Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 сен 2022, 00:41

Warisdeath писал(а):
03 сен 2022, 00:25
Так може тому і затримали там, щоб не попався тут))
Все банально если правда. "По заявлению канала Пегова, военкор пытался заселиться в гостиницу, его сочли пьяным и написали заявление из-за угрозы администратору".
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 сен 2022, 00:42

Еврокомиссия назвала решение России об остановке "Северного потока" "цинизмом". Об этом написал в Twitter глава пресс-службы ЕК Эрик Мамер.

По его словам, "это является еще одним подтверждением его (Газпрома) ненадежности как поставщика. Это также доказательство цинизма России, поскольку она предпочитает сжигать газ вместо того, чтобы выполнять контракты".
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 03 сен 2022, 00:46

Bikini писал(а):
03 сен 2022, 00:39
Ааааа!!!
Bikini, Випередили :drink:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 03 сен 2022, 00:52

"Даже после введения санкций Google продолжил передавать данные российских и украинских пользователей компании, подконтрольной «Сбербанку». Как минимум до 23 июня Google продолжал передавать данные российской компании RuTarget, среди которых могли быть уникальные идентификаторы мобильных телефонов, IP-адреса, информация о местонахождении, сведения об интересах и онлайн-активности."

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 03 сен 2022, 00:54

Bikini писал(а):
03 сен 2022, 00:42
Это также доказательство цинизма России
Це її (росії) справжнє обличчя, яке Європа намагалася зберегти дуже, дуже багато років.

Родзинкою в цьому є пан Шольц, який ще сьогодні зранку заявляв,що Німеччина не може відмовитися повністю від послуг "Газпрому".
Та Німеччина може і не може))), а от "надійний постачальник" ще й як може!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 03 сен 2022, 00:56

Влад Бевх писал(а):
03 сен 2022, 00:52
RuTarget
Шо за звір такий?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 сен 2022, 00:57

Эксклюзивные кадры десанта :secret:
148675 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 сен 2022, 01:04

Warisdeath писал(а):
03 сен 2022, 00:56
Шо за звір такий?
Что-то связанное с интернет-рекламой и анализом поведения пользователей.
148676 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
RuTarget - российская adtech-компания, которая специализируется на разработке технологий анализа Big Data, предсказания поведения пользователей и таргетирования digital-коммуникаций с ними. На стеке технологий RuTarget успешно работает платформа Segmento, которая предоставляет высокотехнологичные рекламные услуги для агентств и рекламодателей.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 03 сен 2022, 01:56

Bikini писал(а):
03 сен 2022, 00:57
Эксклюзивные кадры десанта
Тут ще є :secret2:
Изображение

Ну і раз вже мова зайшла про це, то треба картину маразму повністю показати!
Це про перший десант!!!
Изображение

Що вони про другий будуть розповідати?))) Аж страшно уявити :biggrin:

Голубуцький класно про це сказав:

Кремлівський агітпроп остаточно став фантастичним маренням.
==
Російська пропаганда остаточно оголосила незалежність від реальності і клином відлетіла в світ яскравих аргентинських фантазій.

От сьогодні зранку в них авіація з засідки палила баржі на Дніпрі і успішно зірвала висадку десанту з 30-х катерів. Це поки Росгвардія (а чому не солдати з почесного караулу Кремля? В них форма розкішніше розцяцькована) палила натівських інструкторів.

І називалось це все "Операція "Оверлорд". Це, в сенсі, за їхньою версією, так то ЗСУ назвали. А засідка Росгвардії з авіацією як тоді називалась? "40 тисяч молотків"? Чи "Дарт Пу"?

Вони, в принципі, від самого нападу не надто орієнтувались на факти. Але зараз ситуація така, що факти стали смертельним ворогом пропаганди - тепер доводиться вигадувати взагалі все, від початку до кінця.

