Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
(с)
Смотрю каналы обычных русских военных и слышу те же проблемы, которые беспокоят нас.
Оптоволоконные дроны, кратное преимущество fpv, потери о/с, разбойная техника, огневой контроль дорог, постоянные обстрелы.
Для них «величие русской армии» и «захват Киева» заканчивается там, где начинается реальный штурм с почти 100% вероятностью погибнуть.
В рядах рядового состава вс рф (движущегося) полна дисмораль из-за потерь, в чатах обсуждают добровольную сдачу в плен и украинский лайт-плен.
Это так, для более глубочайшего понимания ситуации.
Смотрю каналы обычных русских военных и слышу те же проблемы, которые беспокоят нас.
Оптоволоконные дроны, кратное преимущество fpv, потери о/с, разбойная техника, огневой контроль дорог, постоянные обстрелы.
Для них «величие русской армии» и «захват Киева» заканчивается там, где начинается реальный штурм с почти 100% вероятностью погибнуть.
В рядах рядового состава вс рф (движущегося) полна дисмораль из-за потерь, в чатах обсуждают добровольную сдачу в плен и украинский лайт-плен.
Это так, для более глубочайшего понимания ситуации.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Lis1980, Мамарідна, Аль Бано ще живий і ще навіть співає
І як руснє вдається знаходити весь мотлох на планеті? Це якийсь їхній загадковий талант)))

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Лейтенант
Warisdeath, москалі - фанати некрофілії, вони витягли зі смітника історії царський державний герб - двоголову курку мутанта, проти якого їхні прадєди воювали і зробили своїм сучасним гербом, витягли з того ж смітника денікінсько-власівський прапор під яким денікінці і власівці знищували їхніх же прадєдов і зробили цю ганчірку своїм сучасним прапором.
Впевнений, що матвієнчиха, скабєїха, захаровша, боброїдка і т.д. регулярно відвідують мавзалєй, щоб орально "станцювати некрофільний мінует" таварісчу члєніну.

Впевнений, що матвієнчиха, скабєїха, захаровша, боброїдка і т.д. регулярно відвідують мавзалєй, щоб орально "станцювати некрофільний мінует" таварісчу члєніну.
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Что вы творите, изверги!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Превентивна міра 

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума

Для завершення війни в Україні потрібна не одна зустріч, - Рубіо
Держсекретар США Марко Рубіо заявив, що завершити війну Росії проти України буде складно та що відповідний процес вимагатиме не лише однієї зустрічі. За його словами, президент США прагне покласти край війні таким чином, щоб встановити тривалий мир і захистити український суверенітет, “щоб це був міцний мир, а не так, щоб через три-чотири роки ми мали нове вторгнення”.
Про це Рубіо сказав у ефірі програми Face the Nation на CBS News 16 лютого.
“Зрештою, один телефонний дзвінок не принесе миру. Один телефонний дзвінок не розв’яже такої складної війни, як ця, – сказав Рубіо. – Але я можу вам сказати, що Дональд Трамп є єдиним лідером у світі, який потенційно може розпочати цей процес”.
Головний дипломат США серед іншого відзначив, що російський президент Путін "висловив зацікавленість у мирі", але застеріг, що “наступні кілька тижнів і днів визначатимуть, наскільки це серйозно”.
Рубіо повторив, що "за одну зустріч цього не станеться. Потрібно багато роботи", але додав, що “перший крок у цьому процесі [зроблено], але попереду ще довгий шлях”.
“Це складно. Це було криваво, це дорого коштувало, тому завершити конфлікт буде нелегко”, – додав Рубіо і зауважив, що “є й інші сторони, які також мають свої думки щодо цього”.
Стосовно залучення України та Європи до процесу перемовин Рубіо сказав: “Зрештою, дійде до того моменту, коли… якщо це справжні переговори, а ми ще не досягли цього, але якщо це станеться, доведеться залучити Україну, тому що це вони зазнали вторгнення, і європейці повинні будуть залучені, тому що вони також мають санкції проти Путіна та Росії, і вони зробили свій внесок у ці зусилля”.
- Ви очікуєте, що Зеленський буде залучений в переговори?
- Так, я очікую. Він буде залучений.
(Зеленський і Єрмак запевняли, що не будуть зустрічатись з росіянами в Саудівській Аравії, бо “нема поки нічого на столі”, про що говорити)

