Украина-реалии New
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Кінець епохи мародерів, або Як за рік зробити прибуткову державну компанію збитковою?
Фонд держмайна підтвердив: менеджмент Коломойського завдав Центренерго 2 млрд грн збитків. Додатково на держкомпанію повісили 4 млрд грн боргів компаній Коломойського.
За попередньої влади ВВП зростав, а не падав, на 3,5%, при цьому зарплати росли на 30% відсотків. Були гроші на децентралізацію, на освіту, на культуру і на українське кіно. Секрет цього був простий: влада просто перестала красти.
А потім вівці зробили себе разом, і прийшла епоха “менеджменту афілійованого з Коломойським”. І криси, що ховалися по Ізраїлям, повернулися і почали жерти так, що за рік зжерли 6 млрд грн лише в «Центренерго».
В 2018 році за влади мародерів Центренерго приніс 1,4 млрд грн прибутку, а в 2019 році за чесних нових ліц – 2 млрд прямих збитків, і ще на нас повісили 4 млрд боргів.
До речі про мародерів.
Гладковському там Бігус вигадував схему на 250 млн грн. Зараз, за нової влади, ті казки розвалилися. Все, забудьте. Немає схеми на 250 млн грн. Довелося вигадати зовсім іншу “схему”, в якій збиток Гладковському шиють у розмірі аж 17,44 мільйона гривень. Ось така схема століття. Кінець епохи мародерів. Але все. Забули. Тепер нова епоха. Так от за нової епохи велосипедиста Свинарчук Зеленського вкрав у 300 разів більше.
Ха-ха-ха.
Джон Сміт
Як за рік зробити прибуткову державну компанію збитковою? Правильно, допустити до керування людей Ігоря Коломойського під омофором Зеленського.
Спочатку вони зроблять знижку на продаж електроенергії для Нікопольського та Запорізького феросплавних заводів, які контролює група Приват.
Трохи згодом компанії, які належать Ігорю Коломойському продадуть “Центренерго” сировину дорожче за ринкові ціни.
Результат – держава отримає мінус 4 млрд грн в бюджеті країни.
Думаєте, що НАБУ розпочало розслідування, а ДБР штурмує офіси групи Приват?
Ні, бо сваритися з олігархом та бізнес-партнером Зеленському не вигідно.
Ігор Артюшенко
Фонд держмайна підтвердив: менеджмент Коломойського завдав Центренерго 2 млрд грн збитків. Додатково на держкомпанію повісили 4 млрд грн боргів компаній Коломойського.
За попередньої влади ВВП зростав, а не падав, на 3,5%, при цьому зарплати росли на 30% відсотків. Були гроші на децентралізацію, на освіту, на культуру і на українське кіно. Секрет цього був простий: влада просто перестала красти.
А потім вівці зробили себе разом, і прийшла епоха “менеджменту афілійованого з Коломойським”. І криси, що ховалися по Ізраїлям, повернулися і почали жерти так, що за рік зжерли 6 млрд грн лише в «Центренерго».
В 2018 році за влади мародерів Центренерго приніс 1,4 млрд грн прибутку, а в 2019 році за чесних нових ліц – 2 млрд прямих збитків, і ще на нас повісили 4 млрд боргів.
До речі про мародерів.
Гладковському там Бігус вигадував схему на 250 млн грн. Зараз, за нової влади, ті казки розвалилися. Все, забудьте. Немає схеми на 250 млн грн. Довелося вигадати зовсім іншу “схему”, в якій збиток Гладковському шиють у розмірі аж 17,44 мільйона гривень. Ось така схема століття. Кінець епохи мародерів. Але все. Забули. Тепер нова епоха. Так от за нової епохи велосипедиста Свинарчук Зеленського вкрав у 300 разів більше.
Ха-ха-ха.
Джон Сміт
Як за рік зробити прибуткову державну компанію збитковою? Правильно, допустити до керування людей Ігоря Коломойського під омофором Зеленського.
Спочатку вони зроблять знижку на продаж електроенергії для Нікопольського та Запорізького феросплавних заводів, які контролює група Приват.
Трохи згодом компанії, які належать Ігорю Коломойському продадуть “Центренерго” сировину дорожче за ринкові ціни.
Результат – держава отримає мінус 4 млрд грн в бюджеті країни.
