблемою. Але! Якраз завданням СБУ, розвідок, чиновників, було зупинити цей жах та доповісти керівництву чим саме загрожують такі речі! А не мовчки приймати конверти, раз зверху не прилетіло!

Тому, якщо копати, то до самого дна. Або в нашому випадку до самої гори. І також досліджувати, які ще маленькі любителі російського світу сидять поруч з тобою у кабінеті. Сподіваюся, що в СБУ це усвідомлюють.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 24 окт 2022, 23:35

150090 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 26 окт 2022, 06:12

(с)
"Бігус про "контрабанду" Свинарчуків зміг, а про двигуни Богуслаєва в росію - не зміг..

ось така вибірковість..

може, родичі з ФСБ не дозволили??"

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 27 окт 2022, 20:23

150190 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 окт 2022, 01:25

Влад Бевх писал(а):
26 окт 2022, 06:12
а про двигуни Богуслаєва в росію - не зміг..
А я десь читав, що наче зміг. Не стверджую. Можу помилятися. :rolleyes2:

А чому я взагалі зараз про це пишу, тому що я подумав, що про Бігуса я дізнався саме з теми Свинарчуків. І що це було як моє знайомство з ним, так і прощавання. Десь на середині другої серії. І все. Більше я його не дивився. (Ні, щось було про Ківу, чи про Медведчука ще, що я подивився). Так от коли я читав, що він зняв про Богуслаєва, то я подумав, що після Свинарчуків, я, наприклад, взагалі не хочу нічого дивитися від Бігуса, навіть якщо він про Богуслаєва і всю правду розповів.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 окт 2022, 02:17

О! Я знайшов де я читав, що Бігус наче зробив щось по Богуслаєву.

Цікавий погляд на події у заступника голови фракції Слуга Народу А. Мотовіловця.
Дуже цікавий :reyes:
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 28 окт 2022, 02:32

Warisdeath, "в бизнесе главное не патриотизм, а зарабатывание денег"
Вот поэтому Япония, после обычных и ядерных бомбардировок, за каких-то двадцать лет смогла, а мы пока ничего не смогли!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 окт 2022, 02:54

Bikini писал(а):
28 окт 2022, 02:32
Вот поэтому Япония, после обычных и ядерных бомбардировок, за каких-то двадцать лет смогла
Ні, не через це.
А от ми саме через це і не змогли.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 28 окт 2022, 03:00

Warisdeath, так я это и имел в виду.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 окт 2022, 03:02

Bikini, Вибачаюсь! Я інакше спочатку зрозумів.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 02:33

Цікаві факти про Україну, які ви точно не знали. Нам є чим пишатися🇺🇦!!!!........ ❤️

