Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Вичерпані ресурсі на затиснутій санкціями росії, росією висунуто НАТО нереальний ультиматум, відхилення якого по думці росіян дає їм право на дії, США визначили ля України вищу 4 степінь небезпеки и заборонили своїм громадянам поїздки до України. уряд зеленьского маже повністью зробив не боєздатною армію (запаси пального 17% від поотрібного) і ось виніс "підозру" Порошенко (единий політик вищого рівня що може почати діяти на захист країни) - скоріш всього нова гаряча фаза війни таки буде...
Підірвуть пару будинків у себе і вдарят на Новий рік? ""
"Жительница Кемеровской области пожаловалась дичайший рост цен на молоко. В начале ноября оно стоило 63 рубля, 20 ноября подорожало до 80 рублей, а 10 декабря цена поднялась до 93 рублей.
Оцени эту нереальную стабильность"
Виявляється, що головний ресурс держави, це не надра, не газ, не електроенергія і навіть не нафта з феросплавами, а патока. А якщо ще й при цьому виробник цієї патоки, завадив своїм покупцям перейти до рашки і стати частиною російського ринку, то за це треба на цього виробника накласти штраф.
Антимонопольний комітет (АМКУ) оштрафував групу пов’язаних з Roshen Europe B.V. компаній на 283,62 млн грн за зловживання монопольним становищем.
Відповідне рішення АМКУ прийняв на засіданні у вівторок, 21 грудня, повідомляє пресслужба регулятора.
Почитайте уважно: https://biz.censor.net/n3306505
І дуже цікаво, а скільки вже після цього вистроїлося в чергу інвесторів до нас?
І ще треба згадати про такий факт:
Голова АМКУ - Ольга Піщанська, є рідною сестрою Світлани Піщанської, "сусідки" Володимира Зеленського з Кривого Рогу, директорки його італійської компанії та за сумісництвом спонсорки "Слуги народу".
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
"Я про це не думаю... Я не думаю, що це впливатиме на ситуацію всередині нашої держави...
На ситуацію всередині країни зазвичай впливають фінансові групи. Він є однією з цих фінансових груп, ми розуміємо, вони звозять людей, ми це бачимо – це ж відкрита інформація, це не брехня – звозять людей з різних областей… У непростий час люди хочуть заробити копійку – хтось так приходить, хтось з власної волі це робить... Тому якщо хитати - їх там, цих груп три-чотири групи, їх не так багато - зараз вони такі гроші, як раніше, не заробляють, і я не сказав би, що вони такі альтруїсти, і тому ми бачимо, що стільки фінансів вони не виділяють, як це було. Це те, що я бачу…
Я думаю, що підтримки цих процесів у суспільстві немає й зрозуміло чому. Воно так не вийде – заробляти на тому суспільстві, а потім, щоб це суспільство тебе підтримувало… Я думаю, що люди розуміють, що відбувається і мені здається, що згодом люди зрозуміють, хто є хто… Ми це все бачимо. Принаймні ми можемо сказати, що держава наша не сліпа і точно починає крок за кроком розбиратися".
Про це і мова. Можна бути прихильником п'ятого президента, можна бути байдужим до нього, а можна і ненавидіти його, але коли читаєш, чуєш, бачиш що і як витворяють зелені навколо його імені, то просто нудить. Причому так нудить, що аж вивертає. Від непрофесіоналізму, від ниці, від низості, від того, що вони ганьблять не тільки Порошенка, вони цими своїми діями ганьблять державу Україна. Якщо вже взялися за нього особисто, то зробіть же все за законами, за правилами і професійно, а не от так. Це навіть не по-дитячому, вони все роблять по-дебільному, та ще і з бандитським присмаком.
Бєня зовсім з катух злетів. А його маріонетка взагалі дупля не відбиває що воно робить, що каже і що підписує. Ні, я впевнений, що він свідомо йде на ці дії. І я впевнений, що його мета знищити Порошенка. Але ж воно настільки відбите, що реально не розуміє, що воно робить. Подивіться на його обличчя, на його очі, на його погляд. Воно ж обдовбане. А ті, що навколо нього, на що вони сподіваються? Крім, як на путіна, більше ні на кого. Мразота
І да, у 2013 році, десь в липні, росія торгову блокаду почала саме з продукції Roshen. Забув саме коли, але точно влітку це було і навіть забув що вони висували, чи якість їм була не така, чи ще щось, щоб не пропустити, але те, що це була продукція Roshen пам'ятаю точно.