Думаєте, що НАБУ розпочало розслідування, а ДБР штурмує офіси групи Приват?
Ні, бо сваритися з олігархом та бізнес-партнером Зеленському не вигідно.
Ігор Артюшенко
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Стыдно должно быть человеку с проукраинской позицией не иметь вышиванки. Очень стыдно.

-
- Полковник
Украина-реалии New
Вата всегда мыслит клише и предрассудками ;) Ватная особенность, по которой ее всегда определить можно!! ))) Я тоже вышиванку не ношу и не полюбляю.. и что??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Я не жалею что в 2019 году проголосовал за Зеленского. Не все ожидания оправдались да это так. Но при Порошенко они бы все 100% не оправдались ибо они не делал и не собирался делать то что мы хотели - он занял вполне определенную ясную четкую И СОВЕРШЕННО НЕ ПРИЕМЛИМУЮ ДЛЯ НАС позицию - за что и был сброшен с Олимпа обратно на землю.Warisdeath писал(а): ↑08 июн 2020, 04:07Я сподіваюсь, що Ви особисто і всі інші, такі, як Ви, повністю задоволені. Ваш вибір виправдав всі Ваші очікування?
-
- Полковник
Украина-реалии New
Мало того что Вы вышиванку не имеете. Вы еще и пишите на языке врага и оккупанта страны-агрессора. Стыдно!!!
-
- Полковник
Украина-реалии New
Коломойскому все равно на чем именно наживаться - главное гешефт. Так сложилось что его медиа-холдинг "1+1" помог ЗЕ выиграть и теперь ему должны - но это долг не навсегда - как по мне то уже вполне расчитались. И нужно показать кто в доме хозяин. Но - без отставки Авакова - наехать на Коломойского не получится. Я так это вижу.Warisdeath писал(а): ↑08 июн 2020, 04:09Фонд держмайна підтвердив: менеджмент Коломойського завдав Центренерго 2 млрд грн збитків. Додатково на держкомпанію повісили 4 млрд грн боргів компаній Коломойського.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Соромно повинно бути тим, хто живе в Україні, являється громадянином України і при цьому має антиукраїнську позицію. А наявність вишиванки ніяким чином не стверджує того, що людина займає проукраїнську позицію. У нашому світі дуже багато потвор, людей без принципів, які заради своєї мети готові і з чортом договір пидписати, а не тільки вишиванку одягти на себе.
dnepr7, я Вам більше скажу. В мене не тільки немає вишиванки, я ще й в Бога не вірю. Але "Армія-Мова-Віра" - це для мене основи, на яких будується моя країна. І да, вишиванка само по собі мені дуже подобається, не зважаючи на те, що у моєму гардеробі вона відсутня.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Бо для них важлива оболочка, обгортка. Їм зовсім байдужий зміст. Для них важливо, щоб виконувались основні інстинкти та рефлекси, а що там глибще, то не їхнє. У цьому напрямку ізвілини у них не працюють. Тому вони такі і керовані, тому вони для маніпулятора, просто, знахідка, як для митця наснага та якісний матеріал для творіння.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
dnepr7 писал(а): ↑08 июн 2020, 14:24Я не жалею что в 2019 году проголосовал за Зеленского. Не все ожидания оправдались да это так. Но при Порошенко они бы все 100% не оправдались ибо они не делал и не собирался делать то что мы хотели - он занял вполне определенную ясную четкую И СОВЕРШЕННО НЕ ПРИЕМЛИМУЮ ДЛЯ НАС позицию - за что и был сброшен
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Мне вот интересно, есть ли еще в мире еще страна, которую ненавидит не малый процент населяющих ее индивидуумов? Не тирана или идиота у власти, государственную машину, а именно свою страну??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Lis1980, Немає.
Ще список можна продовжити тим, що за культуру, мову, національні традиції саме цієї держави, за її героїв можна бути ненавидимим своїми же громадянами, і можна попасти за грати.
Це все колоніальні наслідки.
Ще список можна продовжити тим, що за культуру, мову, національні традиції саме цієї держави, за її героїв можна бути ненавидимим своїми же громадянами, і можна попасти за грати.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Украина-реалии New
Спорный вопрос.. наверное большая часть современных стран мира в прошлом чьи-то колонии. Но только у нас такой прошарок ненавидящих.Warisdeath писал(а):
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
А Ви порівняйти колонізаторів і все стане зрозуміло.
