Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 03 окт 2021, 00:52

Слава богу, что не бульбулятор ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 окт 2021, 01:06

Lis1980, :ha: :rofl: :hahand:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 окт 2021, 01:59

Изображение
Изображение

https://www.facebook.com/35147426492365 ... 34202/?d=n

Як про Свинарчуків, так по всим каналам, а як скриньку Пандори відкрити, так для обмеженого кола
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 окт 2021, 03:00

Изображение
Изображение

:fp:

А про "втрату політичного зв‘язку та взаємної довіри" взагалі прелестно :bt:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 03 окт 2021, 08:41

Причем первый раз услышал.. оказалось новостью.. и мы сразу согласились!! Они их там бьют что-ли?? Это разве украинские депутаты?? Такие дрессированные - не похоже ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 03 окт 2021, 10:30

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 окт 2021, 19:57

Lis1980 писал(а):
03 окт 2021, 08:41
Это разве украинские депутаты?? Такие дрессированные
Ні, це не депутати. Це стадо. Воно кероване. Керує цим стадом ОП.

Фракція "Слуга народу" майже одностайно підтримала відставку спікера Парламенту Дмитра Разумкова.

https://lb.ua/news/2021/10/02/495356_sl ... tayno.html

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 03 окт 2021, 20:55

Warisdeath писал(а):
03 окт 2021, 19:57
Це стадо. Воно кероване.
А мы еще удивлялись, почему в СН набрали кого угодно, а не профессионалов от политики. А вот для чего!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 окт 2021, 00:00

Прямо у центрі Києва президент України займається реставрацією туалету :ha:
139438 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 окт 2021, 02:07

Изображение

Revealed: 'anti-oligarch' Ukrainian president's offshore connections volodymyr zelenskiy - The Guardian
(Виявлено: "антиолігархічні" офшорні зв'язки президента України Володимира Зеленського - The Guardian)
https://www.theguardian.com/news/2021/o ... -zelenskiy

Нардепка з фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук в ефірі каналу "Україна-24" розповіла про плани фракції "Слуга народу" щодо спікера Ради:

"У нас не буде завтра засідання фракції – ні окремо, ні разом з Разумковим. Якщо у когось виникнуть персональні бажання щось запитати, то, можливо, хтось це зробить, але це точно не буде засідання фракції, і це вже не змінить весь процес. Вранці будуть передані підписні листи, які були зібрані, це близько 200 людей з нашої фракції. І це станеться, ми маємо говорити реалістично".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 окт 2021, 02:22

Архівне відео. 1997 рік

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 окт 2021, 03:22

У парламентській фракції "Слуга народу" вважають "очевидною" відставку Голови ВР Дмитра Разумкова, а основним кандидатом на цю посаду називають Руслана Стефанчука.
Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповіла народна депутатка з фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"У нас відбулося тривале засідання фракції в Трускавці. Ми мали абсолютно відверту нормальну роботу, розмову. У нас немає жодного розколу у фракції з приводу цього питання. Дійсно, це рішення (щодо Разумкова – ред.) досить важке. Ідеться про внутрішньофракційний конфлікт, це саме політичний вимір нашої фракції зараз делегувати іншій людині посаду голови парламенту. У нас зараз основний кандидат - це Руслан Стефанчук", - сказала Кравчук.

За її словами, відставка Разумкова вже є очевидною.

"У чому основна різниця. Володимир Зеленський без Дмитра Разумкова став би президентом. А Разумков без президента не став би головою парламенту", - зауважила депутатка. :fp:

Вона нагадала, що два роки тому в Трускавці "Слуга народу" делегувала людей на різні посади, зокрема на Голову Верховної Ради.

"І наше завдання - виконувати програму президента, програму партії, бо ми з нею прийшли", - наголосила Кравчук.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 04 окт 2021, 22:17

Я абсолютно не здивований тим, що ім'я Володимира Зеленського знайшлося у товаристві найодіозніших корупціонерів сучасного світу і зараз світові медіа будуть говорити про офшори глави Української держави та його найближчих соратників поряд з викриттями офшорних угод найближчого оточення президента Росії Володимира Путіна або сім'ї президента Азербайджану Ільхама Алієва

Було абсолютно очевидно, що люди, які десятиліттями були вбудовані у олігархічну корупційну систему України - нехай навіть в ролі її сатиричної обслуги - діють за правилами цієї системи. Тим більше, що про офшори Зеленського, про ті самі 40 мільйонів Коломойського говорили ще до обрання популярного телевізійного коміка президентом України. Про це говорив навіть конкурент Зеленського Петро Порошенко на тих самих дебатах - і Зеленський, хоч і не відповів, але нагадав, що всі телеканали в Україні належать олігархам. Не ми такі, життя таке. Інфантильний виборець Зеленського вважав за краще цього не почути. А тепер просто з'явилися докази, які вже неможливо буде проігнорувати.