І за це марення вони продовжують класти по кількасот потєрьнєтов щодоби.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 03 сен 2022, 03:30

Тут нічого додати. Просто послухати. Клас :good:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 03 сен 2022, 03:48

Storm K Balderson
31 август в 21:54 ·
Я, Сторм Карл Балдерсон (Balderson Storm Karl), громадянин Данії. Прибув в Україну 03.03.2022 року. З 04.03.2022 до 17-18 березня 2022 року перебував на Яворівському полігоні, протягом цього часу тренувався з іншими іноземними добровольцями, проходив навчання та інструктажі, які проводили нам іноземні інструктори та українські офіцери. 04.03.2022 підписав контракт та приєднався до Інтернаціонального легіону оборони України, однак копії контракту на руки не отримав, як і деякі інші легіонери. Під час ракетного обстрілу 13.03.2022 знаходився на території полігону. Після цього ми, іноземні добровольці, змушені були провести кілька ночей у лісі та прийняли рішення, що місце нашого перебування небезпечне та недостатньо захищене від ракетних ударів.
Я та 4 інших іноземних добровольці вирішили їхати в Київську область, де на той час були активні військові дії, щоб прийняти у них участь. Прибувши в Київ ми зустрічалися з різними батальйонами та нарешті приєднатись до групи військових 8-го окремого гірського-штрурмового батальйону (8 ОМПБ, в/ч А3029). Разом з ними приймали участь у операції по звільненні трьох населених пунктів, назву першого він я не пам’ятаю, другий Нова Басань, третій також біля Нової Басані. Також брали участь у звільненні Сумської області. Оскільки я не знаю української мови, назви населених пунктів, де ми були, я не міг запам’ятав і не можу написати. Разом з цією групою я перебував до 16-17 квітня 2022 року.
Протягом періоду до 12-17 травня ми формували команду Вікінгів (іноземні добровольці з Скандинавських країн), купували військове спорядження, одяг, амуніцію, через соціальні мережі просили допомогу у друзів і знайомих щодо автомобілів та вирішували інші організаційні питання. Приблизно з 12-17 травня команда Вікінгів приєдналась до одного з батальйонів територіальної оборони Києва, можливо 9-го ТРО м.Києва. Нам щотижня обіцяли надати офіційні документи та військові квитки, так тривало місяць. Я тренувався з ними, ми готувались до військових операцій, які з невідомих мені причин постійно відміняли. Не отримавши жодних документів та стомившись від постійних обіцянок щодо участі у військових діях в кінці червня я залишив батальйон.
Після цього, протягом двох тижнів я отримував лікування у лікарні, оскільки мої вуха були пошкодженні внаслідок гучних вибухів.
На підтвердження моєї участі у військових діях на території України у мене є багато відео та фото доказів (ракетний обстріл у Яворові, бої у Новій Басані, тренування з територіальною обороною у м.Києві, також є фото з українським офіцерами та контактні телефони деяких із них, нажаль їхні прізвища я не пам’ятаю).
В кінці червня я звернувся до міграційної служби з метою отримання інформації щодо легального статусу перебування в Україні і як з’ясувалось 90-ний термін перебування тут закінчився. У міграційній службі мені повідомили, що для продовження законного періоду проживання в Україні необхідно надати офіційні документи щодо проходження служби. Вирішити питання з отриманням офіційних документів я намагався за допомогою юриста, який має зв'язок з Інтернаціональним легіоном, він знає українську та англійську мову і був єдиним хто міг отримати цю інформацію. За словами юриста, він контактував з Інтернаціональним Легіоном та іншими військовими формування та йому обіцяли надати офіційні документи. На це був витрачений місяць часу, на жаль жодних документів він не отримав і не зміг надіслати мені. Після цих непорозумінь із документами я вирішив, що хоче продовжити воювати лише з українськими військовими. Я намагався укласти контракт з 8-м полком спеціального призначення ССО до лав якого хотів приєднатися та з цією метою розпочав вивчення української мови із викладачем.
20 липня 2022 року я зустрівся з офіцером 8-го полку спеціального призначення ССО ім. Князя Ізяслава Мстиславича, який мені відмовив і повідомив, що укласти контракт може лише громадянин України. Іноземні громадяни мають право воювати лише у складі Інтернаціонального легіону.
Навіть якщо ви вважаєте, що я несправжній воїн і не захищав цю країну і її людей, а лише робив фото та історії в соціальних мережах, ви маєте знаєте, що я допомагав іншим солдатам з екіпіровкою, військовою формою, бронежилетами, медичними препаратами, я закликав людей з інших країн приїжджати в Україну та воювати на боці правди і добра, я надав рації моїм друзям із Сил спеціальних операцій, а також допоміг з машинами, які були передані, як гуманітарна допомога. Ви маєте зрозуміти, що я приїхав в Україну для того щоб допомогти, і я робив це будь-яким способами, навіть рятуючи вуличних собак.
Я ніколи не вважав себе героєм і не просив мене так називати, я лише людина, яка намагалась допомогти у цій несправедливій війні.
Це і є моя історія…
148683 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 сен 2022, 15:27

