Северная Корея - реалии
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Северная Корея - реалии
Lis1980, Цікавий автор відео. Я тільки зараз побачив і послухав.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Северная Корея - реалии
У меня тут мысль возникла.. а мы уверены, что в Курской области корейцы?? Может то китайцы под видом корейцев.. на практике.. их же хрен отличишь друг от друга.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Северная Корея - реалии
Lis1980, Південнокорейці підтверджують. І розвідки наші та іноземні теж.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Северная Корея - реалии
Подія минулого тижня ще, але вона цікава, а ми чомусь її проігнорували, хоча чули ж всі мабуть про це) Мені здається, що продовження в цій історії буде, тому публікую початок, а далі треба стежити.
Новий есмінець КНДР зазнав аварії на церемонії спуску — він лежить у воді, а Кім Чен Ин лютує.
Інцидент стався в порту Чонджін на очах лідера країни. Через несправний механізм корма 5000-тонного корабля передчасно скотилася у воду. Його корпус було потрощено, а ніс залишився на стапелі.
Кім Чен Ин назвав аварію «злочинним актом» і звинуватив низку держустанов в «абсолютній недбалості й безвідповідальності». Він наказав відновити есмінець до пленуму Трудової партії у червні та назвав це «справою національної честі».
Встигнути буде майже неможливо, кажуть спеціалісти, оскільки пошкодження надто серйозні. Один з фахівців задається питанням, чи мають взагалі нові есмінці КНДР двигуни, адже державні медіа не публікували їхні фото у русі.
Фото: Maxar Technologies, Open Source Centre / X

Новий есмінець КНДР зазнав аварії на церемонії спуску — він лежить у воді, а Кім Чен Ин лютує.
Інцидент стався в порту Чонджін на очах лідера країни. Через несправний механізм корма 5000-тонного корабля передчасно скотилася у воду. Його корпус було потрощено, а ніс залишився на стапелі.
Кім Чен Ин назвав аварію «злочинним актом» і звинуватив низку держустанов в «абсолютній недбалості й безвідповідальності». Він наказав відновити есмінець до пленуму Трудової партії у червні та назвав це «справою національної честі».
Встигнути буде майже неможливо, кажуть спеціалісти, оскільки пошкодження надто серйозні. Один з фахівців задається питанням, чи мають взагалі нові есмінці КНДР двигуни, адже державні медіа не публікували їхні фото у русі.
Фото: Maxar Technologies, Open Source Centre / X

Скрыть ссылки на пост |