Вчера сообщили, что не выплачивается. Так бери телефон и звони премьеру, чтобы разобрался! Вчера еще. К чему это видеообращение и показуха? Премьер должен увидеть ролик и среагировать? А если не увидит? )))
Не знаю кому как, но как по мне, происходит какой-то цирк с конями!!! )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Зеленський не обговорював із Путіним "нормандську зустріч" 9 грудня, оскільки діалог вестиметься в Парижі між усіма чотирма лідерами
"Що стосується "нормандського формату", то тут ви зрозумійте, ми поважаємо наших партнерів. Ми не обговорювали теми "нормандської зустрічі", тому що ми всі ці теми маємо обговорювати між чотирма лідерами Німеччини, Франції, Росії та України. Тому цей діалог буде 9 грудня", - сказав він на брифінгу у вівторок у Таллінні після зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд.
Президент України Володимир Зеленський знову зазначив, що під час телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним порушив питання повернення всього відсутнього на військових кораблях, що повернулися в Україну.
"Ми задоволені, що до нас повернулися наші кораблі. Насамперед, ви знаєте, що повернулися політв'язні та моряки. Але ми обговорили, що немає всього технічного обладнання, яке було. Ми проговорили з президентом (Путіним), щоб Росія повернула нам усе, що було до цього, але можна й більше. Але хоча б наше", - сказав він на брифінгу у вівторок у Таллінні.
"Ми обговорювали питання (в телефонній розмові з Путіним у понеділок - ІФ), що закінчується рік, і нам потрібно всім домовитися про підписання нового довгострокового газового договору, транзитного договору. Для нас це є пріоритетом, і не лише для України, це енергетична безпека для всієї Європи", - сказав Володимир Зеленський.
Президент України Володимир Зеленський прокоментував заяву олігарха і бізнесмена Ігоря Коломойського про примирення з Росією.
«Мене підтримали 73%, якщо серед них є Коломойський, я дуже радий. Пан Коломойський не є президентом України, він є громадянином України. А більшість українців обрали євроінтеграцію і курс на Європейський союз. Тому саме народ України обирає, куди нам піти. З Росією у нас дуже складна ситуація», - заявив Зеленський.
Ну, скажіть, будь ласка, нахєра йому ті унітази і те обладнання, яке вони залишили собі? Навіщо так принижуватися?
Пам'ятаэте коли років 2-3 тому раха сама хотіла нам повернути кораблі, що залишилися в Криму після анексії? І яку відповідь вона отримала? Нагадую, може хто забув: "Ми повернемо кораблі разом з Кримом".
Але ж часи міняються і люди країною керують різні, і бачення в них протилежне.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Президенту України Володимиру Зеленському в Естонії подарували електровелосипед, а також пів літра меду.
Такий презент зробила глава Естонії Керсті Кальюлайд.
Дуже тонкий тролинг))) Дуже тонкий!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Президенту України Володимиру Зеленському в Естонії подарували електровелосипед,
Ну все, теперь заживем!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Звісно, що цей ресурс так собі по достовірності і вони самі потребують перевірки, але інформація цікава. І якби наші "Слуги" були, дійсно, слугами, а не те збіговисько, яке складає монобільшість, то можна було б і не звернути уваги на це. Але ж, дивлячись на те, скільки вже сплило лайна, то є думка, що то, тільки вершина айсбергу, а все цікаве ще попереду. А тако ж серед нас є палки прихильники слуг і один з цих прихильників дуже полюбляє ссилатися на цей ресурс, то це ж, означає, що він їм довіряє.
Ось таке дослідження Страна.ua провела. Цікаво, дуже цікаво
Профайлер2016,
Ви, що в кривому дзеркалі? Це Ви про мене?
То він був у Латвії. Правда, спочатку, в ОПі думали, що в Литві)))
А тепер він поїхав у Естонію і у Литву. (Хоч би не переплутав)
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Я ще трохи про звернення, чи виступ, чи шо це було? Про кораблі і обладнання.
Він сказав, що будуть списки того, чого там немає і він звернеться до рахи і вони повернуть. Це як? А чого досі не звернувся? Якась маячня.
А чого про Юзіка, про Трубу нічого не сказав? Про МВФ, про Приват? Чи це не важливо?
Это такая технология - она использовалась еще при СССР с телевизора в программе Время каждый вечер рассказывали про успехи и свершения и про подвиги и победы. А по аварии трагедии поражения - просто молчали. Создает позитивный фон. Поэтому пока во всех этих реально важных темах про Юзика Трубу МВФ Приват - не будет побед позитива или по крайней мере того что путем манипуляций можно показать как победу и достижение - про это все будут молчать как будто этого всего и нет и не было. Потому что - существует только то, о чем люди говорят,
По поводу задержки выплат бюджетникам и исправление этой ситуации лично Президентом - это тоже старо как мир - сначала создаем сами небольшую проблему которую потом сами же легко устраняем - "кто молодец? я молодец!".
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Это такая технология - она использовалась еще при СССР
Только заметьте, что СССР эта технология НЕ помогла.
Президенту України Володимиру Зеленському в Естонії подарували електровелосипед
Такий презент зробила глава Естонії Керсті Кальюлайд.
Дуже тонкий тролинг))) Дуже тонкий!
Это не троллинг - у прибалтов с чувством юмора беда-печаль, просто посмотрели сериал "Слуга народа" увидели что он там на велике и подарили велик. Все.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.