Не виправдовуючі ні одного колонізатора, але давайте подивимось що після себе залишили Великобританія, Франція, Іспанія, Німеччина, Португалія .... і наша. А також не забуваємо, що всі вищеназвані, це країни зі своєю давньою історією, культурою, традицією, а не навпаки. Да, вони приходили чисто зі своїми меркантильними цілями, да, вони захоплювали, да вони насаждали свої правила і т.д., тобто робили все те, що і робе колонізатор, але їм не потрібно було нікому доказувати свою велич і своє давнє існування, а тим більше міняти свою назву і назву своїх колоній. А у нас випадок не стандартний. Вкрали нашу історію, присвоїли собі нашу назву, на базі нашої мови створили свій язик. І для того, щоб це все закореніти, треба просто стерти пам'ять, спалити пісьмена і цілі бібліотеки, дещо переписати, закрити архіви, зробити підміну понять, розселити на наших землях своїх людей, а непокірних, незгодних знищити.
І ще не забуваємо про нерушимий, який 70 років господарював тут, хоч і робив вигляд, що цінує національну культуру, але ж головною все одно була московія. Згадайте лише перші слова гімну:
"Союз нерушимый республик свободных сплотила навеки великая русь" Як не крути, а московія правила балом і хоче це робити завжди. І вони стараються. І, на жаль, у них виходить, завдяки нашим ватнічкам.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Цитати великих! Не знаю, може треба було у темі короткі мудрі фрази це розмістити?
А може у загадках? Щоб вгадали кому належать ці важливі слова!
“"Вы знаете, есть профессиональные приемы и тайны, которые не всегда можно обсуждать. Но я неоднократно говорил в свое время, что хорошее интервью – это всегда и гипноз в том числе, это шаманство. Когда ты входишь в человека и начинаешь жить с ним одной жизнью какой-то, ныряешь в него, я бы сказал",
"Вы знаете, многолетняя дружба с Анатолием Михайловичем Кашпировским не прошла, конечно, мимо. 31 год мы дружим с этим великим человеком. И, конечно, очень много он мне дал и навыков психологического влияния в том числе. Я скажу больше, мы сейчас с вами разговариваем, но гипноз уже идет. И я не исключаю, что многие наши телезрители начнут под нашу речь засыпать", - сказал он.

“"Вы знаете, есть профессиональные приемы и тайны, которые не всегда можно обсуждать. Но я неоднократно говорил в свое время, что хорошее интервью – это всегда и гипноз в том числе, это шаманство. Когда ты входишь в человека и начинаешь жить с ним одной жизнью какой-то, ныряешь в него, я бы сказал",
"Вы знаете, многолетняя дружба с Анатолием Михайловичем Кашпировским не прошла, конечно, мимо. 31 год мы дружим с этим великим человеком. И, конечно, очень много он мне дал и навыков психологического влияния в том числе. Я скажу больше, мы сейчас с вами разговариваем, но гипноз уже идет. И я не исключаю, что многие наши телезрители начнут под нашу речь засыпать", - сказал он.
Дмитро Гордон заявив, що володіє прийомами, якими може гіпнотизувати людей під час інтерв’ю.
Про це він розповів у прямому ефірі телеканалу “Україна 24”, – передає znaj.ua.
Так, Гордон відповів на питання, чи дійсно він гіпнотизував терориста Ігоря Гіркіна під час інтерв’ю.
Про це він розповів у прямому ефірі телеканалу “Україна 24”, – передає znaj.ua.
Так, Гордон відповів на питання, чи дійсно він гіпнотизував терориста Ігоря Гіркіна під час інтерв’ю.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Младший лейтенант
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Это уже сексология ))))
Гандон вошел в Гиркина ))))))))) Вашблагородие очень удивится когда узнает )))))))
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Sahara, Теж звернув увагу на цю фразу.
Щось у Дімітрія корона вже здавлювати почала, треба трохи її підправити

Щось у Дімітрія корона вже здавлювати почала, треба трохи її підправити

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
А поки го*дони цілуються у десна з гіркіними, Андрюхі Луганському рулетка кадри підкає такі, що коли слухаєш, то і мову віднімає.
Немає слів...
Немає слів...
Скрыть ссылки на пост |