Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 06 апр 2020, 23:54

Lumen писал(а):
06 апр 2020, 21:59
Этого я делать точно не буду
И правильно! :congratulate: Изображение

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 07 апр 2020, 01:31

Lumen писал(а):
06 апр 2020, 20:03
У вас, классических Зелебобов на этом сайте, всегда слабое место - факты!
Вони їм не потрібні. Це не цікаво і це довго. Треба, як у казці, раз і зроблено.
Вони ніколи не задумувалися і не задумаються над тим, що для того, щоб жити краще, як в Європі, потрібно найперше мати ПОВНОЦІННУ незалежність. І захистити її. Колонії ніколи не бувають багатими. А по-друге - працювати і платити податки, як в Європі. По-третє- не займатись популізмом. Порошенко те й робив. Але їм того не хотілося. Їм хотілося, як тому Ємєлє, щоб Порошенко їм приніс.

Вони не думали, що не так швидко в умовах війни і старту з майже порожньою державною казною те, " краще" може настати. Чомусь не згадували, якою залишили країну януковощі, тим, хто після них став до керівництва державою. А що зробив кожен з "зубожілих" для того, щоб краще жити?

Вони ковтали ложкою те лайно з телевізора і не хотіли ні над чим задуматись. Вони пам'ятають і тичуть де треба і не треба те єдине невиконане, ті два тижні про АТО і затикають вуха, коли їм кажуть хто саме винен і чому те АТО не закінчилось, а перетворилось у війну. Вони не хочуть це чути. Бо це для них "неудобная тема" і "не всё так однозначно", і вони "устали" як кажуть у північній країні на панятном язикє. І, саме головне, що про це кажуть "уставшие от войны", які десь далеко так втомлювались від неї. І нікого з них ніяк не турбує, що їх улюбенець, той, що найвпливовіший у світі, ВСЕ зробив навпаки з того, що наобіцяв, навіть з того мінімуму, який він їм наобіцяв. Вони задоволені цим хаосом, і від своєї ненавісті не бачать очевидного, що їх, саме їх - прихильників і обранців Зе - їх обраний зі всією своєю командою ні разу не друзів, не близьких, не родичів, вертять та крутять на одному всім відомому місці. Вони знову винуватять у цьому попередників, точніше одного попередника. Янукович їм, я так зрозумів, подобався. Вони всі оглохли і осліпли в одну хвилину, що ніхто не чує і не бачить ні єрмаків, ні богданів, ні дубінських, ні завищених премій, ні з/п у конвертах, ні 5 млрд., які бюджет не отримує кожен місяць, ні того, що, взагалі той бюджет вже провалився ще до карантину, ні падіння економіки, .... Нічого вони не бачать і не чують.

Вже навіть доказують, що обличчям на асфальт - це по закону. Он воно як! Да, важко не погодитись. Бо у поліцейській державі і закони саме такі. А ми так вже стрімко стрімко перетворюємось у поліцейську державу. От нагадайте, будь ласка, коли ми таке бачили востаннє? Щось я не пригадую, щоб за останні п'ять років таке собі поліція дозволяла. А при Януковиче да, було. І тепер знову можна. Тепер все можна. Бо беззаконня зараз у тренді.

І ще дуже важливе. Ні сам Порошенко, і ніхто з його команди ніколи, жодного разу не згадали попередників своїх, на відміну від самого Зеленського і його команди.

А Ви їм про факти. Не потрібні вони їм
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 07 апр 2020, 01:54

Волонтери питають
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 08 апр 2020, 08:52

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 08 апр 2020, 14:26

Рік тому навесні країна була обклеєна передвиборчими гаслами. Саме в кінці квітня торік відбувся перший тур президентських виборів. Переміг Володимир Зеленський. І в другому турі також. А от епідемія – як влучно зараз говорять – це третій тур Президента Зеленського. І прикро, що ми зайшли в економічну кризу – вже в умовах кризи. З недовиконаним бюджетом за перший квартал цього року – у майже 28 млрд гривень. З дефіцитом кадрів на державних посадах — міністра охорони лише тричі міняли.
Але все починалося оптимістично. З 73% підтримки населення. Нині ця підтримка, за різними даними 46%, а то й трохи більше 40%

Рік, який змінив Зеленського

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 08 апр 2020, 20:03

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 08 апр 2020, 20:21

Lis1980, о, как Романенко и его гости запели... :wink: Им еще год назад говорили о Зеленском, что он - пустое место... Не слушали, не верили... а теперь, уже все сотворив, приведя Зеленского наверх, у них вдруг открылись глаза!!! :fp: Пи%дец аналитики 99 уровня!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 08 апр 2020, 20:28