Дивний збіг, правда ж?))
О! Виявляється, що вікі про це окремо пише. Мені стало цікаво і я загуглив. І ось знайшов таке. Як цікаво зараз про це читати. Тоді я пам'ятаю, що я не розумів росію. Мене дивувало таке їхнє ставлення. Але я не розумів. Тоді я до них ставився ще, як до сусідів, нормальних таких сусідів, навіть таких, що трохи ближчі, ніж всі інші. Я ще так щиро дивувався, що у нас такі смачні цукерки і всі інші солодощі, а Roshen визнають в усьому світі і що їм не так? Та про що там казати, як мені мої родичі і друзі з росії завжди казали як їм подобаються наші солодощі. І тут бац, таке. Тоді я не розумів до кінця , що то був лише початок
Warisdeath, теперь ход Пети...
Недавний "майдан" с требованием отставки Ермака оказался пуком в лужу, так как слили его чисто по-белорусски - никаких четких таймаутов, требований и увеличения частоты и массовости выступлений в случае невыполнения... обычная пиар-акция себя показать! Может последние события заставят суетиться по-настоящему? Поярков в одном из последних видео сказал, что Петя - ого-го матерый и опытный, однако окружение его, так как "Папа знает, что делает", по итогу пребывает на расслабоне... Я об этом тоже пишу давно - вы бороться хотите, власть брать или ролики снимать, по эфирам скакать да лайки с подписчиками набивать??? Впрочем, кадровый вопрос у ПАП никогда не был сильным местом...
О! Виявляється, що вікі про це окремо пише. Мені стало цікаво і я загуглив. І ось знайшов таке. Як цікаво зараз про це читати. Тоді я пам'ятаю, що я не розумів росію. Мене дивувало таке їхнє ставлення. Але я не розумів. Тоді я до них ставився ще, як до сусідів, нормальних таких сусідів, навіть таких, що трохи ближчі, ніж всі інші. Я ще так щиро дивувався, що у нас такі смачні цукерки і всі інші солодощі, а Roshen визнають в усьому світі і що їм не так? Та про що там казати, як мені мої родичі і друзі з росії завжди казали як їм подобаються наші солодощі. І тут бац, таке. Тоді я не розумів до кінця , що то був лише початок
Начало было задолго до конфет.Была сырная война,ее пришлось мне наблюдать изнутри,работал на сырзаводе.Раися лезит туда,где бабки хорошие ходят,чтоб расстроить налаженный механизм,а из этого многое вытекает,но самое главное -ослабление страны.
Гоша, Так, так. Я вже коли про шоколадну написав, і пішов на деякий час з форуму, то потім згадав про сирну, що спочатку вона була.
Ви мене випередили
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Президент Володимир Зеленський збирається вимкнути два опозиційні канали, які підтримує партія “Європейська Солідарність”. Ідеться про “Прямий” і “5 канал”.
Про це в ефірі “Прямого” повідомив позафракційний народний депутат Гео Лерос.
“За моєю інформацією, те, що Офіс президента хоче зробити — це надалі спробувати вимкнути два телеканали, які є опозиційними і так чи інакше підтримуються опозицією, зокрема “Європейською Солідарністю”. Це канал “Прямий” і “5 канал””, — сказав Лерос.
За його словами, Зеленський хоче спробувати повністю придушити українське інформаційне поле.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
А всі в курсі, що наш маленький закомплексований мстивий зелений найвеличніший лідор видав черговий указ в боротьбі з Порошенком? Воно сьогодні заборонило всім посадовим особам виступати з міжнародною ініціативою, чи взагалі займатися міжнародними відносинами, крім себе любимого, МЗС та прем'єра.
А цей порушник указу президента України робить все для задоволення президента росії.
Весь світ піднят у бойову готовність, а це розповідає про тишу. Та ще й про тишу, про яку вони домовилися. З ким він домовився? З росією? З путіним?
І що значить "всі сторони висловили намір дотримуватися тиші"? Ми стріляємо у відповідь, а не порушуємо тишу. Тишу порушує ворог, товарішч Єрмак.