Так как удар был сделан баллистикой Искандер-М то никакой РЭБ не мог повлиять что ракета прилетела на 200 метров мимо цели - потому что там 3 системы наведения - инерциальная гироскоп, GPS/Глонас + оптическая система точного наведения с картой местности.Влад Бевх писал(а): ↑14 апр 2025, 02:30(С )
Дивіться, прилітає перша ракета. По місцю пастраєнія і вручення нагород військовим в актовому залі/укритті. Де після цього(!) була запланована дитяча вистава. Пастраєніє не відмінили, воно відбулося. Тому досить вже 3.14здіти і гнати на Безуглу, її інформація підтвердилась з кількох джерел, в тому числі Бутусов це підтвердив. Привід оркам був наданий нашою стороною. І вони ним скористалися. Далі, через 5 хвилин прилітає друга ракета. Вона прилітає в інше місце, кажуть за 200 метрів від першого. Імовірно що орки спеціально спрямували її в ті координати, де, як вони припускали, буде більше людей. Можливо також що на ракету подіяли якісь зовнішні фактори (може РЕБ включили).
Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Ай отлично сейчас российский офицер описал ситуацию:
- Первая группа пошла на лесополосу - не дошла, вторая, третья, четвёртая, пятая. Ни одна не дошла, никто не выжил. И все эти людские волны исключительно без артиллерийской поддержки. Ни единого снаряда. Ну хотя бы пострелять артилерией по посадке, хоть бы антенны с деревьев посбивать. Но нет, нельзя! Почему - а потому что командиры уже доложили начальству наверх, что лесополоса взята. А если лесополоса взята, то какая нафиг артиллерия?
- Первая группа пошла на лесополосу - не дошла, вторая, третья, четвёртая, пятая. Ни одна не дошла, никто не выжил. И все эти людские волны исключительно без артиллерийской поддержки. Ни единого снаряда. Ну хотя бы пострелять артилерией по посадке, хоть бы антенны с деревьев посбивать. Но нет, нельзя! Почему - а потому что командиры уже доложили начальству наверх, что лесополоса взята. А если лесополоса взята, то какая нафиг артиллерия?
-
- Полковник
-
- Полковник
Уверен что это китайские снаряды
"Reuters: половину боеприпасов России на фронте обеспечивают поставки из КНДР
Значение военной помощи из КНДР для российской армии значительно больше, чем было принято считать, пишет Reuters в большом материале о военном взаимодействии Москвы и Пхеньяна.
Журналисты агентства совместно с аналитиками британского Open Source Centre отследили по спутниковым снимкам 64 крупных морских поставки боеприпасов из КНДР в Россию на протяжении последних 20 месяцев. За это время, по их подсчетам, были перевезены от 4 до 6 миллионов снарядов.
Аналитики из Open Source Centre считают, что около 50% боеприпасов, используемых российскими военными в последние месяцы, были поставлены из КНДР.
При этом, по оценкам западных чиновников, сама Россия за 2024 год произвела лишь 2-2,3 миллиона снарядов.
"
"Reuters: половину боеприпасов России на фронте обеспечивают поставки из КНДР
Значение военной помощи из КНДР для российской армии значительно больше, чем было принято считать, пишет Reuters в большом материале о военном взаимодействии Москвы и Пхеньяна.
Журналисты агентства совместно с аналитиками британского Open Source Centre отследили по спутниковым снимкам 64 крупных морских поставки боеприпасов из КНДР в Россию на протяжении последних 20 месяцев. За это время, по их подсчетам, были перевезены от 4 до 6 миллионов снарядов.
Аналитики из Open Source Centre считают, что около 50% боеприпасов, используемых российскими военными в последние месяцы, были поставлены из КНДР.
При этом, по оценкам западных чиновников, сама Россия за 2024 год произвела лишь 2-2,3 миллиона снарядов.
"
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
В продовження про КНР.
22 квітня до МЗС України було запрошено Надзвичайного і Повноважного Посла КНР в Україні Ма Шенкуня, де в присутності замміністра закордонних справ України Перебийніса йому були передані докази участі китайських громадян в збройній агресії рф проти України
Крім цього, спецслужби надали докази залучення китайських компаній до виробництва у рф продукції військового призначення, що викликає серйозне занепокоєння та суперечить духу партнерських відносин між Україною та КНР.
Китайську сторону закликали вжити заходів з метою припинення підтримки рф у її агресії проти України, про відсутність якої неодноразово заявляв Пекін.
Україна розраховує, що Китай утримуватиметься в подальшому від кроків, які могли б зашкодити двостороннім відносинам.
22 квітня до МЗС України було запрошено Надзвичайного і Повноважного Посла КНР в Україні Ма Шенкуня, де в присутності замміністра закордонних справ України Перебийніса йому були передані докази участі китайських громадян в збройній агресії рф проти України
Крім цього, спецслужби надали докази залучення китайських компаній до виробництва у рф продукції військового призначення, що викликає серйозне занепокоєння та суперечить духу партнерських відносин між Україною та КНР.
Китайську сторону закликали вжити заходів з метою припинення підтримки рф у її агресії проти України, про відсутність якої неодноразово заявляв Пекін.
Україна розраховує, що Китай утримуватиметься в подальшому від кроків, які могли б зашкодити двостороннім відносинам.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Що гадаєте за план Трампа? Крим російський , заморозка по лінії зіткнення, ЗАЄС під контроль США і відмова України від НАТО (з внесенням в конституцію).
Путін вже погодився. Раптово.
Путін вже погодився. Раптово.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Влад Бевх, Ех, шкода, що дискусії не відбулося у нас тут! Ніхто не заходив на форум. А зараз вже зовсім інша ситуація. І цей план пішов у топку. Вже і Трамп пише, що ніхто не пропонував визнавати Крим російським, і пєсков розповідає, що те, що писали, що путін погодився, що то все фейк.
П.С.
Цікавить єдине. Хто автор цих пропозицій? Кому прийшло в голову запропонувати цю абсурдну маячню?
У якийсь хитрий план я не вірю. Тобто, а давайте зараз зробимо абсолютно неприйнятну пропозицію, на яку Україна точно не піде, а потім як покажемо кузькіну мать путіну, хто тут головний і що не можна творити свавілля. Ні, таке не з цією адміністрацією.
Тому і цікавить глибина нерозуміння Трампом і його оточенням того, що відбувається на цій війні. Наскільки вони відірвані від реальності?
П.С.
Цікавить єдине. Хто автор цих пропозицій? Кому прийшло в голову запропонувати цю абсурдну маячню?
У якийсь хитрий план я не вірю. Тобто, а давайте зараз зробимо абсолютно неприйнятну пропозицію, на яку Україна точно не піде, а потім як покажемо кузькіну мать путіну, хто тут головний і що не можна творити свавілля. Ні, таке не з цією адміністрацією.
Тому і цікавить глибина нерозуміння Трампом і його оточенням того, що відбувається на цій війні. Наскільки вони відірвані від реальності?

