І що саме пішло не так? І чому?Профайлер2016 писал(а): ↑24 ноя 2019, 19:57Связь в том, что Донецк и Луганск, хоть и оккупированные территории, но Украина. В 2012-м там ни кто за украинский ни кого не убивал, а все вместе на стадионе "Шахтар" болели за нашу сборную под украинскими флагами и украинскую речь на Чемпионате Европы. А теперь там убивают за украинский ((( Что-то не так пошло. Ведь правда?
Так і є. У 2012 йшли і співали українські пісні, кричали "Слава Україні!" і все місто майорило прапорами. Всі були щасливі. ВСІ. А через два роки по тих же вулицях йшли люди з триколорами і гнали з дубінками тих, хто йшов з синьо-жовтими. В тому натовпі триколорному були не всї завезені з "братньої" країни, а були й місцеві. І поліція, тоді ще міліція, була та ж сама, яка охороняла порядок і спокій у 2012, стояла серед триколорних у 2014-му. Звісно, що не всі, але ж дуже немала кількість виявилось зрадників.
І я Вам скажу, що всі ці люди і гадки не мали, що вони будуть по ту сторону барикад, поки їм не виломала мозок російська пропаганда.
Так, а що сидіти і чекати поку труп ворога пропливе по річці? Чи Ваша пропозиція - здатися? Забути про те, що в нас так нагло відібрали і відбирають з кров'ю?Профайлер2016 писал(а): ↑24 ноя 2019, 19:57Хочу задаться вопросом, а стоит оно того - проводить новые исследования в этой области? В области, где закончится территориально Украина в таком случае?
Чому Ви ніяк не можете зрозуміти, що тільки супротив може нас врятувать. Бо у кремля зовсім інші цілі. Їм не треба наша дружба. Їм треба наше підкорення. З нашими територіями. Бажано всіма.
Скільки можна Вам повторювати, що в мене немає кумирів? Є співпадіння поглядів, а є протилежність. А що до Портнікова, то слухаю і читаю я його ще задовго до цих буремніх часів. Поважаю розум.
(І він не може бути моїм куміром, апріорі, бо він підтримує ЮВТ ))) А це вже якость не по-кумірськи

З путіним взагалі нема про що домовлятися. Йому треба показувати зуби. А домовляються переможці. Точніше висувають свої умови. А населення, яке заблукало, воно поважає сильних і, знов таки, переможців.Профайлер2016 писал(а): ↑24 ноя 2019, 19:57Диалог - это не диалог с путином или предателями Украины.
Наприклад?Профайлер2016 писал(а): ↑24 ноя 2019, 19:57Диалог - это диалог всех людей и политических сил их представляющих во имя блага страны.
ОПЗЖ - політична сила, яка за благо країни. Так? Так. "СН" - поітична сила, яка за благо країни. Так? Так. "Голос", "Батьківщина" "ЄС", - політичні сили, які за благо країни. Так? Так. І всі ті, хто зараз не в ВР, але ж також політичні сили, і вони за благо країни.
Тільки само "благо" в них різне.
Наша сила і міць в нашій армії. Наша сила і міць в прагненні кожного українця геть від московії.
А коли ми будемо тільки діалоги вести, то тоді, дійсно,
А це нікому з нас не потрібно.