Профайлер2016, Та дивлячись на карту розповсюдження, він (вірус) і без "НП" не хіло так вправляється, самостійно. А "НП" системи захисту розвозить по лікарням.
Читали вище, що ваш мер повідомив про китайський балкер? І каже, що приводів для паніки немає.
Мабуть тому і дозволили ринкам працювати. ІМХО
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Українцям з коронавірусом дозволили виходити в аптеки і магазини
Виходити в аптеки і магазини дозволили у невідкладних випадках
Українцям з підтвердженим коронавірусом дозволили у невідкладних випадках виходити в аптеки і магазини. Відповідну постанову опубліковано на урядовому порталі.
Зокрема, уряд вніс зміни, згідно з якими під категорію осіб, які потребують самоізоляції, потрапляють хворі на коронавірус та контактні особи заражених COVID-19. При цьому лікар самостійно визначає термін самоізоляції таких людей
"Особи, які потребують самоізоляції, зобов'язані утримуватися від контакту з іншими особами, крім тих, з якими спільно проживають, відвідування громадських місць. Дозволяється відвідування у невідкладних випадках місць торгівлі продуктами харчування, засобами гігієни, лікарськими засобами, виробами медичного призначення та установ охорони здоров'я при використанні засобів індивідуального захисту та дотримання відстані не менше 1,5 метра", - йдеться в повідомленні. https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesenn ... 20_n290320
Интересно бы глянуть общую итальянскую статистику... умерло 10 тыс. от пневмонии из-за короновируса... XXX от пневмонии из-за гриппа... XXX от просто пневмонии... где бы такую найти? Только я боюсь, что итальянцы сейчас все приписывают короновирусу И еще - что показывают тесты? Наличие антител? К группе короновирусов или конкретно к этому? Вы верите, что медицина способна на такие точные измерения? Если к группе короновирусов, то может эти антитела в организме человека уже год как... короновирусы же не вчера появились... Дело ясное, что дело темное...
В Москве умерли еще пять пациентов с коронавирусом
Все они были в возрасте от 61 года до 74 лет. Также все пациенты имели сопутствующие заболевания, в том числе сахарный диабет, кардиосклероз и хроническую обструктивную болезнь легких (ХОБЛ)
Такие же вопросы как в предыдущем посту... Где сравнение со статистикой сезонных смертей хронически больных пожилых людей от пневмонии и осложнений ОРВИ за прошлые годы?
WASHINGTON (Reuters) - Американська розвідка дійшла висновку, що достовірні дані про поширення коронавируса в Північній Кореї, Китаї та Росії недоступні.
Оскільки американські шпигунські агентства прагнуть скласти точну картину спалахів коронавирусу у світі, вони виявляють серйозні прогалини в здатності оцінити ситуацію в Китаї, Росії та Північній Кореї, згідно повідомлень п'яти джерел уряду США, знайомих з розвідувальною звітністю.
Агентства також мають обмежене уявлення про повний вплив пандемії в Ірані, хоча інформація про інфекції та смерть серед правлячого класу та громадськості стає все більш доступною в офіційних та соціальних медіа, сказали два джерела.
Чотири країни відомі шпигунськими агенціями США як "важкі цілі" через жорсткий державний контроль над інформацією та труднощі, навіть у звичайні часи, збирати розвідку у своїх закритих керівних колах.
Точна оцінка спалахів цих країн допоможе США та міжнародним зусиллям щодо обмеження людських та економічних виплат від COVID-19, захворювання, спричиненого коронавірусом, вважають експерти.
Агенції шукають не тільки точну кількість, але й будь-які ознаки політичних наслідків того, як вирішується криза.
"Ми хочемо максимально точно розуміти, де знаходяться глобальні точки доступу та де вони розвиваються в режимі реального часу", - сказав Джеремі Коньдик, експерт аналітичного центру Центру глобального розвитку, який керував Управлінням зовнішньої допомоги США при катастрофах. з 2013 по 2017 рік, включаючи реакцію США на спалах еболи. "Світ не збирається позбуватися цієї речі, поки ми не позбудемося її всюди".
Американські спецслужби вперше почали звітувати про коронавірус у січні та надали ранні попередження законодавцям про спалах у Китаї, де він виник у місті Ухань наприкінці минулого року, сказали джерела, які попросили його не називати, щоб не говорити вільно з питань розвідки.
Пандемія зросла майже до 740 000 випадків у близько 200 країнах та територіях, показують дані Reuters, а США зараз повідомляють про більшість випадків - понад 152 000.
Офіс директора національної розвідки, який здійснює нагляд за 17 американськими спецслужбами, відмовився від коментарів.
НЕ ЄДИНИЙ ВИПАДОК
Північна Корея стверджує, що не мала жодного випадку, хоча він межує з Китаєм, але попросив міжнародні агенції з надання допомоги, як маски та набори для тестування.
Одне американське джерело сказало, що "ми нічого не знаємо" про масштаби проблеми в країні, що знаходиться в герметиці.
"Це країна, озброєна ядерною зброєю, де речі, які могли б дестабілізувати уряд, представляли би великий інтерес для Сполучених Штатів", - сказав Коніндик, який також очолив відповідь США на гуманітарну кризу в Сирії.
Російська влада розглядає загальнодержавне закриття після того, як шостий день поспіль зафіксувала найбільший одноденний підйом захворювань на коронавірус, загалом 1836 випадків та дев'ять смертей.
Знаючи повний ступінь поширення російського коронавірусу, може бути вирішальним, оскільки він розділяє кордони з 14 іншими країнами і є центром торгівлі та подорожей.
Минулий тиждень держсекретар США Майк Помпео посилався на недолік точної інформації про Росію та Іран і звинуватив Китай у дезінформаційній кампанії, яку Пекін заперечує.
Китай, в якому зафіксовано понад 81 000 випадків і більше 3 300 загиблих, говорить, що жодних нових випадків не виникає вдома. Залишається насторожено ставитися до подорожуючих, які повертаються з-за кордону.
Згідно з одним із джерел, американські погляди на китайське твердження про відсутність нових вітчизняних справ полягають у тому, що "деякі з них можуть бути правдою". Американські агентства залишаються скептичними щодо того, що китайці мають вірус під контролем, зазначив джерело.