Не пойму одну вещь - смех вызывает победа канадцев над мокшанами... или все же тот факт, что украинцы их до сих пор не победили?
Дійсно не можете зрозуміти одну річ. Лише одну. А зрозуміли би, і не прийшлось би писати всяко різне ні до чого.
В заголовку мною було сказано, що гумору тут зовсім небагато. Тобто "трохи", а все інше не гумор.
А Ви знов підтвердили, що не вмієте розставляти акценти.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
І вона на поверхні. І вона перемагає. Завжди. Як би її не кривдили. Це тільки питання часу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Бутусов? Это - не догма! Он просто на одной из сторон.
Аааааааааа))))))) Вже Бутусов майже порохобот!
Всі, хто каже правду про бубочку Зеленського, той миттєво попадає в іншу сторону.
Я не можу
Спочатку комрада Гошу определив в порохоботи)))))) Тепер Бутусова!!!
Ой, як же ж можна про нашого свєтлєйшого, самого навпливовішого у світі казати правду, казати так, як вона є. Ні, ні, ні. То ж вороги одразу.
Як же ж мене ці прихильники забавляють своєю дитячою аналітикою. Профайлер2016, Як би мені хтось сказав ще рік тому, що таке я буду казати про Вас, я б ніколи не повірив. Скидайте своє ЕГО, повертайтеся в стан нормальних людей. Побавились і досить. Бо Ви вже до маячні доходите. Не треба, камраде. Воно того не варто і потім буде дуже гірке відчуття.
Lis1980, а ведь дело говорит Поярков... товарооборот с Оманом 80 млн., по 2 долл. в год на жителя Украины... Плюс 10% это плюс 20 центов... Но это ТОВАРООБОРОТ, а не поступления в бюджет... а так как Оман - оффшорная зона, то налогов там 0 целых 0 десятых!!! Окуенная страна для поездки... да на охрану там больше потратили, чем якобы получат... Это же надо так тупо ПИ%ДЕТЬ!!!
Ви ж цим підтвердили, що порохоботи нормальні!
Я Вам пропонував повернутись до нормальних людей, і ні слова ні про яких ботів не сказав. А Ви мені рррррраз і про порохоботів. Тобто Ваша асоціація спрацювала скоріше, ніж Ви це освідомили, що насправді Ви зараз сказали!!!!!!
По-перше дякую, що Ви все ж таки підтверджуєте, що то є нормальні люди. Раз Ви мене до порохоботів определили і я вже давним-давно не заперечую, то мені приємніше відчувати себе серед нормальних, що мене як не крути, а сприймають саме так. Дякую.
А по-друге, щиро бажаю Вам зрозуміти, що під словом "порохобот" мається на увазі українобот, українофіл, люди здорового глузду, люди здорової думки, люди з інтелектом..... тобто люди, які вміють думати і мають свою думку і ніде і ніколи не соромляться її висловлювати, не віляють і відповідально відносяться до своїх слів і своїх вчинків.
Ви себе не в ті ряди записали. Не треба так замазуватися, бо потім буде важко змити ту грязь і ту токсичність, яку за собою несе зелена команда.
Я ни куда не записывался. В этом мое отличие от Вас. Вы неправильно все расценили. Власть должна работать на людей. Вот и все. Власть порохоботов - прошла. Если нынешняя власть не справится - ее заменят. Сомневаюсь, что на порохоботскую. Порохобот для меня не является синонимом нормальных людей. Это синоним потерянных возможностей. Вот и все. Топя за Порошенко порохоботы просто топят за хаос. Они просто этого не осознают. И работают на тот же кремль, с которым, как им кажется они воюют.
Профайлер2016, Їжте це. Смачного.
Султанат Оман, де перебуває з офіційним візитом Президент Володимир Ваш світле сонечко Зеленський, не має посольства в Україні. Його функції виконує посольство в Москві.
У держави, де знаходиться Зеленський з офіційним, візитом, чи він відпочиває там, чи він совміщає, чи що він там робе, чи зовсім не там, немає навіть дипломатичного представництва в Україні. Подивіться на сайті МЗС. Там зазначено, що адреса посольства султанату в Україні — Старомонетний пров, 14 в Москві. За цією адресою розташоване посольство Оману в Росії.
Крім того, не позначено й керівну особу, що займається питаннями України — ця графа пуста. Також відсутня будь-яка інформація про двосторонні угоди між Україною та Оманом.
От Вам скрін
Щоб хаосу не було? Ви про що? Хто той хаос сюди заводить? Це ми всю країну в омані тримаємо? Вони брижжуть вам, нам в очі росою, а ви, зелена братія, дозволяєте їм це робити. І якби не ми, ви би вже всі втонули би у цій росі. У московській росі. Хаосу вони не хочуть. Будете струнко ходити. Московити добре знають як в стойло поставити.
Задовбали. Їм цифри. Факти. А вони маячню торочать. Сказано зелене. Не виросли ще. В них країна в тар-тарари летить, а вони нам про порохоботів. Коли з вас всіх вже та пелена зійде? Коли ви всі прокинетесь. Коли ви зрозумієте, що вас круто на****ли. Як людині кажу, що брехня. Показуємо. Ні. Вперлись. Трандець.