Международная панорама

Современная жизнь и новая история стран мира

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Международная панорама

Где Влад Бевх » 07 июн 2025, 01:28

(С)
В 1991 році ВВП на душу населення в Японії було вище ніж в США. Зараз майже в три рази нижче. Це в країні з низьким рівнем корупції і працьовитим населенням. Причин є багато. Але головна причина - демографія. Вони не можуть розвиватися через демографічну структуру населення. Дуже багато людей пенсійного віку. А в Україні до речі ситуація ще гірша, ніякий розвиток довготривалий після війни неможливий
164413 - Международная панорама

Lis1980
Полковник
Полковник

Международная панорама

Где Lis1980 » 07 июн 2025, 01:51

А в условной Зимбабве 70% населения - молодежь.. и как там с уровнем жизни?? ;)

Предыдущий (с) - манипулятивный пиздешь!! Сравнивают обычно ВВП по ППС - а здесь разница всего лишь в полтора раза..
https://terravisor.com/states/life/compare/japan_usa

ЗЫ: я даже догадываюсь, где подобные заметки пишут.. даже на украинском языке.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Международная панорама

Где Влад Бевх » 08 июн 2025, 19:21

Власти Израиля намерены предпринять все необходимые меры для того, чтобы остановить судно Madleen с Гретой Тунберг на борту, — The Jerusalem Post.

Издание отмечает, что судно движется в сторону сектора Газа с грузом гуманитарной помощи. Активисты приблизятся к берегам Газы в течение следующих 48 часов.

По словам собеседников газеты, среди них — граждане Франции, подданные Швеции, в том числе и дипломаты.

Буду орать, як в'єбуть ракетою 🤭
164425 - Международная панорама

Автор темы
Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Международная панорама

Где Warisdeath » 09 июн 2025, 00:46

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Международная панорама

Где Lis1980 » 09 июн 2025, 00:56

Никуда их не нужно депортировать.. нужно, чтобы они просто исчезли - просыпается, такая, Грета утром, а вокруг Сомали.. ;)Изображение
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Международная панорама

Где Warisdeath » 09 июн 2025, 23:25

ВМС ЦАХАЛу взяли під контроль яхту Madeleine з Гретою Тунберг на борту і супроводжують її до порту Ашдод

Бійці морських командос «Шаєтет-13» ВМФ Ізраїлю взяли під контроль судно Madeleine, екіпаж і пасажири якого, що називають себе «Флотилією свободи», здалися. Судно супроводжується до порту Ашдод. Серед затриманих — Грета Тунберг.

Про це розповів у ніч на понеділок, 9 червня оглядач сайту 12-го телеканалу Нір Дворі. «Вистава закінчена». Таким був коментар МЗС Ізраїлю до відео, де ізраїльські солдати роздають пасажирам і екіпажу судна сендвічі та воду.

МЗС Ізраїлю в мережі Х:
"Усі пасажири «селфі-яхти» у безпеці та неушкоджені. Їх забезпечили бутербродами та водою. Шоу закінчилося".

«Активісти на борту стверджують, що хочуть надати гуманітарну допомогу, це лише медіа-трюк для селфі», — заявили в МЗС. Потім військові катери оточили яхту Madeleine і бійці підрозділу «Шаєтет-13» без застосування насильства взяли під контроль. Пропалестинські активісти, включаючи Грету Тунберг, опору не чинили. Коли судна наблизилися, на палубі судна залунали сигнали тривоги.

Изображение
Изображение

Активісти руху флотилії, що не перебували на яхті Madeleine, засудили захоплення. «На борту судна перебували 12 гуманітарних працівників і мирних активістів, які виконували цілком ненасильницьку громадянську місію, — заявили вони. — Арешт судна, який був здійснений за межами територіальних вод Ізраїлю, є кричущим порушенням міжнародного права». Активісти закликали міжнародне співтовариство засудити арешт активістів і вимагати їх звільнення, а також дозволити негайне ввезення гуманітарної допомоги в сектор Газа.

Близько 04:20 з’явилася заява МЗС, що судно Madeleine в хорошому стані, і всі його пасажири неушкоджені. Пізніше вони будуть вислані з Ізраїлю і повернуться до своїх країн.

Тим часом приватні особи в Ізраїлі (екологічні активісти, які виступають проти політичної діяльності Грети Тунберг) організовують «контр-флотилію». Поки що йдеться про одну яхту, яка «зустріне» судно на знак протесту проти дій Грети Тунберг. Організатори заявили, що «ізраїльська флотилія» повинна вийти назустріч «Мадлен» з порту Ашдод. Протестувальники планують супроводжувати флотилію лише на певній ділянці шляху, не наближаючись до берегів Гази.

Витрати покриваються самими учасниками акції, вартість участі становить 250–300 шекелів на людину. «Ми хочемо висловитися проти лицемірної діяльності Грети та її друзів, — сказала Ynet Майя, одна з організаторок контр-флотилії. — Я, як екологічний активіст, можу засвідчити, наскільки вона лицемірна і скільки шкоди завдає. А тепер це доходить до нас в обгортці флотилії «на підтримку Гази». Вона антисемітка і провокаторка. Ми не шукаємо конфронтації, просто хочемо показати, що ми тут».
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Международная панорама

Где Warisdeath » 09 июн 2025, 23:27

Міністр Кац наказав показати пасажирам яхти Madeleine «відео жахів» про звірства ХАМАСу 7 жовтня

Міністр оборони Ісраель Кац наказав армії показати учасникам «Флотилії свободи» — екіпажу та пасажирам яхти Madeleine 44-хвилинне «відео жахів» про звірства ХАМАСу 7 жовтня. «Вони повинні це побачити», — заявив міністр.

«Саме зараз вони повинні добре уявляти собі, що являє собою терористична організація ХАМАС, яку вони прибули підтримувати», — заявив Ісраель Кац. — Вони повинні знати, на кого вони працюють, які звірства ХАМАС скоїв проти жінок, старих і дітей. Вони повинні побачити, проти кого воює Ізраїль, щоб захистити себе».

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Международная панорама

Где Warisdeath » 09 июн 2025, 23:29

МЗС Туреччини: перехоплення флотилії з гуманітарною допомогою — доказ того, що Ізраїль «терористична держава»

Туреччина в понеділок засудила захоплення Ізраїлем судна з гуманітарною допомогою, що прямувало до Гази. За словами турецьких високопоставлених осіб, на борту яхти перебували 12 членів екіпажу — турецькі громадяни, а також активістка Грета Тунберг. Туреччина назвала цей крок «явним порушенням міжнародного права».

Міністерство закордонних справ Туреччини заявило, що втручання загрожує безпеці на морі та «ще раз демонструє, що Ізраїль діє як терористична держава». Про це повідомляє агентство Reuters.

Не залишилася осторонь і Іспанія. Міністерство закордонних справ країни викликало виконуючого обов'язки глави ізраїльського посольства в Мадриді Дана Фореза на роз'яснювальну бесіду у зв'язку з нічним захопленням флотилії, що прямувала до Гази, як повідомляють ізраїльські ЗМІ.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Международная панорама

Где Warisdeath » 14 июн 2025, 00:32

:wink:
Раз про поїздку Грети ми обговорювали тут, тому цей пост розміщаю теж тут))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»