У Соловйова знатна істерика. Вимагає розстріляти строковика, який повідомив про атаку на аеродром. І багато ще чого вимагає.
І, як завжди, абсолютне несприйняття того, що всю цю операцію здійснили українці. На цей раз це були британці)). Бо з американцями ж поки ще дружать)) Поки ще
Звісно, що істерика не тільки у Соловйова))
Кароч, істерією задоволені
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Вот только отдавали Ту-160 а на аэродроме поразили Ту-95м
Унаслідок ударів дронами було уражено 41 літак, серед яких - А-50, Ту-95, Ту-22 М3 і Ту-160.
Про це повідомив Голова СБУ генерал-лейтенант Василь Малюк.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
На ТОТ Запоріжчини та Херсонщини стався блекаут - горять підстанції
За даними гауляйтерів, повідомляється про знеструмлення всієї окупованої частини Запорізької області та щонайменше 100.000 знеструмлених абонентів на лівому березі Херсонщини.
Lis1980, Все він знає. Він і всі такі, як він, не можуть прийняти реальність. Не можуть і все.
«Вітаю пана мєдвєдєва з рідкісним моментом чесності, який висловила російська пропагандистська машина.
Я вдячний вам за те, що ви дали світові зрозуміти, що путін і росія зовсім не зацікавлені в мирі.» — написав він в Х.
СБУ провела нову унікальну спецоперацію і втретє вразила Кримський міст — цього разу під водою!
Операція тривала декілька місяців. Агенти СБУ замінували опори цього незаконного об’єкта. І сьогодні, без жодних жертв серед цивільного населення, о 4:44 ранку перший вибуховий пристрій був активований!
Підводні підпірки опор сильно пошкоджено на рівні дна - 1100 кг вибухівки в тротиловому еквіваленті цьому посприяли. Фактично міст перебуває в аварійному стані.
Голова СБУ, генерал-лейтенант Василь Малюк особисто контролював проведення операції та координував її планування.
«Бог любить Трійцю, а СБУ завжди доводить задумане до кінця і ніколи не повторюється. Раніше ми двічі вразили Кримський міст у 2022 та 2023 роках. Тож сьогодні продовжили цю традицію вже під водою. Жодним незаконним обʼєктам рф немає місця на території нашої держави. Тому Кримський міст - абсолютно законна ціль, особливо зважаючи на те, що ворог використовував його як логістичну артерію для забезпечення своїх військ. Крим — це Україна, і будь-які прояви окупації будуть отримувати нашу жорстку відповідь», - зазначив Василь Малюк.
Телеграм-канал «Кримський вітер» звернув увагу, що місцеві жителі забили на сполох в чатах, написавши, що «о 04:44 в районі арок мосту був вибух і почалось задимлення». Ці коментарі були швидко підчищені.
Натомість офіційна версія заявляє, що близько 6 ранку Пе-Ве-О нібито збила реактивний БПЛА над самим мостом, внаслідок чого на проїжджу частину впали уламки, що і стало причиною тривалого перекриття незаконної споруди.
Може міст покращить трохи ситуацію на фронті. Якщо його реально вивели з ладу. Я не розумію чого не бʼють по мостах через Чонгар. Вони в радіусі враження великої кількості наших засобів.
Операція з стратегами мега лиха і не має аналогів з 1945 року але на війну ніяк не впливає. Крім психологічної дії. Ту кількість ракет які кацапи роблять кидати на нас їм вистачить взагалі 3 літаків - двух бомберів та одного МіГ 31. Просто показали світу слабкість Росії . Але світ це і так знає. Світу треба щоб Україна воювала подовше максимально «зточуючи» росію.
Ситуація на фронті в динаміці. Свинособаки на жаль методично наступають.
(С)
По поводу моста. Судя по взрыву там 50 кило максимум. Сомневаюсь, что даже основание опоры смогли серьёзно повредить.
(С)
Блять...ты расстояние видел?! От опоры до... Там ледорез повредило, а не опору. Маловато для опоры.
Но сам факт: как затащили? Подрывать мосты они умеют, а потому "правильно подорвать" хрен дадут. Тут даже за попытку респект - невероятно сложно это. Вопрос в другом: затащить туда пару тонн, что задача весьма нетривиальная. И не кое-как накидать, а вплотную. Что ещё сложнее.
Цієї конструкції, тобто мосту, не буде. Раз взялися, то доведуть справу до кінця. До знищення моста.
Незалежний журналіст Джиммі Раштон в своєму Х повідомляє, що бачив неопубліковані кадри роботи СБУ з операції «Павутина», на яких зафіксовано два уражених літаки ДРЛВ А-50 та кілька підбитих Ту-22М3
А Кіберборошно повідомляє наступне:
Представляю какой аврал был на аэродромах пока тучки в небе и спутник не проходит - не видит.. из Москвы орут - убрать, растащить, спрятать!!!! Срочников гоняют и в хвост и в гриву.. все на ушах.. НЕ имитация бурной деятельности, а самая она что ни на есть!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
До операції "Павутина" росія мала у справному стані приблизно 10-12 з 19 Ту-160, 36 з 57 Ту-95, і близько 40 справних Ту-22М3 зі 100, — розповів Юрій Ігнат.