Послухав Березовця.
Не знаю, але здається, що такі прямі натяки дуже поспішні.
Спочатку треба почути причину смерті все-таки. А ще я абсолютно не згоден з висловом про те, що людина була здорова як бик і раптом в неї зупинилося серце. На жаль, так дійсно буває. Серце, це такий орган, що зовсім не обов'язково лежати в непритомному стані і чекати, коли воно зупиниться. Воно, дійсно, зупиняється у багатьох людей, на яких ніколи б не подумав, що у них в принципі щось болить, а воно раз і зупинилося. А ще у людей відриваються тромби. І вони теж не питають скільки років людині. Так що тут, треба чекати, що скажуть про причину смерті.
А ще треба дізнатися чим займався Антон Поляков, з ким спілкувався, в яких колах крутився? Все-таки рада цього созиву дуже неоднозначна і багатьох людей країна побачила вперше вже коли вони були у залі парламенту. І, як стало зрозуміло і очевидно за два роки, що крім простих фотографів і тамади, там чимало людей з кримінальним душком. І хто такий цей Антон Поляков, звідки він взявся, хто його привів, чим займався до депутатської діяльності, під час депутатської діяльності та все інше? Так само, як і Анна Скороход. Ми же нічого про них не знаємо. Вперше почули про них, коли вони один за одним гучно покинули ряди "Слуг". Перейшли обидва в "За майбутнє". І тільки сьогодні всі дізналися, що вони жили разом.
Все таке мутне. Чи дізнаємося колись що насправді відбулося? А може і ніколи.
А може це все в одному ланцюжку? Маю на увазі Шефіра, тепер це. А може це абсолютно різні події?
Одні питання і питання. А відповіді - зероу.
Цих людей поєднує лише одне: всі вони прийшли під неофіційним патронатом однієї дуже відомої людини як в Україні, так і в США, так і в Ізраїлі, так і в Швейцарії і по всьому світу. Більше нам нічого невідомо.
Але, зі всією повагою до Березовця і зі всією зневагою до Зеленського і Єрмака, на мій погляд, дуже поспішні натяки на їхню причетність до цієї смерті. Все-таки треба почекати. А то все дуже конспірологічно виглядає.
Хіба, може Тарас, знає трохи більше, але озвучити ще не може