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума

І прямо зараз путін і його росія демонструють готовність до миру. Прямо зараз Україна потерпає від ракетних ударів
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Ключевое здесь.. «я не маю ніякого відношення до Росії».. ;)
А к чему это?? Знает, собака, с чьих рук кормится.. что-то про Путина мы посты совсем не строчим..
А к чему это?? Знает, собака, с чьих рук кормится.. что-то про Путина мы посты совсем не строчим..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А ще він сказав, що думав, що с Зеленським йому буде легше, а це поки важче
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Да так и есть.. оставить захватчику ВСЁ захваченное и в придачу за обещание больше не захватывать снять санкции - это, конечно, сильно..Warisdeath писал(а): Йому ж відкрито закидають, що він дуже нерівно дихає у бік путіна. От він і виправдовується.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Виявляється пєсков дав інтерв'ю французькому виданню. От так, завдяки діям Трампа (свідомим чи несвідомим), бандити вилазять зі шконки і з'являються в цивілізованому світі.
Зрозуміло, що ніхто з нас не буде читати що там набрехали головні вуса країни-гній. А Ігор Лапін зробив огляд цього інтерв'ю, власне звідки я і дізнався про це, і назвав його інтерв'ю з людожером. Дуже влучно назвав.
Зрозуміло, що ніхто з нас не буде читати що там набрехали головні вуса країни-гній. А Ігор Лапін зробив огляд цього інтерв'ю, власне звідки я і дізнався про це, і назвав його інтерв'ю з людожером. Дуже влучно назвав.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума

"Мене не влаштовують російські удари по Києву. Не потрібно. Володимире, стоп! Щотижня гине 5000 солдатів. Давайте досягнемо мирної угоди", — Трамп.
Я спочатку розгубився, а до якого з Володимирів він звертається? А потім зрозумів, що нашого він так ніколи не називає. Значить до хуйла. Ню, ню.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Как-то слабенько он.. ;)
Адольфик, ну не надо.. малыш, ты заигрался.. ути-пути, нам это не нравится!! ))))
Адольфик, ну не надо.. малыш, ты заигрался.. ути-пути, нам это не нравится!! ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Знімки 51-го арсеналу ГРАУ у Владімірской області після того, що там відбулося 22-го квітня. Чи то бавовна? Чи ні? Поки що невідомо. Але палало там знатно.
Судячи з відмічених точок, знищено щонайменше 24 ангари з БК.
Місцеві досі знаходять розірвані ракети від С-300/С-400, котрі зберігались в підземних ангарах.

Судячи з відмічених точок, знищено щонайменше 24 ангари з БК.
Місцеві досі знаходять розірвані ракети від С-300/С-400, котрі зберігались в підземних ангарах.

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗС РФ Ярослав Москалик загинув під час вибуху автомобіля у Балашихє
Москаляку на гіляку в реалі))
Обов'язки були у цього москалика в якості заступника начальника Головного оперативного управління Генерального штабу зс рф.
1. Участь у стратегічному плануванні військових операцій
- Розробка планів ведення бойових дій.
- Координація оперативних рішень на рівні Генштабу.
2. Контроль за проведенням військових операцій:
- Здійснення контролю за діями військ на основних напрямках.
- Забезпечення виконання наказів керівництва Генштабу.
3. Оперативне управління Збройними силами рф:
- Координація взаємодії між різними видами військ (сухопутні, повітряні, морські сили).
- Моніторинг бойової обстановки в режимі реального часу.
4. Взаємодія з іншими структурами Міноборони рф:
- Співпраця з розвідкою, логістикою, військово-промисловим комплексом.
- Узгодження операцій із політичним керівництвом (Радбез рф, Міністерство оборони).
Він не був супер публічною фігурою, як Шойгу чи Герасимов, але саме такі посадовці приймають ключові рішення на рівні оперативного командування.
Тому ця операція — великий успіх.
Москаляку на гіляку в реалі))

Обов'язки були у цього москалика в якості заступника начальника Головного оперативного управління Генерального штабу зс рф.
1. Участь у стратегічному плануванні військових операцій
- Розробка планів ведення бойових дій.
- Координація оперативних рішень на рівні Генштабу.
2. Контроль за проведенням військових операцій:
- Здійснення контролю за діями військ на основних напрямках.
- Забезпечення виконання наказів керівництва Генштабу.
3. Оперативне управління Збройними силами рф:
- Координація взаємодії між різними видами військ (сухопутні, повітряні, морські сили).
- Моніторинг бойової обстановки в режимі реального часу.
4. Взаємодія з іншими структурами Міноборони рф:
- Співпраця з розвідкою, логістикою, військово-промисловим комплексом.
- Узгодження операцій із політичним керівництвом (Радбез рф, Міністерство оборони).
Він не був супер публічною фігурою, як Шойгу чи Герасимов, але саме такі посадовці приймають ключові рішення на рівні оперативного командування.
Тому ця операція — великий успіх.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
У Брянську підірвали авто провідного російського конструктора, який модернізував засоби РЕБ
Йдеться про Євгена Ритікова - керівника конструкторського бюро Брянського електромеханічного заводу, ключового розробника та інноватора в секторі створення новітніх засобів РЕБ та РЕР для окупаційної армії РФ.
Його автівка вибухнула у ніч з 17 на 18 квітня. Це сталося невдовзі після того, як у нього сів сам Ритіков разом з колегою. Вірогідно іншою особою, яка також загинула внаслідок вибуху, був заступник керівника КБ або ж його помічник.
Ритіков був відповідальним зокрема за модернізацію російського комплексу РЕБ "Красуха".

Йдеться про Євгена Ритікова - керівника конструкторського бюро Брянського електромеханічного заводу, ключового розробника та інноватора в секторі створення новітніх засобів РЕБ та РЕР для окупаційної армії РФ.
Його автівка вибухнула у ніч з 17 на 18 квітня. Це сталося невдовзі після того, як у нього сів сам Ритіков разом з колегою. Вірогідно іншою особою, яка також загинула внаслідок вибуху, був заступник керівника КБ або ж його помічник.
Ритіков був відповідальним зокрема за модернізацію російського комплексу РЕБ "Красуха".

Скрыть ссылки на пост |