Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Доброго, сьогодні готував картопельку і трошкі салам, було смачно
всім сподобалося і все за раз з'їли
на днях можливо буде ще
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Трішкі жарту в тему
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Готував уху
вдома на приспособі для мангале, вийшло смачно дуже
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Сьогодні готував, свинина в гірчично-медовому соусі
вже немає
одні фото лишилися на згадку і враження
-
Батька Пиночет
- Лейтенант

- Сообщения: 922
- Зарегистрирован: 02 дек 2017
- Откуда: Чілі-Дніпро
- Поблагодарили: 6247 раз
- Карма: +14/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Вітаю, а я сьогодні варення з кульбаби зварив! Близько полудня нарвав 1200 головок кульбаби (це три порцї) біля ставка.
Рецепт для 1 порції. Берем 400 квіток кульбаби, відрізаємо зелену чашечку, щоб залишився жовтоцвіт. Квіти - НЕ миємо! Заливаємо 1 л. води і - на вогонь, як закипить, кип"ятити 10 хв. потім добавити порізаний 1 лимон зі шкуркою і кип"ятити ще 25 хв. Зняти з вогню, остудити, через подвійну марлю все процідити, шмурдяк віджати і викинути з марлі. Додати до рідини 1 кг 200 гр цукру і варити як закипить 1 годину. Зняти і розлити по стерилізованим банкам.
Робив перший раз, смачна, зараза, вийшла. І дуже гарно чистить і відновлює печінку.
Дивимось весь процес на фото. До речі, рвати квітки - не довго, довше обрізАти. ОбрізАв 1 год 30 хв. Але, воно того варте!
Рецепт для 1 порції. Берем 400 квіток кульбаби, відрізаємо зелену чашечку, щоб залишився жовтоцвіт. Квіти - НЕ миємо! Заливаємо 1 л. води і - на вогонь, як закипить, кип"ятити 10 хв. потім добавити порізаний 1 лимон зі шкуркою і кип"ятити ще 25 хв. Зняти з вогню, остудити, через подвійну марлю все процідити, шмурдяк віджати і викинути з марлі. Додати до рідини 1 кг 200 гр цукру і варити як закипить 1 годину. Зняти і розлити по стерилізованим банкам.
Робив перший раз, смачна, зараза, вийшла. І дуже гарно чистить і відновлює печінку.
Дивимось весь процес на фото. До речі, рвати квітки - не довго, довше обрізАти. ОбрізАв 1 год 30 хв. Але, воно того варте!
Последний раз редактировалось Батька Пиночет 20 апр 2020, 19:24, всего редактировалось 1 раз.
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Батька Пиночет
- Лейтенант

- Сообщения: 922
- Зарегистрирован: 02 дек 2017
- Откуда: Чілі-Дніпро
- Поблагодарили: 6247 раз
- Карма: +14/-0
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Батька Пиночет
- Лейтенант

- Сообщения: 922
- Зарегистрирован: 02 дек 2017
- Откуда: Чілі-Дніпро
- Поблагодарили: 6247 раз
- Карма: +14/-0
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
иван777444333
- Старший модератор

- Спонсор форума

- Сообщения: 3065
- Зарегистрирован: 02 дек 2016
- Откуда: Украина
- Поблагодарили: 14494 раза
- Карма: +6/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Добрый, завтра еду на ставок!
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
иван777444333,
За кульбабами
гарно відпочити і смаколики в тему що готували
Свого часу готували варення з кульбаби, дуже смачно в зимку смакувало
шкода треба десь шукати
поруч не хочеться збирати, закатали асфальтом і новобудов забагато
.
За кульбабами
Свого часу готували варення з кульбаби, дуже смачно в зимку смакувало
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Коли робили то зелених листочків не обрізали, а рецепт той самий, і руки постів жовті від цвіту були жовтіБатька Пиночет писал(а): ↑20 апр 2020, 19:08Вітаю, а я сьогодні варення з кульбаби зварив! Близько полудня нарвав 1200 головок кульбаби (це три порцї) біля ставка.
Рецепт для 1 порції. Берем 400 квіток кульбаби, відрізаємо зелену чашечку, щоб залишився жовтоцвіт. Квіти - НЕ миємо! Заливаємо 1 л. води і - на вогонь, як закипить, кип"ятити 10 хв. потім добавити порізаний 1 лимон зі шкуркою і кип"ятити ще 25 хв. Зняти з вогню, остудити, через подвійну марлю все процідити, шмурдяк віджати і викинути з марлі. Додати до рідини 1 кг 200 гр цукру і варити як закипить 1 годину. Зняти і розлити по стерилізованим банкам.
Робив перший раз, смачна, зараза, вийшла. І дуже гарно чистить і відновлює печінку.
Дивимось весь процес на фото. До речі, рвати квітки - не довго, довше обрізАти. ОбрізАв 1 год 30 хв. Але, воно того варте!
-
Батька Пиночет
- Лейтенант

- Сообщения: 922
- Зарегистрирован: 02 дек 2017
- Откуда: Чілі-Дніпро
- Поблагодарили: 6247 раз
- Карма: +14/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Мені порадили обрізати, бо, мовляв, гірчити буде. А у Вас не гірчило?
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Батька Пиночет,
Здається ні, корінь до речі теж використовують в народній медицині, но то вже інша тема.
Здається ні, корінь до речі теж використовують в народній медицині, но то вже інша тема.
-
иван777444333
- Старший модератор

- Спонсор форума

- Сообщения: 3065
- Зарегистрирован: 02 дек 2016
- Откуда: Украина
- Поблагодарили: 14494 раза
- Карма: +6/-0
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
иван777444333,
Покі без скоча обходжусь і да мені його багато прийдеться використати щоб обмотати
а що лікувати і як особисто пошукав силочку даю без реклами
Покі без скоча обходжусь і да мені його багато прийдеться використати щоб обмотати
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 25546
- Зарегистрирован: 01 дек 2016
- Поблагодарили: 107384 раза
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Рост76, ссылка не работает?... только у меня так?
-
иван777444333
- Старший модератор

- Спонсор форума

- Сообщения: 3065
- Зарегистрирован: 02 дек 2016
- Откуда: Украина
- Поблагодарили: 14494 раза
- Карма: +6/-0
-
иван777444333
- Старший модератор

- Спонсор форума

- Сообщения: 3065
- Зарегистрирован: 02 дек 2016
- Откуда: Украина
- Поблагодарили: 14494 раза
- Карма: +6/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
Сделал для себя вывод, 3 корня на 20 литров спиртуса, принимать по стакану три раза в день
🤯🤮
-
Рост76
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

- Сообщения: 20707
- Зарегистрирован: 03 янв 2018
- Поблагодарили: 113385 раз
- Карма: +10/-0
Закуски на огне (мангал, барбекю и т.д.) и кулинария вообще. Советы и рецепты.
иван777444333,
Все вірно, три по три і три рази за день
В кого не працює силка зробив скріншот
Все вірно, три по три і три рази за день
В кого не працює силка зробив скріншот




























