Вас записали (вполне справедливо) в "обгадивальщика" предыдущего преза,
Ну конечно. Ради справедливости я бы на Вашем месте фактуру приложил. К примеру, количество постов в процентном соотношении - кто кого более "обгадил" и у кого "ненависти" к бывшему и нынешнему больше. Сможете? Думаю нет. Ибо в очередной раз отмажетесь общей формулировкой о личной лени! А посему, Ваши слова - это голимый трындеж! Извините за слэнг!
Инет: "Транспортний літак Іл-76 Збройних сил України сьогодні зранку вирушив з Борисполя до китайського міста Гуанчжоу. Об 11.00 у суботу борт прийме медичний вантаж: лабораторні та експрес тести на коронавірус, медичні маски, апарати вентиляції легенів та багато іншого.
Про це повідомляє народний депутат від партії "Слуга Народу" Андрій Мотовиловець, який буде супроводжувати вантаж. Також він анонсував ще один рейс наступного тижня."
Профайлер2016 писал(а): К примеру, количество постов в процентном соотношении - кто кого более "обгадил" и у кого "ненависти" к бывшему и нынешнему больше.
Кто больше пишет у того постов и больше ;) Чтобы сравнивать нужно одинаковое количество написанных постов. Так что не получится пиписьками померяться ))))) Не нужно выкручиваться и разводить демагогию!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Нардеп від фракції "Слуга народу" Гео Лерос заявив, що підписання главою Офісу президента Андрієм Єрмаком протоколи про створення Консультативної ради з "представниками Донбасу" означає визнання суб'єктності ОРДЛО.
Про це він розповів в інтерв'ю Цензор.НЕТ.
За словами Лероса, він "спочатку був впевнений, що це фейк, тому не став навіть реагувати".
"Я аж розгубився, коли дізнався, що документ справжній. Є ризик, що своїм підписом голова Офісу Президента де-юре визнає суб'єктність ОРДЛО, та ще й погоджується, що ось це ОРДЛО може сидіти на рівних за столом з Україною. Українські закони стверджують інше. Існують тимчасово окуповані території України, на яких діє окупаційна адміністрація РФ", - підкреслив він.
Нардеп зазначив: "Навіщо главі президентського офісу консультації з якимось ОРДЛО замість Росії, не розумію не тільки я, але і велика частина фракції "Слуга народу", і багато громадян нашої країни".
"Якби у нас реально був внутрішній конфлікт, а не війна з РФ, ми б його вирішили ще в 2014 році, коли сили АТО успішно звільняли українські території від терористів. Знадобилася Іловайська трагедія, щоб влада визнала, що війна йде з регулярними військами РФ без шевронів, а не з місцевими "ополченцями", - підсумував Лерос.
Заяви радника секретаря РНБО Сергій Сивохо про "внутрішній конфлікт" на Донбасі дестабілізують ситуацію в країні.
"Єрмак зустрівся з нами у вівторок, ми йому донесли нашу позицію, в тому числі щодо Сивохо, висловлювання якого дестабілізують ситуацію в країні. Я вважаю, що його заяви - це загравання з агресором і дискредитація Президента", - розповів нардеп.
За словами Лероса, Єрмак погодився з тим, що такі діалогові платформи не повинні бути пов'язані з державою, вони потрібні, але не можуть визначати державну політику.
"Єрмак погодився з тим, що такі діалогові платформи не повинні бути пов'язані з державою, вони потрібні, але не можуть визначати державну політику", - підкреслив Лерос.
2. 20.03.20
Президент Володимир Зеленський звільнив народного депутата від "Слуги народу" Гео Лероса від виконання обов’язків свого позаштатного радника.
Відповідний указ №100/2020 опубліковано на сайті глави держави.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Кто больше пишет у того постов и больше ;) Чтобы сравнивать нужно одинаковое количество написанных постов. Так что не получится пиписьками померяться )))))
Ваш примитивизм умиляет меня все больше и больше.))) Чтобы увидеть кто больше "пишет" постов (хотя тут корректнее было бы применить понятие "создает" :-)) достаточно взглянуть на титульную страницу форума ММГ. А для того, чтобы посчитать количество "обгаживающих" постов - нужно потрудиться, сделать их выборку и рассчитать процентное соотношение. Еще раз повторяю Вам - развивайте пространственное воображение, тогда Вам будет легче осваивать логику)))
А посты состоящие из пиз..еша, как про пьяного Порошенко, учитываются 1 к 10 ))))
Суть того поста был совершенно в другом. Видео - это лишь иллюстрация внешнего вида этого человека. Но Вы же очень "понятливый" человек, чем неизменно гордитесь! Зачем это я Вам еще объясняю?