Я тоже Романенко за дурочка считаю ;) Видео его пощу, чтобы показать эти переобувания ))) Но этот ролик хороший. Его гость нормально все разложил. Хотя имхо тоже из бывших Зедебилов )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 08 апр 2020, 20:32

Lis1980 писал(а):
08 апр 2020, 20:28
Хотя имхо тоже из бывших Зедебилов )))
Мы не этого хотели (с) :rofl: :rofl: :rofl:
Сейчас таких все больше и больше... клинические идиоты, млять!!! :fp:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 09 апр 2020, 00:48

Sanek писал(а):
08 апр 2020, 20:21
Романенко и его гости запели...
Взагалі-то, якщо у них є хоч трохи порядності та мужності, то вони повинні попросити вибачення перед своїми слухачами за те, що помилились самі і задурили голову тим, хто прислухається до їхньої думки. Це було би, принаймні, чесно і заслуговувало б на повагу. Але про що це я? Вони досі накидують на всіх попередників і вже обгадили і свій вибір. Більше того, ці аналітеГи і політологи нічого не пропонують.

Тут Кочетков каже про Горбуліна. Смішний він. Горбулін, як і у багато інших фахівців, які дорожать своєю репутацією, просто відсторонились від зелених. Бо для тих, хто погодився попрацювати у цій команді, шлейф від зелені буде тягнутися довше, ніж від ригів. А Горбулін дуже розумний. Дуже. Він один з самих сильних аналітиків, а може і самий найкращий, навіть. Це не його рівень зв'язуватися з цими та марати своє ім'я.
Наведу одну єдину його цитату. Це він сказав на презентації своєї книги "Мій шлях у задзеркаллі" у березні 2019 року:

"Ніякого феномена немає, абсолютно віртуальна особистість. Талановитий шоумен. Але неможливо перескочити з естрадної сцени у крісло президента. У жодній країні світу це не припустимо. Якщо ми хочемо, щоб усі в світі сміялися над Україною - давайте оберемо Зеленського", - сказав Горбулін.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 09 апр 2020, 00:52

Про що мовчить у своїх відеозверненнях Зеленський?

Послухавши черговий відосік-звернення від преЗЕдента сформулював до нього низку запитань:

Володимире Олександровичу!
1. Ви анонсуєте, що найближчим часом в Україні прибуде 50 млн тестів для виявлення коронавірусу.
У звязку з цим поясніть, а де ділись обіцяні вами у аналогічному відосику від 20 березня попередні обіцяні вами 10 млн тестів?
Звісно, мені відомо що замість 10 млн прилетіло 250 тисяч.
Але навіть по цим 250 тисячам на сьогоднішній день немає чіткої інформації.
Інформуй.ТЕ

2. Ви рекомендуєте нам "навести порядок і розібрати балкон."
А може ви нарешті наведете елементарний порядок у КабМіні та Фракції?

Може розберетесь із депутатами вашої фракції, які внесли понад 10.000 із 16.000 правок в антиколомойський закон?

Ви нарешті визначились - ви з ІВК чи з МВФ?

3. Ви говорите, що економіка в кризі і тому просите не ображатись і зрозуміти на Владу.
Ок. Тоді може ви нарешті поясните, яким чином збираєтесь рятувати економіку країни?
Як ви допоможете малому та середньому бізнесу? Як боротимитесь із безробіттям рівень якого за різними оцінками у травні сягне від 7 до 10 млн українців?
Чи це мають робити самозайняті та профспілки самостійно?

4. Ви закликали нас турбуватись про рідних та близьких.
А може ви поясните, на які гроші це робити?

В країні іде масове скорочення робочих місць.

Особливо страждають бюджетники. Впершу чергу освітяни права, яких порушуються щоденно.

У звязку з цим, ви не хочете пояснити чому освітян по всій Україні заставляють іти у відпустку за власний рахунок?
Зараз їхній єдиний захист - профспілки та батьки.
А як би не вони? Як би їх звільнили? Тоді хто про них мав турбуватись?
Може ви? Є реальні механізми окрім чергових беззмістовних відосиків?

