Так украинцы вооружены. В том числе ужасным оружием "штурмового стиля" что запретили в Австралии и недавно в Новой Зеландии к примеру (и еще во многих странах) Нам нельзя лишь пестики. ИБо хозяева жизни уверены что украинцы не способны на восстание. Только прийти с пестиком в кармане в кабинет к чиновнику и пальнуть в него.
Легализация короткоствола
- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
- 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
Там стреляют из того что у нас давно продают. Оружие штурмового стиля. Самозарядное. с толстым стволом. сменными магазинами. с дульными устройствами (ДТК) и пистолетными рукоятками - пригодное для ведения длительного интенсивного огня. Обычно на базе армейщины но не всегда .Такое оружие у нас пока доступно но именно его и будет давить будущий "Закон про зброю".
                                        Последний раз редактировалось Влад Бевх 25 авг 2019, 20:28, всего редактировалось 1 раз.

| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост | 
- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
У меня сейчас есть дальнобойная винтовка, мелкокалиберный карабин, автомат калашникова, "огражданенный" снятием деталюшек автоогня и пистолет- резиноплюй. Все легально.
Первое ружье было куплено мною еще по времена в СССР в 18 лет. Потому что не было в УССР промысловой охоты. А то был бы у меня карабин и с 16 лет. И это при том что я не охотник.
А у вас какое оружие, с какого возраста и что бы хотелось еще прикупить?
- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
Наше законодательство дает больше прав на оборону чем в большинстве стран Европы. Например за вот эту самооборону оборонец получил 21 год тюрьмы. Испания.
У нас ни один судья не осудил бы за оборону против группового нападения даже за взятку (если есть доказательства нападения как такое вот видео, а не слова группы что мол бил только один а остальные в стороне стояли)
Мы же идем в Европу. Так чтобы права пересичного на оборону будут ограничивать а насилие всячески табуировать как сейчас в Европе. В том числе и самооборонное насилие
- 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Это понятно, я об общей мировой тенденции, что оружие у населения - плохо! Любая идея о легализации будет принята в штыки - "вы хотите как ныне в США?!" Мало кто понимает где штурмовое оружие, где короткоствол, запретить все и тем более не разрешать!!!
- 
				 Рост76 Рост76

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Багато писати не буду, бо зброю полюбляю як холодну так і вогнепальну, бажання не завжди відповідають можливостям, стосовно що ще хочеться мати, з 16-ть років в руках тримав мисливській карабін і ТОЗ-63, зараз при можливості хочу ще СКС прикупити в гарному стані, проблема з наявністю вільного часуВлад Бевх писал(а): ↑25 авг 2019, 20:22У меня сейчас есть дальнобойная винтовка, мелкокалиберный карабин, автомат калашникова, "огражданенный" снятием деталюшек автоогня и пистолет- резиноплюй. Все легально.
Первое ружье было куплено мною еще по времена в СССР в 18 лет. Потому что не было в УССР промысловой охоты. А то был бы у меня карабин и с 16 лет. И это при том что я не охотник.
А у вас какое оружие, с какого возраста и что бы хотелось еще прикупить?

Нові якось не дуже цікавлять, полюбляю більше класичній варіант, але полювання останнім часом закинув зовсім
 інші проблеми не дають часу, і ціни теж.
 інші проблеми не дають часу, і ціни теж.- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
Був в мене СКС.
Повністью новий знайшов колись. Десь 1998 року приблизно за 150 долярів. Чи за 170.....
Радів коли купляв і радів коли продавав...
Не розумію це
Зброя - це ж не айфон за 1500 долярів, що застаріє за 2..4 роки.
Вон, продавці на ринку втупляться в айфони чи в самсунги гелаксі і ганяють кульки на тисячедоларових смартах...
А зброя- при охайному поводженні дітям ще дістанеться.
- 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
- 
				 Рост76 Рост76