Не настоящий... искусственный... только наполовину Вы тут распинаетесь о прямолинейности камрадов, а сами как рельса!!! Совсем не просекаете юмор и иносказания
Что мне еще сделать? На одной ноге попрыгать? Избавляемся от раздачи советов другим... ок? Насчет процентов - в темах о политике в Украине, ВСУ, ВМСУ и т.д. большинство ваших постов обсирающие предыдущую власть. Напрямую, завуалировано, как ответ на якобы обсирание нынешний... без разницы. Но это факт! Если вы этого не замечаете, то это прекрасно видят другие. И вам правильно написали, если у меня, например, общее количество постов больше, то естественно будет и критических постов больше, чем у вас. Но это абсолютно ни о чем не говорит, кроме разве что у меня больше свободного времени писать на форуме...
И вам правильно написали, если у меня, например, общее количество постов больше, то естественно будет и критических постов больше, чем у вас. Но это абсолютно ни о чем не говорит, кроме разве что у меня больше свободного времени писать на форуме...
Нет Уважаемый. Правило арифметической прогрессии здесь абсолютно ни при чем. Тем более, что речь идет не о Вас ))) У человека, упрекнувшего меня, общее количество постов меньше, чем у меня. Но его посты превалируют в основном в небольшом количестве тематик и к тому же с определенной направленностью. Осталось лишь посчитать. Но это трудоемкая задача. Проще, как Вы обвинить огульно
Насчет процентов - в темах о политике в Украине, ВСУ, ВМСУ и т.д. большинство ваших постов обсирающие предыдущую власть. Напрямую, завуалировано, как ответ на якобы обсирание нынешний... без разницы. Но это факт!
... ухмыльнуться самодовольно и пожать очередную порцию "дружественных" лайков. Вот и вся "аргументация", нерельсовый коллега)))
Профайлер2016, Знаю, що у Вашому уявленні я відношусь до тих, хто обгажує. Навіть не те що відношусь, а самий перший серед самих обгажувачів. Немає сенсу сперечатись у цьому, бо Ваше уявлення не співпадає з моїм уявленням. Тому я к Вам звертаюсь (вже не знаю котрий раз) будь ласка спростовуйте те, що викладаю я.
Нагадую, що викладаю я завжди пряме посилання.
Але також я ще раз нагадаю, що на мій погляд наш президент - не професіонал, не фахівець, неосвічений, не людина з широким світоглядом, не ерудит, не юрист, не самостійна особистість. На мій погляд наш президент - це закомплексований, з нездоровими амбіціями, мстивий чоловік. Не особистість, а саме чоловік, з культурою дворового хлоп'яти, рівня аля 90-ті, борзого та хамовитого, з малороським світоглядом та відсутністю критичного мислення і відсутністю вміння передбачати наслідки.
Це на мій особистий погляд так виглядає персона ВАЗ. Я читаю новини, дивлюсь відео, деякі з них я несу сюди до нас, у нашу спільноту. І майже 99,9 відсотків цих відео та новин навіть не похитнули, а ще більше зміцнили моє особисте уявлення про цю людину.
Я, до речі, не хочу так думати про президента своєї країни. Але сам він, його поведінка, його слова змушують мене не змінювати своє бачення.
Тому я в котрий раз звертаюсь до Вас, щоб Ви пояснили мені у чому саме я помиляюсь. Що, як і в чому на Ваш погляд я обгажую ВАЗ?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я так долго ждал когда таки будет дефолт - похоже что скоро. Ура товарищи! МВФ послать в ж&пу давно пора.
Якщо це не тайна, то можете нам розповісти у чому радість від того, що в Україні буде дефолт?
Може і ми зрадіємо? Поясніть, будь ласка, якщо можете.
Warisdeath, "Есть 4 типа стран - развитые, неразвитые, Япония и Аргентина" (с) Саймон Кузнец
Последняя уже готовится девятый или десятый дефолт объявлять, но не помогает что-то
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
А что там бают, что харьковские олигархи на бую вертели губернатора от Зе и получается самого Зе?
Хм... как можно бороться с теми, у кого ты клянчишь деньги?