5. Ви обіцяли, що медикам піднімуть зарплати.
А не хочете пояснити громадянам, чому для того аби забезпечити ці видатки ваш Кабмін та депутати не внесли відповідні правки до Державного бюджету?
Чому замість цього КабМін розсилає листи мерам міст із вимогою аби ті шукали кошти на анонсоване вами підвищення на місцях? У місцевих бюджетах, з яких ви у березні забрали мільярди гривен.

Ну добре, Кличко, Філатов, Садовий та інші мери обласних центрів гроші на місцях імовірно знайдуть
А медикам з інших міст - що робити?

І нарешті хочу вас спитати про те про що ви не сказали.
Що відбувається довкола так званих плівок "Єрмака." Може нарешті озвучите вашу позицію до цих плівок?

Саме відповіді на ці питання хотів почути від Зеленського не тільки я, але й мільйони українців.

На жаль - не почув.

Але оскільки ці питання на вустах у мільйонів українців, думаю він скоро їх почує особисто.

І не в он-лайн, а в оф-лайн.

Орієнтовно у середині травня - коли почнеться перша хвиля соціально-економічних протестів

Віктор Таран, політичний експерт

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 09 апр 2020, 02:41

Warisdeath писал(а):
09 апр 2020, 00:48
"Ніякого феномена немає, абсолютно віртуальна особистість. Талановитий шоумен. Але неможливо перескочити з естрадної сцени у крісло президента. У жодній країні світу це не припустимо. Якщо ми хочемо, щоб усі в світі сміялися над Україною - давайте оберемо Зеленського", - сказав Горбулін.
Рональд Рейган президент США был киноактером и стал успешным президентом.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 09 апр 2020, 02:55

dnepr7,
1. Рейган не был известным киноактером, большинство фильмов с его участием малобюджетные, категории В.
2. Рейган прекратил сниматься в начале 60-х.
3. С конца 50-х он занимался политической деятельностью, профсоюз, агитация, участие в партийных компаниях...
4. 8 лет губернатор Калифорнии, занятие политикой на высшем уровне...
5. Участие в выборах президента 1976 года (проиграл)
6. И только в 1981-м он становится Президентом США...

Более чем двадцатилетняя карьера именно ПОЛИТИКА, а не актера!!!...
Его нельзя сравнивать с Зеленским ни в коем случае!

А вот наш как раз ПЕРЕСКОЧИЛ... :wink:

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Влад Бевх » 09 апр 2020, 03:17

Изображение

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 09 апр 2020, 11:10

Sanek писал(а):
09 апр 2020, 02:55
dnepr7,
1. Рейган не был известным киноактером, большинство фильмов с его участием малобюджетные, категории В.
2. Рейган прекратил сниматься в начале 60-х.
3. С конца 50-х он занимался политической деятельностью, профсоюз, агитация, участие в партийных компаниях...
4. 8 лет губернатор Калифорнии, занятие политикой на высшем уровне...
5. Участие в выборах президента 1976 года (проиграл)
6. И только в 1981-м он становится Президентом США...

Более чем двадцатилетняя карьера именно ПОЛИТИКА, а не актера!!!...
Его нельзя сравнивать с Зеленским ни в коем случае!

А вот наш как раз ПЕРЕСКОЧИЛ... :wink:
Арнольд Шварцнеггер сразу с актеров - в губернаторы Калифорнии, много кричали что он без опыта и не справится - но все было OK.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 09 апр 2020, 11:30

Губернатор НЕ президент. Кроме того, Шварценеггер по уровню харизмы и интеллекта как десять Зеленских!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

rvyt
Лейтенант
Лейтенант

Президент Зеленский

Где rvyt » 09 апр 2020, 20:46

Зеленский поставил крест на своей каръере как актера,и на всем 95... И вправдь ,а все так красива начиналось

Slon
Сержант
Сержант

Президент Зеленский

Где Slon » 09 апр 2020, 20:57

rvyt писал(а):
09 апр 2020, 20:46
Зеленский поставил крест на своей каръере как актера
Да, если из политики вылетит вряд ли ему светят сценки над политиками.

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Профайлер2016 » 09 апр 2020, 22:34

dnepr7 писал(а):
09 апр 2020, 02:41
Рональд Рейган президент США был киноактером и стал успешным президентом.
Знаете почему? В то время не было интернета и ... ну Вы и сами знаете кого))) :wink:

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 09 апр 2020, 22:36

Профайлер2016, бред написали :fp:
Идиот вроде Зеленского никогда не сможет стать успешным президентом... без разницы есть интернет или нет :wink:

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»