Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 12 июл 2021, 21:25

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 12 июл 2021, 22:41

Николаев (особенно подъезды к мостам) парализован фурами с зерном, идущими в порты (c)
Изображение

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 июл 2021, 00:32

Юля то Юля. Вона єдина у нас працює, тому не треба їй заважати. Та і інформація не підтверджена. Ми ж не зеленські якісь, щоб от так одразу через твіт обвинувачувати саму чесну нашу борцуню зі всесвітнім злом))

Є інші питання. У нас вже тиждень як іде судилище над генералом Ігорем Павловським та керівником "Кузні на Рибальському" Валерієм Шандру, а також двома колишніми підлеглими Павловського, керівників департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки міноборони Андрія Араптанова та Романа Башинського. Кожному з них встановили заставу у понад 400 млн гривень. Генералу Павловському - застава у майже 500 млн гривень.

Це реально судилище. Це ганьба, сором, біль, це помста за рятування держави Україна. Хто стежить за цим, той зрозуміє про що я. Там не те, що жодного доказу, там, взагалі абсурд абсурдний.

Так от у мене питання. А де наші активісти? Стерненко? Він же сам не так давно був у схожій ситуації. А де нацдружини, свободівці і всі інші? Це ж не ПП судять, який для них як бик на червоне, а судять людей, які були на фронті і тих, хто працював для фронту. :hm:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 13 июл 2021, 00:51

Warisdeath писал(а):
13 июл 2021, 00:32
а судять людей, які були на фронті
Ремарка... не касаемо конкретно этого дела... пребывание на фронте НЕ ДОЛЖНО быть индульгенцией или защитой от преследований ПО ЗАКОНУ... меня лично коробит, когда это упоминают... повторяю, не касаемо этого дела...

К слову, интересный список нашел - Список лиц, лишённых звания Героя Советского Союза

Наряду с политическими, ушедшими на Запад, воевавшими в УПА и т.д... попадаются и такие:

"Совершил уголовное преступление (ограбил магазин и убил сторожа).", "Будучи сотрудником милиции, находясь в состоянии алкогольного опьянения, вместе с сослуживцами организовал незаконную проверку пассажиров электропоезда, отбирал у них деньги."... :wink:

Так что я бы к ГЕРОЯМ войны, а особенно такой как наша... вон Кива тоже "на фронте был"... Семенченко... :wink: не относился бы с таким пиететом :old:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 13 июл 2021, 00:54

Warisdeath писал(а):
13 июл 2021, 00:32
А де наші активісти?
Их недостаточно активировали :secret:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 июл 2021, 01:10

Sanek, Чи я не дуже виразно висловився, чи Ви не зовсім зрозуміли суть?
Для мене так само не є індульгенцією перебування на фронті, якщо людина скоїла злочин. В контексті, в якому я говорю про цю справу, дуже важливо саме те, що це бойовий генерал, який був на фронті. Я же сказав, що це не суд, це судилище. Там судять саме за те, що БУЛО постачання на фронт. Там немає завищення ціни. Там взагалі нічого немає, за що можна причепитися. Прокурори несуть відверту ахінею. Не хочу весь той "матеріал" так би мовити, який шитий білими нитками нести сюди. З самого початку, коли все це почалося, я, наприклад, не захотів викладати ту маячню, а зараз вже всього багато. Погугліть і почитайте.
І тому у мене питання по активістам. В цій справі реально немає справи (вибачте за тавтологію, але інакше не скажеш). Це щось подібне, як Антоненку шили арійську расу, так і тут шиють чорт зна що. По простому, все, що там написано, на голову не натягнеш. І от таким чином судять бойового генерала. Це - реальний заказ. Вони навіть не напружуються, щоб хоч якось прикрити його юридичною площиною. А деякі активісти мовчать.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 июл 2021, 01:12

Sanek писал(а):
13 июл 2021, 00:54
Их недостаточно активировали
От саме це і є правдою, на жаль((

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 13 июл 2021, 01:14

Warisdeath писал(а):
13 июл 2021, 01:10
І тому у мене питання по активістам.
И по военным тоже вопросы... армия встала на защиту "боевого генерала"?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 июл 2021, 01:20

Sanek, Да, деякі були сьогодні під Печерським судом.

П.С.
Завтра збираються на мітинг під ОПу. Завтра до того ж рік, як загинув Журавель, а тут ще і ця справа.
Подивимось хто прийде.

П.С.П.С.
Лапки зайві

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 13 июл 2021, 01:34

Warisdeath, вяло как-то... к сожалению...

