Украина-реалии New
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Байдени не мають стосунку до справи про рекордний хабар у $6 млн керівництву НАБУ і САП, - Холодницький
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький наголошує, що ексвіцепрезидент США Джозеф Байден і його син Гантер не мають причетності до справи про пропозицію хабара керівництву антикорупційних органів за закриття епізоду, в якому фігурує колишній міністр екології Микола Злочевський.
У суботу під час брифінгу, відповідаючи на запитання про те, чи фігурує в кримінальному провадженні про давання хабара, Байден-молодший, оскільки він безпосередньо пов'язаний зі Злочевським і компанією "Бурісма" (Burisma Holdings), Холодницький сказав: "Давайте поставимо крапку в цьому раз і назавжди. Байден-молодший і Байден-старший у цьому конкретному провадженні не фігурують".
Директор Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник при цьому наголосив, що хабар пропонували за закриття епізоду щодо стабкредиту, який видавав Нацбанк банківській установі ВАТ "Реал Банк", пов'язаній з Курченком.
"Давайте не перетворювати цю справу, щоб був якийсь політичний підтекст", – закликав Ситник.
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький наголошує, що ексвіцепрезидент США Джозеф Байден і його син Гантер не мають причетності до справи про пропозицію хабара керівництву антикорупційних органів за закриття епізоду, в якому фігурує колишній міністр екології Микола Злочевський.
У суботу під час брифінгу, відповідаючи на запитання про те, чи фігурує в кримінальному провадженні про давання хабара, Байден-молодший, оскільки він безпосередньо пов'язаний зі Злочевським і компанією "Бурісма" (Burisma Holdings), Холодницький сказав: "Давайте поставимо крапку в цьому раз і назавжди. Байден-молодший і Байден-старший у цьому конкретному провадженні не фігурують".
Директор Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник при цьому наголосив, що хабар пропонували за закриття епізоду щодо стабкредиту, який видавав Нацбанк банківській установі ВАТ "Реал Банк", пов'язаній з Курченком.
"Давайте не перетворювати цю справу, щоб був якийсь політичний підтекст", – закликав Ситник.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Скоро увидим сериал "Ляшко - возвращение" ;) Он вроде как на место застрелившегося депутата баллотируется.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-майор
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Да! 208-й округ
Пазли склалися!
"Я вважаю, що на 208 окрузі всі українські сили мусять об'єднатися і висунути єдиного кандидата від українських сил, людину, яку на цьому окрузі вже підтримує більш як 30% людей. Це Олег Ляшко. Тому що він у Чернігівській області особливо працював сильно. Це, по суті, його батьківщина. І там реально має велику підтримку людей, і тому я вважаю, що в парламент повинні прийняти ті люди, які будуть сповідувати не здачу національних інтересів, а захист національних інтересів. І тому наша команда на нашому спільному засіданні підтримала кандидатуру Олега Ляшка як єдиного кандидата від українських сил по 208 округу, і ми безумовно не будемо висувати свого кандидата, а будемо закликати всі українські сили підтримати єдину кандидатуру. Це буде правильно і це посилить опозиційну команду у Верховній Раді України", - сказала Тимошенко в понеділок на брифінгу у Верховній Раді.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
З Харкова є хто? Що це було?
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Отлично сказано!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Так само і Поярков каже.
Выстоять как Стерненко чтобы не погибнуть как Ганзюк - задача для Украины
Выстоять как Стерненко чтобы не погибнуть как Ганзюк - задача для Украины
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Sanek,
Шо за конкурентка гордону по флешкам?
А це ще що за диво серед ночі?Біжи Пєтя, біжи...
Шо за конкурентка гордону по флешкам?

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Warisdeath, какой-то флешмоб 

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Sanek, Риги з зеленими відволікають від справ серйозних. Все у шоу граються. Все відосики запилюють.
А у цієї флешкозаписнички взагалі акцент росіянський.
А у цієї флешкозаписнички взагалі акцент росіянський.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Трагикомедія 500 тисяч
(Дивіться на дати) Хто забув, нагадаю:
За пару тижнів до карантину Зеленський особисто дав новому прем'єру Шмигалю наказ про створення 1 млн. робочих місць, ну типу, повернуться заробітчани з-за кордону і буде в Україні робітничий рай.
На що Шмигаль, не вагаючись, відповів, що в умовах пандемії, економічної кризи та порожнього бюджету в країні, досягнути такого результату буде неможливо. Натомість сам запропонував цифру створити 500 тис.робочих місць вже на початок травня.
Турборежим)
На питання від свого же відповідь суперова -
(Дивіться на дати) Хто забув, нагадаю:
За пару тижнів до карантину Зеленський особисто дав новому прем'єру Шмигалю наказ про створення 1 млн. робочих місць, ну типу, повернуться заробітчани з-за кордону і буде в Україні робітничий рай.

Турборежим)
На питання від свого же відповідь суперова -

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Новый поворот ;) Шариков объявил войну Зеленскому и называет его трусом. Призывает своих шариков выходить из онлайна на улицы и добиваться его импичмента!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Всім адекватним було зрозуміло з самого початку, що Зе з його слугами - це проміжний варіант. Така собі прокладка для реваншу риго-опзжистсько-московської навали. Але мудрий нарід зробив всіх разом.
Тішить лише те, що всі оці призЫвальщики так і не зрозуміли коли, як і з якої причини виходять УКРАЇНЦІ на вулиці. А до своїх ютуб-прихильників нехай звертаються. Ага, встали і побігли. Ні, не так. Вони вже там)))
Як же шкода часу, який ми втрачаємо на всіх цих покидьків.
Але що поробиш? Катарсіс - це процедура довга, болюча, але якісна.
Тримаймося!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Младший сержант
Украина-реалии New
Томіна (Жаденова) Сандра Володимирівна - Громадянка України, народилася 18.06.1976 р., освіта загальна середня, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП", тимчасово не працює, місце проживання: Харківська обл., Дергачівський р-н, с. Вільшани. Разом з братом Жаденовим Владиславом Володимировичем заснувала ГОшечку "АНТИКОРУПЦІЙНИЙ ЦЕНТР З ПИТАНЬ БОРОТЬБИ З ОРГАНІЗОВАНОЮ ЗЛОЧИННІСТЮ ТА ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ".
-
- Полковник
Украина-реалии New
Готовый генпрокурор!! ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!