Тем временем говорят, что русское ПВО на правом берегу херсонщины приказало долго жить :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 сен 2022, 15:29

Далі буде 🙂
А раз панцыри выбиты, в дело пошли байрактары :bomb:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 сен 2022, 15:31

Пришла в военкомат повестка. Лежу и слышу как жена со всей семьёю делит шкуру в бою убитого меня.
Жена и тёща подгоняют: "Иди скорей в военкомат". Рюкзак мне старый собирают. Буханку, кружку, доширак.
"Не вздумай в плен сдаваться! И без вести не пропади! Чтоб труп оформили как надо! Чтоб гробовые нам пришли. Ну шутка ли- СЕМЬ МИЛЛИОНОВ!!! Мы купим всё, что захотим! Кредиты наши все закроем! А летом все поедем в Крым!".
Жена кричит: "Куплю машину!". Сынишка хочет самокат. А тестю- новую теплицу и самогонный аппарат.
И тесть кричит:"Ты будь героем! В атаку первым там иди!".

И тут я наконец то понял -как много значу для семьи...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 сен 2022, 15:35

Илловайск. Бегут...
148685 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
148686 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 сен 2022, 16:05

Гиркин.

По ситуации на Николаевском направлении Херсонского фронта (от Очаковского лимана до Снигирёвки):

Линия фронта - без изменений (что означает, что никаких продвижений противника, в том числе под Терновыми Подами - нет в природе). Артиллерии противника очень много стало - САУ. Выезжают с разных сторон по несколько выстрелов на максимальной дальности и уходят под Николаев. Бросают с квадрокоптеров мины и гранаты на огневые позиции. Основные удары - по артиллерии - пехоту почти не беспокоят.

Химарсы бьют по переправе по несколько раз в день. Не знаю сколько их у них. Сыпят десятками каждый день. Вчера были нанесены 4 удара "пакетами" "Хаймерс" (по 6 ракет) по понтонным паромам ВС РФ. Не смотря на имевшие место попадания, паромы продолжают работать. Подвоз снаряжения и боеприпасов нашим войскам продолжается, не смотря на неизбежные затруднения. Противник также пытается задействовать при атаках пилотируемую авиацию, однако ее эффективность близка к нулю.

Замысел противника, предполагаю, заключается в том чтобы подавить артиллерию за счет исключения подвоза б/к и непосредственно уничтожения огневых средств. Это необходимое условие для успеха его наступательных действий. Наши войска ведут активный контр-батарейный огонь и наносят удары по местам сосредоточения частей и подразделений противника.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 сен 2022, 16:39

Реконструкторы нашли время если правда они. "Сообщается, что в 16:00 на Малаховом Кургане началась реконструкция эпизодов сражения Крымской войны. Скорее всего, дым и выстрелы слышны именно оттуда."

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»