Зеленський прилетів з візитом і з дружиною в ОАЕ. В Мюнхені він сказав журналістам, що плануються візити в Емірати, Саудівську Аравію і Туреччину
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
А пам'ятаєте як рівно три роки тому в цей день, 16.02.2022, за бажанням Зеленського в Україні святкували день єднання?
А першу дату вторгнення розвідки союзників називали саме 16 лютого.
А у нас гарцювали з піснями та плясками в цей день.
До речі, здається, що в ОПі геть забули про призначене ними свято на сьогодні. Принаймні не бачив, щоб хтось із них згадував. Зато ми всі вчора почули про те, що якщо комусь щось не подобається, то на*уй з країни міняйте громадянство.
Ось така метаморфоза нашого найвеличнішого.
А першу дату вторгнення розвідки союзників називали саме 16 лютого.
А у нас гарцювали з піснями та плясками в цей день.
До речі, здається, що в ОПі геть забули про призначене ними свято на сьогодні. Принаймні не бачив, щоб хтось із них згадував. Зато ми всі вчора почули про те, що якщо комусь щось не подобається, то на*уй з країни міняйте громадянство.
Ось така метаморфоза нашого найвеличнішого.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
( с)
Прошли два года и триста пятьдесят восемь дней войны. На сегодняшних картах ISW видно, что с т.н. “Кураховским” котлом, в котором застряли бойцы ВСУ, все кончено. Осталась лишь небольшая выпуклость между Улаклы и Андреевкой, да и та, видимо, скоро исчезнет.
Что там в реальности произошло, неизвестно. Российские паблики радостно сообщают, что всех “укров” уничтожили, не дав им отступить на запад от Константинополя. А украинские источники хранят гордое молчание.
По уточненным данным (правда, тоже - российским) в общей сложности в последние дни в этом котле застряло около тысячи украинских военнослужащих. Удалось ли им выйти из окружения или они, действительно, все погибли или попали в плен - неизвестно.
Может быть я плохо искал, но никаких комментариев от украинских военных или хотя бы военкоров по поводу того, что реально происходит в треугольнике Андреевка - Константинополь - Улаклы я так и не нашел…
Прошли два года и триста пятьдесят восемь дней войны. На сегодняшних картах ISW видно, что с т.н. “Кураховским” котлом, в котором застряли бойцы ВСУ, все кончено. Осталась лишь небольшая выпуклость между Улаклы и Андреевкой, да и та, видимо, скоро исчезнет.
Что там в реальности произошло, неизвестно. Российские паблики радостно сообщают, что всех “укров” уничтожили, не дав им отступить на запад от Константинополя. А украинские источники хранят гордое молчание.
По уточненным данным (правда, тоже - российским) в общей сложности в последние дни в этом котле застряло около тысячи украинских военнослужащих. Удалось ли им выйти из окружения или они, действительно, все погибли или попали в плен - неизвестно.
Может быть я плохо искал, но никаких комментариев от украинских военных или хотя бы военкоров по поводу того, что реально происходит в треугольнике Андреевка - Константинополь - Улаклы я так и не нашел…
-
- Полковник
(С)
Итак, соглашение со Штатами:
- Украина должна отчислять 50% всех доходов от лицензий на добычу ресурсов в пользу США, фактически предоставляя Вашингтону финансовую долю в экономике Украины.
- Инвестиционный фонд реконструкции будет обладать исключительными полномочиями по выдаче и управлению лицензиями на добычу ресурсов.
- США будут иметь «право первого отказа» на покупку любых экспортируемых минералов, прежде чем Украина сможет продавать их в другие страны.
- Украина должна отказаться от суверенного иммунитета, что означает, что США могут законно арестовать украинские активы, если Украина не выполнит свои финансовые обязательства.
- Соглашение классифицирует сделки Украины с ресурсами как коммерческие, что делает их предметом американского и международного арбитража.
- США получают полное право на аудит финансовых книг Украины, связанных с Фондом реконструкции.
- Украина должна предоставлять США ежемесячные финансовые отчеты и назначить независимого аудитора, оплачиваемого Украиной.
- В соглашении не указана дата истечения срока действия, что означает, что финансовые интересы США в ресурсах Украины могут сохраняться неопределенно долгое время.
Я даже понимаю, что сильно смутило Киев в этом договоре
Итак, соглашение со Штатами:
- Украина должна отчислять 50% всех доходов от лицензий на добычу ресурсов в пользу США, фактически предоставляя Вашингтону финансовую долю в экономике Украины.
- Инвестиционный фонд реконструкции будет обладать исключительными полномочиями по выдаче и управлению лицензиями на добычу ресурсов.
- США будут иметь «право первого отказа» на покупку любых экспортируемых минералов, прежде чем Украина сможет продавать их в другие страны.
- Украина должна отказаться от суверенного иммунитета, что означает, что США могут законно арестовать украинские активы, если Украина не выполнит свои финансовые обязательства.
- Соглашение классифицирует сделки Украины с ресурсами как коммерческие, что делает их предметом американского и международного арбитража.
- США получают полное право на аудит финансовых книг Украины, связанных с Фондом реконструкции.
- Украина должна предоставлять США ежемесячные финансовые отчеты и назначить независимого аудитора, оплачиваемого Украиной.
- В соглашении не указана дата истечения срока действия, что означает, что финансовые интересы США в ресурсах Украины могут сохраняться неопределенно долгое время.
Я даже понимаю, что сильно смутило Киев в этом договоре
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
У Литві до третьої річниці вторгнення зробили скульптуру путіна у вигляді члена в касці.
Автор роботи - литовський художник і скульптор Мартінас Гаубас - зробив ескіз скульптури на самому початку війни і на третій день вторгнення поділився ним у Facebook.
“Я думав, що війна скоро закінчиться. Коли я побачив, що за ці три роки нічого не сталося, то на Різдво вирішив, що маю завершити роботу до третьої річниці” - цитують його литовські ЗМІ.
Скульптура називається “Чуйло”. Її показали в Каунасі і повезуть в інші міста.
Автор каже, що його скульптура “посилає повідомлення людям, які живуть в росії, про те, що литовці думають про них”

