Данило, той, що Гетманцев, увіровав, що у населення в мішках лежать гроші. От він так собі вирішив і свято вірить в це. Він впевнений, що більшість працюють в темну. Знаєте коли таке відбувається? А тоді, коли сам так робиш. Тут не треба бути ні психологом, ні спеціалістом якихось наук, це правило життя. Кожен судить по собі. От він і хоче дістати з тих віртуальних мішків гроші.
Я не читав закон про амністію (чогось не хочеться мені його читати), навіть мало читав як його трактують, але і з того, що вже відомо, є купа питань. Ну, перше питання: "Для чого?" - наче зрозуміло що вони хочуть. А от питання: "Як це зробити?", "Хто буде контролювати і як буде здійснюватися цей контроль?" лишаються відкритими.
Виходить, що кожний громадянин у працездатному віці і вище, тобто і всі старики в тому числі, повинні зробити опис свого майна, рухомого і нерухомого, яке він придбав, отримав у подарунок, купив на протязі всього свого життя і відзвітуватися перед державою. А після цього за все, що купуєш треба відзвітуватися. О! Напевно ще треба разом з майном указати які маєш заощадження. Щоб же ж потім міг доказати свої витрати.
Принаймні, я так зрозумів.
Може ідея і непогана, але щось вона мені попахує ставленням хазяїн - підлеглий. Причому, хазяїн - це не держава, а окремі її представники при владі. А підлеглий - це не найманий робітник, а повністю залежна від волі хазяїна особина
Все-таки треба почитати той закон про амністію. Може я зараз маячню написав?