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Доброго, в мене телефон дешевше коштуєВлад Бевх писал(а): ↑26 авг 2019, 00:41Був в мене СКС.
Повністью новий знайшов колись. Десь 1998 року приблизно за 150 долярів. Чи за 170.....
Радів коли купляв і радів коли продавав...
Не розумію це Зброя - це ж не айфон за 1500 долярів, що застаріє за 2..4 роки.
Вон, продавці на ринку втупляться в айфони чи в самсунги гелаксі і ганяють кульки на тисячедоларових смартах...
А зброя- при охайному поводженні дітям ще дістанеться.
 но з Вами згоден на всі 100% на рахунок телефонів, по поводу що скаже дружина
  но з Вами згоден на всі 100% на рахунок телефонів, по поводу що скаже дружина   моя нічого
  моя нічого   бо виросла в нормальній сім'ї  і зі зброєю вміє користуватися, не так як хотілося міні, но то таке, з короткостволів мені до вподоби наган і ТТ, ПМ не подобається так само як і Форд, стріляв свого часу з різної зброї, навіть з Маузера була можливість, тому є з чим порівняти.
 бо виросла в нормальній сім'ї  і зі зброєю вміє користуватися, не так як хотілося міні, но то таке, з короткостволів мені до вподоби наган і ТТ, ПМ не подобається так само як і Форд, стріляв свого часу з різної зброї, навіть з Маузера була можливість, тому є з чим порівняти. Затронули за живе тож почну з вересня пошук чогось цікавого для себе

З Повагою.
- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
Ну, що я в руках тримав і з чого стріляв - мабуть не буду перераховувати, бо змучусь... З старой пістолетної классики кращий безумовно Кольт М1911. Маузер К96 и Вальтер Р38, такі омріяні по читаним в дитинстві книжкам і фільмам про війну та революцію - розачарували коли я накінець то отримав можливість з ними побавитися. Про Парабеллум я не мріяв, по радянским книжкам в нього був імідж "солдатского пістоля" це вже потім я взнав що безліч народі на цей пістоль фапають и що ЛЮгер - самий колекціонований пістоль на планеті, так ось парабеллум мені теж не зайшов. А зараз собі взяв на постійне ношенення, якби була можливість - Ремінгтон М51. Я в його міг би навіть купити по сьогоденних американських цінах
Але ж хто меня це дозволить....
- 
				 Рост76 Рост76

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Влад Бевх, 
Доброго, з Ремігтонів в руках тримав тікі рушниці короткоствол, на привеликій жаль ні. Гарна колекція, будемо сподіватися що з часом зможемо купувати собі в колекції будь яку зброю, чим ми гірше інших
  короткоствол, на привеликій жаль ні. Гарна колекція, будемо сподіватися що з часом зможемо купувати собі в колекції будь яку зброю, чим ми гірше інших  
                                                Доброго, з Ремігтонів в руках тримав тікі рушниці
 короткоствол, на привеликій жаль ні. Гарна колекція, будемо сподіватися що з часом зможемо купувати собі в колекції будь яку зброю, чим ми гірше інших
- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
Немає чого особливо шукати. Тепер в нас накінець то є на цивільному ринку дешеві AR ки. Як спортивні гвинтівки вони безумовно кращі.
Просто стрялти - в классиці .223. Якщо плануєте і по людям при потребі працювати - то в калібрі .300ААС (з глушником) . Якщо щоб мати навик на те що дадуть в війську - то оцивілений Калашник. Якщо чисто для самооборони - то Стрибог (це вже не дуже бюджетно)
- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
Історики гадають що в тридцятих роках Ремінгтон і Сміт Вессон вчинили корпоративний сговор - Сім не лізе в довгоствол, Рем - в короткоствл. Лише в восьмидестях роках Реммі почав знову клепати пістолі.
Це не коллекция, це одне цікаве місце в Україні, де любить пострілювати для розваги наприклад наша еліта (під горідлку та смажене мнясо). Там що завгодно є...
- 
				 Рост76 Рост76

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Влад Бевх,  
В томі і справа що вибір великій подобається класика 7,62мм заглядаю на 223 калібр, тож буду думати, но за підказку дякую
  подобається класика 7,62мм заглядаю на 223 калібр, тож буду думати, но за підказку дякую  
                                                В томі і справа що вибір великій
 подобається класика 7,62мм заглядаю на 223 калібр, тож буду думати, но за підказку дякую
- 
				 Рост76 Рост76

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Влад Бевх, 
Фото ваше цікава іграшка по схемі Булпап, непогана модифікація в даній системі виходить з АК
 цікава іграшка по схемі Булпап, непогана модифікація в даній системі виходить з АК  
                                                Фото ваше
 цікава іграшка по схемі Булпап, непогана модифікація в даній системі виходить з АК
- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
Це "Вепр" (не плутати з російськими виробами з такими назвою Вятских полян). Перша спроба обулпаплюваня клаша в Україні. Колись в журналі "ЗБроя" була статья про них. Там ціла серія прототипів, ось ще один біля мене на рубіжі (спробував після М-16А1).
- 
				 Влад Бевх Влад Бевх

- Генерал-майор 
Ось ще вепрята....
                                                - 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума