Lis1980, Аааааа
Який жах
А обмовочку "першу леді" я аж перекрутив, не дослухавши, що Балу про це скаже. Я подумав, що це у мене вже ку-ку))) Виявляється, що ні, не у мене, а це у Ольки дах зриває!
А ми до кінця ще не уявляємо який у них кризис жанру і взагалі криза. Пропаганда і пропагандисти самі себе загнали в капкан. Їм нічого вже розповідати, раз вони несуть таку маячню. Зараз ми почули Скабєєву, у інших блогерів і журналістів, які моніторять їхнє телебачення, ми чуємо інших. І всі вони гонять от таку пургу. Обов'язкова фіксація на статевих органах, бажано на анальних.
І якщо раніше там розповідали напівправду, на яку вони накручували свій жестяк, то тепер у них суцільний жестяк. Такий жестяк жестяковий, що для нормальної людини таке чути - це знущання над здоровим глуздом. Звісно якщо ця людина не журналіст, не політолог, не блогер, які вимушені це слухати через свою діяльність.
Гасло: "Ще більше абсурду і маячні" для російської пропаганди стало нормою.
А от що стосується такої сильної фіксації на темі геїв, гендерів, і всіх інших трансів, то вони нічого не вигадують. Вони просто, як завжди, заміняють імена героїв цих історій зі своїх на інших. Маючи досвід за дев'ять років війни, коли ми інколи шаленіли від їхніх історій, які стосувалися війни, фронту, цивільного населення, а в результаті виявлялося, що то вони розповідали про свої діяння, приписуючи їх нам, тепер можна впевнено сказати, що і в історіях статевих вони розповідають самі про себе.
Вони ж віддзеркалюють всі свої думки, всю свою поведінку на інших. Працюють на випередження, так би мовити. Бо коли відкриється правда про них, щоб вони тикали пальцями і волали: "А от там, а от у них теж так само".
Птфу, мразоти кончені.