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 13 июл 2021, 01:57

Warisdeath писал(а):
13 июл 2021, 01:20
Лапки зайві
Нет... не лишние... начтыла "боевой генерал"??? Это нонсенс!!! Его называют "одинм из командиров" обороны Мариуполя... одним из кого?... какое время?... две-три недели в сентябре? Пару раз посмотрел в бинокль на местность? :wink: Или вы не знаете как в армии большие погоны получают убд?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 июл 2021, 02:01

Sanek, Спочатку ознайомтесь з його біографією
Не кажіть дурні

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 13 июл 2021, 02:04

Warisdeath, мы о нем? Павловський Ігор Валентинович

Протягом 2003—2008 років — військовий комісар Олександрійського об'єднаного міського військового комісаріату.
Вересень 2008 — липень 2009 — начальник штабу — перший заступник начальника Навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України.
Жовтень 2010 — липень 2012 — перший заступник командувача Південного оперативного командування.
Липень 2012 — січень 2014 — начальник штабу — перший заступник командира 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.
Січень 2014 — квітень 2015 — начальник тилу Збройних Сил України.
З 8 квітня 2015 року — заступник Міністра оборони України.
23 серпня 2015 року, Ігорю Павловському було присвоєно військове звання генерал-лейтенанта.
4 червня 2019 року, Ігор Павловський подав рапорт на проходження ВЛК з метою подальшого звільнення зі Збройних Сил України.

И что в этой биографии такого? Классический представитель советского, а затем украинского из 90х-00х офицерства...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 июл 2021, 02:13

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила на брифінгу за підсумками зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Берліні:

“З Мінськими домовленостями в нас не вистачає прогресу. Україна вздовж лінії розмежування відкрила багато КПВВ. Не тією ж мірою це було зроблено з боку сепаратистів в Луганській та Донецькій областях”, — зазначила Меркель.

“Нам потрібна імплементація так званої формули Штайнмаєра в українське законодавство, ми хочемо досягти, щоб в цих регіонах були проведені вибори”, — додала канцлерка.

Меркель зазначила, що тиск на Україну посилюється, зокрема, через стягування військових та техніки до кордонів. Вона також висловила впевненість у тому, що після зміни влади федеральний уряд Німеччини і надалі працюватиме над тим, аби у виконанні Мінських домовленостей було досягнуто прогрес.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 13 июл 2021, 02:15

Warisdeath писал(а):
13 июл 2021, 02:13
Нам потрібна імплементація так званої формули Штайнмаєра
И снова здрасьте! :fp: :wink:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 13 июл 2021, 02:27

Warisdeath писал(а):
13 июл 2021, 01:10
Я же сказав, що це не суд, це судилище.
Ладно, сейчас роют под Петю и связанным с ним бизнесам и лицам... а кто же "боевого генерала" крепил в 2017-м при прошлой власти? :hm: https://kp.ua/politics/589082-za-rastra ... mynoborony

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 июл 2021, 02:33

Sanek, Я в такому тоні про тих, хто звільняв наші міста від російських окупантів, розмови не веду. З комись іншим можете посміхатися, але не зі мною. ОК?

І да. Ви чомусь пропустили із біографії пару пунктів

"Ігор Павловський служив у першому миротворчому батальйоні України з місією у Сараєво."

"У 2014 році брав участь в обороні Маріуполя, очолював сектор «М»".

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько–української війни нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня"

А на посаді заступника міністра оборони займався постачанням ЗСУ в найтяжчі для України роки після початку війни.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 июл 2021, 02:37

Sanek писал(а):
13 июл 2021, 02:27
крепил в 2017-м
НАБУ і САП. Справа закрилася. Тому, що в процесі вийшли на себе))

В двох словах. Вони інкримінували закупівлю пального для ЗСУ за завищеними цінами. А коли почали розслідувати, виявилося, що НАБУ і САП закупали для себе набагато дорожче. Справу по тихому закрили.

П.С.
В росії проти нього порушили кілька кримінальних проваджень.
https://www.gazeta.ru/social/news/2017/ ... 1074.shtml

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 13 июл 2021, 02:47

Warisdeath писал(а):
13 июл 2021, 02:33
"Ігор Павловський служив у першому миротворчому батальйоні України з місією у Сараєво.
А потом военкоматом командовал... :wink:
Да мало ли кто где служил... участие в миротворческой миссии это плюс к карьере и неплохое жалование... или забыли, что Герой Украины Гадя Савченко тоже служила в миротворцах? Вы же ее не боготворите за это? :wink:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 13 июл 2021, 02:51

Warisdeath писал(а):
13 июл 2021, 02:37
А коли почали розслідувати, виявилося, що НАБУ і САП закупали для себе набагато дорожче.
Можно ссылки на материалы дела или обстоятельную статью?
Что за бред!!! НАБУ и САП закупают топливо в объемах ВСУ, чтобы сравнивать??? У них штат до тысячи человек... и да, весь транспорт гоцает на солярке?...

Ну только завтра, а то сегодня уже пора :lazy: :wink:
И напоследок... ну не верю я украинским совковым толстомордым генералам из 90х!!! Потому, что я уже писал не один раз, в том числе и на этом форуме - вина высшего и среднего командования ВС в "успешных" событиях 2014 года более чем прослеживается... так что извините, если вдруг что напишу, идущее в разрез с вашим восприятием :hi:

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»