Доброго здоров'я, можна спробувати відновити зломане лезо, але можна зробити антураж і дуже до речі не поганий, як зробите поділіться фотом що вийшло, а то шо вийде впевнений . Вдалих робіт і надхнення
rvyt, як шо Вы купуэте таки речи,выставте будьласка адресу своэй НП.Я буду таки речи высылаты Вам безкоштовно,щоб не выкыдаты в метолобрухт.Це без смиху.
Гоша,
Доброго здоров'я, можна написати комераду в лічку і як варіант виставити на аукціон на данному сайті з мінімальної ціни буде шось цікаве сам залюбки подивився. В металобрухт завжди встигнеться
rvyt, як шо Вы купуэте таки речи,выставте будьласка адресу своэй НП.Я буду таки речи высылаты Вам безкоштовно,щоб не выкыдаты в метолобрухт.Це без смиху.
Моя лічка відкрита фото у лічку,і обсудим.З повагою.
Доброго уважаемые форумчани,не судите строго.Соль такова на одном из форумов был прикуплен обломок шашки РККА М27,непного попилилась на полке,после чего была реставрирована,сори за фото.
Как-то так выглядит моя коллекция длиннокликового оружия,есть реставраты
Бимба!!!
Увидев это фото, вдруг возникло желание вскочить на коня и поскакать рубить плохих людей Но вспомнил, что коня нема, да и не вскочу бодро... Отличные предметы!!!