Вирус. Эпидемия.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.
Те, про що ми вчора говорили.
У Британії лікарям надали право вирішувати, кого рятувати у першу чергу
Згідно з новими рекомендаціями, британські лікарі будуть самі вирішувати, кому надавати життєво необхідне лікування.
Про це йдеться у порадах Британської медичної асоціації, повідомляє Sky News.
Документ попереджає, що рішення про видачу дефіцитних ресурсів, таких як апарати штучної вентиляції легень, можуть визначати, чи буде велика кількість пацієнтів отримувати життєво необхідне лікування чи ні.
Згідно з новими рекомендаціями, лікарі зіткнуться з рішеннями, "які означають, що деяким пацієнтам може бути відмовлено в інтенсивній терапії, яку вони отримали б у разі відсутності пандемії".
"Медичні працівники можуть бути змушені відмовитися від лікування деяких пацієнтів, щоб забезпечити лікування інших пацієнтів з більш високою ймовірністю виживання", - йдеться в документі.
"Це може включати в себе відмову від лікування у людини, стан якої стабільний або навіть покращується, але яка має гірший прогноз, ніж у іншого пацієнта, якому потрібен той же ресурс" – сказано в рекомендаціях.
Зазначається, що під час піку пандемії лікарям, можливо, доведеться оцінювати право людини на лікування на основі "здатності швидко отримувати користь" від нього.
У Британії лікарям надали право вирішувати, кого рятувати у першу чергу
Згідно з новими рекомендаціями, британські лікарі будуть самі вирішувати, кому надавати життєво необхідне лікування.
Про це йдеться у порадах Британської медичної асоціації, повідомляє Sky News.
Документ попереджає, що рішення про видачу дефіцитних ресурсів, таких як апарати штучної вентиляції легень, можуть визначати, чи буде велика кількість пацієнтів отримувати життєво необхідне лікування чи ні.
Згідно з новими рекомендаціями, лікарі зіткнуться з рішеннями, "які означають, що деяким пацієнтам може бути відмовлено в інтенсивній терапії, яку вони отримали б у разі відсутності пандемії".
"Медичні працівники можуть бути змушені відмовитися від лікування деяких пацієнтів, щоб забезпечити лікування інших пацієнтів з більш високою ймовірністю виживання", - йдеться в документі.
"Це може включати в себе відмову від лікування у людини, стан якої стабільний або навіть покращується, але яка має гірший прогноз, ніж у іншого пацієнта, якому потрібен той же ресурс" – сказано в рекомендаціях.
Зазначається, що під час піку пандемії лікарям, можливо, доведеться оцінювати право людини на лікування на основі "здатності швидко отримувати користь" від нього.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Lumen
Автор темы - Генерал-майор

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
Lumen
Автор темы - Генерал-майор

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.
Два тести на коронавірус народного депутата Сергія Шахова, який перехворів на COVID-19, показали негативний результат, проте депутат зробить ще один тест.
Про це Шахов повідомив у коментарі Укрінформу.
Про це Шахов повідомив у коментарі Укрінформу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Рост76
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Рост76
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Рост76
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.
Профайлер2016,
Сподіваюсь з часом буде все відомо, не просто так це все
Сподіваюсь з часом буде все відомо, не просто так це все
-
Профайлер2016
- Генерал-майор

-
Профайлер2016
- Генерал-майор

-
Профайлер2016
- Генерал-майор

Вирус. Эпидемия.
Эфтоназия в действии!(((((((Warisdeath писал(а): ↑02 апр 2020, 13:38Згідно з новими рекомендаціями, лікарі зіткнуться з рішеннями, "які означають, що деяким пацієнтам може бути відмовлено в інтенсивній терапії, яку вони отримали б у разі відсутності пандемії".
-
Рост76
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.
Телеуроки почнуть транслювати з 6 квітня. Розподіл шкільних програм за телеканалами:
5-й клас – «ПлюсПлюс» та «112 Україна»;
6-й клас – NewsOne та «Піксель»;
7-й клас – ZIK;
8-й клас – «УНІАН ТБ» та «Індіго»;
9-й клас – телеканал «Рада» та «UA: Культура»;
10-й клас – «UA: Перший»;
11-й клас – М1.
«Збалансована шкільна програма на період карантину розроблена Міністерством освіти та науки разом із викладачами. Запис уроків відбувається на базі Новопечерської школи, де 40 вчителів з Києва стануть вчителями для учнів з усієї України. Аби дистанційне навчання було цікаве та утримувало увагу школярів біля екранів, до уроків долучаються українські зірки – телеведучі, музиканти, актори, спортсмени. Вони відповідають на запитання викладачів, проводять разом з ними досліди, вирішують в ефірі задачі»
5-й клас – «ПлюсПлюс» та «112 Україна»;
6-й клас – NewsOne та «Піксель»;
7-й клас – ZIK;
8-й клас – «УНІАН ТБ» та «Індіго»;
9-й клас – телеканал «Рада» та «UA: Культура»;
10-й клас – «UA: Перший»;
11-й клас – М1.
«Збалансована шкільна програма на період карантину розроблена Міністерством освіти та науки разом із викладачами. Запис уроків відбувається на базі Новопечерської школи, де 40 вчителів з Києва стануть вчителями для учнів з усієї України. Аби дистанційне навчання було цікаве та утримувало увагу школярів біля екранів, до уроків долучаються українські зірки – телеведучі, музиканти, актори, спортсмени. Вони відповідають на запитання викладачів, проводять разом з ними досліди, вирішують в ефірі задачі»
-
Рост76
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.
І трішкі гумору.
-
Рост76
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Рост76
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Александр Сергеевич Перижняк
- Полковник

Вирус. Эпидемия.
тогда его прибьют. если в Днепро области пытались высадить из электрички медсестру мол заразу развозите ,правда потом бравых железнодорожников вычислили и напихали им так что они долго извинялись чуть ли не в пояс кланяясь и с тех пор Укрзализныця будет возить медиков бесплатно.
опять же на усмотрение местной власти .
-
Профайлер2016
- Генерал-майор

Вирус. Эпидемия.
США эвакуируют моряков с авианосца, где свирепствует коронавирус.
-
Рост76
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.
Надо было оставить и торпеду в борт...Профайлер2016 писал(а): ↑02 апр 2020, 21:18США эвакуируют моряков с авианосца, где свирепствует коронавирус.