В ответ на атаку Россией станции в одесской области , через которую из Румынии качали азербайджанский газ Украина миниум на год вывела из строя нефтепровод Дружба. Поставки российской нефти Орбану и другим больше невозможно.
Ребята, в эту игру можно играть вдвоем.
Ось воно що. А я сьогодні вдень прочитав, що Сіярто скаржиться, що Україна розбила нафтопровід "Дружба", і сам собі подумав, що ці вже аж закрай наговорили, вже не знають яку ще дурню про нас вигадати і не став навіть дочитувати. А виявляється що дійсно ми розхерачили. Молодці! Давно це треба було зробити.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Прийшлося прочитати до кінця))
Вони погрожують припинити транзит електроенергії
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Україна пообіцяла закупити в США зброї на 100 мільярдів доларів у межах гарантій безпеки, повідомляє FT.
Водночас США укладуть угоду з українськими компаніями на 50 мільярдів доларів щодо виробництва дронів.
За даними видання, Україна не піде на територіальні поступки, наполягає на припиненні вогню як першому кроці до миру та відхилила пропозицію Путіна заморозити фронт в обмін на відведення військ із Донеччини та Луганщини.
Шоу маст го он!! (с)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Зафиксирован вылет минимум 2 бортов Ту-95мс с Оленьи
вылет вероятно боевой, а это значит:
в районе Энгельса будут скорее всего в 02:00 - 03:00 +/-
если пуски будут отсюда - тогда ракеты ожидаем в нашем воздушном прострастве около 02:45 - 03:30 +/-
в районе Каспийского Моря они будут скорее всего в 04:00 - 05:30 +/-
если пуски будут отсюда - тогда ракеты ожидаем в нашем воздушном пространстве около 05:00 - 06:00 +/-
время очень приблизительное, с большой погрешностью
за бортами продолжаем следить ночью, точное количество бортов будет известно ближе к утру.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
О диваки! Та нічого ваша армія не разложилася. Вона такою була завжди. Ви, просто, робили вигляд, що ви цього не бачили, не чули. Самі вигадали якийсь образ, самі в нього повірили, а тепер сидять і скулять. Мразоти
Зафиксирован вылет минимум 2 бортов Ту-95мс с Оленьи
Лякає. Все лякає.
Само ледве не обі*ралося коли над ним літак пролетів на Алясці. А зараз сидить в бункері і лякає.
Поправте хтось великого, що війна триває вже дванадцятий рік.