І так, це початок краху. Який до того ж обернеться цієї зими крахом соціальної сфери. І який буде супроводжуватися крахом довіри до України на міжнародній арені. І який буде постійно підживлюватися новими фактами, покликаними переконати виборця, що цар не справжній, що він - такий як всі, і навіть гірше. І у цій ситуації можна буде ухвалювати будь-які закони, які допоможуть Зеленському зберегти і зміцнити владу.

Все одно всі ці закони потім скасують. І не сумнівайтеся навіть. Питання тепер зовсім не у тому, як Зеленському утримати владу. Питання у тому, якою буде Україна після Зеленського. Що станеться з її інституціями, з її територією, з її соціальною сферою, з її економікою. І я не здивуюся, якщо новій владі доведеться відновлювати все буквально з нуля - ми це вже проходили після краху іншого олігархічного режиму з офшорів.

Одне мене дивує, тільки це я хочу зрозуміти: на що розраховував сам Зеленський, коли на все це йшов і знав, що у його шафі живуть одні скелети? Навіщо він вирішив одним своїм рішенням знищити все, чого домагався довгі роки? Чи було його рішення йти в політику результатом олігархічного тиску або власного нерозуміння ситуації?

#прогноз В. Портников.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 окт 2021, 22:45

Bikini писал(а):
04 окт 2021, 22:17
І так, це початок краху. Який до того ж обернеться цієї зими крахом соціальної сфери.
Поживем-увидим... :wink:
Зима близко... #прогноз

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 окт 2021, 23:20

Bikini писал(а):
04 окт 2021, 22:17
на що розраховував сам Зеленський
Та на що він там розраховував? Його манямірок не дозволяє зрозуміти і усвідоміти масштабність всього того, на що він посягнув.
Він насправді не розумів ситуацію. І є великий сумнів, що він хоч щось зрозумів.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 окт 2021, 23:28

Warisdeath писал(а):
04 окт 2021, 23:20
І є великий сумнів, що він хоч щось зрозумів.
Мало того... имеются сомнения понимает ли он сейчас вилку возможных событий... или принцип смелость наглость города берет в современном мире сработает и в этот раз? :hm:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 окт 2021, 23:39

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 окт 2021, 00:07

Sanek писал(а):
04 окт 2021, 23:28
понимает ли он сейчас вилку возможных событий...
Ні.
Sanek писал(а):
04 окт 2021, 23:28
или принцип смелость наглость города берет в современном мире сработает и в этот раз?
Не спрацює.
Він може мати стовідсотково своїх прокурорів, сбушників, силовиків, депутатів, Верховну Раду (тут у нього не вийде на 100%), журналістів (і тут не вийде) і навіть олігархів (а тут 50х50) і не починати ніякі справи по Pandora Papers, по вагнерівцям і по всьому іншому. Але навколо є світ. І цей світ інший. І в ньому вже почали розслідувати діяльність людей, що фігурують у Pandora Papers. (Пакістан, Австралія, Велика Британія, Чехія).
Крім того в США і у Великій Британії вже давно йдуть розслідування по Коломойському і справі ПБ. І таким чином наш найвеличніший лідер сучасності стає нерукопожатним у цьому світі. А це обов'язково відобразиться на громадянах. І громадянам це може не сподобатися!

Звичайно, що він може звернутися за підтримкою до інших фігурантів Pandora Papers, які до речі йому дуже подобаються. Це Лукашенко і путін.
Але це теж громадянам не сподобається.

От такий шпагат!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 окт 2021, 00:10

Sanek, Слуги покинули приміщення під слова ПП про оборудки і офшори від Pandora Papers. :fp:
Які смішні. Які недалекоглядні. Вийти з приміщення, ще не означає вирішити проблему. Ще нехай бойкот оголосять, як в школі)))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 05 окт 2021, 00:41