1.
Україна продає модельне взуття в… Італію. Так, в країну, яка славиться на увесь світ власними брендами. І не лише в Італію, але й у Францію, Велику Британію, США, Німеччину та десятки інших країн.
Йдеться про торгівельну марку Braska. Її видають за британську, але насправді нею володіє підприємець з київської Троєщини. Зараз 40% взуття Braska виробляється в Україні для місцевих споживачів, а 60% – за кордоном.
Є й інші подібні фірми, наприклад, Luciano Carvari, Blink тощо.
Найцікавіше те, що починалися вони як «Бренди-перевертні», тобто їх шили в Україні під виглядом іноземних марок. Тепер усе трохи не так і це взуття з задоволенням носять європейці.
2.
Україна продає сири в… Голландію. А ще масло вершкове. І не лише в Голландію, але й в Данію, яка славиться саме своїм маслом. А ще ми продаємо сири в Казахстан і Єгипет, Молдову і Об’єднані Арабські Емірати. Минулого року ми експортували майже 8 тис. тонн сиру і 470 тонн масла.
Окреме слово – про органічну продукцію. Чи знали ви, що українська компанія «Органік Мілк» (м. Баранівка Житомирської області) возить органічний сир, йогурт та інші «смаколики» до Еміратів літаками?
І ця компанія не єдина – їх дев`ять…
3.
Один з найкращих світових брендів елітних меблів… український. Їх виробляє ПП «Меблева фабрика “Мірт”» (Новоград-Волинський, Житомирська обл/
Це не італійські і не французькі майстри постаралися. Їм до такої якості й краси далеко.
Українські меблі та дерев`яні елементи декору з натуральної коштовної деревини можна побачити в іноземних посольствах, в офісах та домівках відомих бізнесменів, в елітних ресторанах та готелях Євросоюзу, Саудівської Аравії, Катару, ОАЕ тощо. Серед замовників – великі міжнародні компанії, як, наприклад, Marriott International зі штаб-квартирою в США, яка керує роботою 6080 готелів по всьому світові.
4.
Один з найкращих світових виробників холодильних вітрин для супермаркетів… українська компанія «Айсберг» (Одеса). ЇЇ обладнання працює в супермаркетах, гіпермаркетах і дрібних магазинчиках Німеччини, Італії, Великої Британії, Австралії, Ісландії та ще 22 країн світу.
А починалося усе з імпорту холодильників з Німеччини, Італії, Великої Британії…
5.
Серед найкращих у світі вітрильних яхт… українські. Ми продаємо їх зокрема в Канаду і Швецію. У Швецію, Карле!
Black Sea Yachts shipyard та Fifth Ocean Yachts з Миколаєва, «Вітрила України» з Херсону та ще шість українських виробників успішно конкурують з відомими європейськими і американськими виробниками.
6.
Найпопулярніші у Європі лижі та сноуборди… українські. Кожен другий сноуборд та кожна друга пара лиш, яка продається в Австрії, Великій Британії, Німеччині, Франції та інших країнах. Лідером є СП «Фішер-Мукачеве» виробляє 180 моделей спортивно-бігових лиж і 130 моделей гірських лиж.
Фабрика виробляє продукцію не тільки марки Fischer, а й інших брендів, зокрема, Scott Usa, Stöckli, Tecno Pro, Hagan, Rossignol, Alpina, Splitkein, Tecno.
Загалом минулого року Україна продала до ЄС 731,4 тис. одиниць цього товару.
7.
А ще Україна вийшла на третє місце у світі як постачальник меду. Супермаркети Франції, Німеччини, Бельгії, Еміратів, Італії забито українським солодким продуктом. А ще Україна посідає почесне третє місце за обсягами експорту курятини до країн ЄС.
8.
А ще ми продаємо в Японію сигари і сигарети.
А до Європи – вино. І не лише до Європи. За два останні роки його експорт зріс удвічі.
Про шоколад та цукерки помовчмо – це усі знають і це не цікаво.
9.
А ще ми постачаємо чоловічий одяг до Британії й жіночий до Німеччини. Європа та світ носять джинси та інший одяг знаменитого німецького бренду Brax, навіть не підозрюючи, що їх шиють на фабриці Lesya у тому таки Новограді-Волинському. Фабрика “Леся” має і власний бренд, в числі її продукції ексклюзивні сукні, туніки, спідниці, жіночі костюми тощо. Помилуйтеся, жінки на це чудо. Воно не з Парижу.
10.
А ще ми експортуємо штучні сапфіри, з яких в США виготовляють надсучасні бронежилети та бронескло для броньованих автомобілів американських президентів та використовують у ракетно-космічній галузі. Роблять їх в Харківському науково-технологічному комплексі «Інститут монокристалів». Тут вирощують найбільші у світі кристали сапфірів.
11.
А ще Україна стрімко увірвалася на міжнародний ринок ІТ-технологій. Зараз доходи від них посідають третє місце (після сільськогосподарської продукції та продукції металургії) в статті українського експорту й щороку цей напрямок високих технологій зростає по експоненті.
12.
А це українські легкі гелікоптери, які щойно почала випускати коммпанія “Горизонт” з Білої Церкви (Київська область). Їх уже отримують замовники.
Так що не лише чавунними зливками, соняшниковою олією й вікопомною електропроводкою для «Фольксвагена» і «Опеля» ми можемо похвалитися.
І тут перераховано далеко не все, чим маємо пишатися. Жаль, лише чомусь наші журналісти про це практично не розповідають. Вони все десь більше бруд вишукують. Та не тількі вони…
Ось, які ми працьовиті і талановиті УКРАІНЦІ!
ВСЕ БУДЕ УКРАІНА 🇺🇦 ❤️💪

Nelly Li
Facebook

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 29 окт 2022, 05:46

150252 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 окт 2022, 15:50

Скандал з Богуслаєвим - це новий #вагнергейт

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 окт 2022, 02:56

Цієї ночі Україна переходить на зимовий час

О 4-й годині потрібно буде перевести стрілку на годину назад.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»