Автор роботи - литовський художник і скульптор Мартінас Гаубас - зробив ескіз скульптури на самому початку війни і на третій день вторгнення поділився ним у Facebook.
“Я думав, що війна скоро закінчиться. Коли я побачив, що за ці три роки нічого не сталося, то на Різдво вирішив, що маю завершити роботу до третьої річниці” - цитують його литовські ЗМІ.
Скульптура називається “Чуйло”. Її показали в Каунасі і повезуть в інші міста.
Автор каже, що його скульптура “посилає повідомлення людям, які живуть в росії, про те, що литовці думають про них”

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Коли хробачі танки повні бк.
Нарізка вогонь!
Нарізка вогонь!

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Це був останній день перед нападом - 23 лютого 2022 року. Київ ніби чекав, що щось станеться, хоч ніхто нічого не знав точно. Ми вже стомились слухати запевнення влади, що все спокійно:
-що росія не створила ударних угруповань (О.Резніков),
-що не треба бігти по сіль і сірники, а російський народ ніколи не нападе (В.Зеленський),
-що паніка поширюється росією, щоб дестабілізувати нас зсередини (Д.Кулеба).
Цих запевнень було настільки багато, що між словами у них явно відчувалась фальш і страх.
Тим часом з Києва виїхали іноземні посольства. Офіс радіо Свобода раптово переїхав у Львів. І найголовніше - на вулицях столиці зникли більшість багатих машин.
Відтоді цей мій персональний тригер.
Справа в тому, що по дорозі на роботу я доєднуюсь до потоку авто з елітної приміської Конча-Заспи і там часто бувають затори перед мостом Патона і на підйомі до Верховної Ради. Так от за 2 тижні до нападу замість стандартних 40 хв я почав долати той шлях за 20 хв, а 23 лютого я доїхав до офісу за 8 хвилин. Дорога була порожньою!
Тобто вони знали... і вони першими від нас із Києва усі втекли!
23 лютого ми витратили багато зусиль, щоб спробувати переконати доньку-підлітка поїхати до дідуся на Галичину в машині нашого друга, який відвозив своїх двох дітей до батьків на Закарпаття. Він тягнув до останнього, щоб Василинка поїхала з ними і виїхав аж о 7 вечора.
На дорогу до Львова, яка зайняла у нього 5 годин наступного дня ми витратили півтора дні.
Переконати не вдалося, наша люба і вперта підліток залишилась в Києві і після роботи ми полягали спати. До ракетних ударів по ранковому Києву залишалося менше 6 годин...
✍Віктор Уколов
-що росія не створила ударних угруповань (О.Резніков),
-що не треба бігти по сіль і сірники, а російський народ ніколи не нападе (В.Зеленський),
-що паніка поширюється росією, щоб дестабілізувати нас зсередини (Д.Кулеба).
Цих запевнень було настільки багато, що між словами у них явно відчувалась фальш і страх.
Тим часом з Києва виїхали іноземні посольства. Офіс радіо Свобода раптово переїхав у Львів. І найголовніше - на вулицях столиці зникли більшість багатих машин.
Відтоді цей мій персональний тригер.
Справа в тому, що по дорозі на роботу я доєднуюсь до потоку авто з елітної приміської Конча-Заспи і там часто бувають затори перед мостом Патона і на підйомі до Верховної Ради. Так от за 2 тижні до нападу замість стандартних 40 хв я почав долати той шлях за 20 хв, а 23 лютого я доїхав до офісу за 8 хвилин. Дорога була порожньою!
Тобто вони знали... і вони першими від нас із Києва усі втекли!
23 лютого ми витратили багато зусиль, щоб спробувати переконати доньку-підлітка поїхати до дідуся на Галичину в машині нашого друга, який відвозив своїх двох дітей до батьків на Закарпаття. Він тягнув до останнього, щоб Василинка поїхала з ними і виїхав аж о 7 вечора.
На дорогу до Львова, яка зайняла у нього 5 годин наступного дня ми витратили півтора дні.
Переконати не вдалося, наша люба і вперта підліток залишилась в Києві і після роботи ми полягали спати. До ракетних ударів по ранковому Києву залишалося менше 6 годин...
✍Віктор Уколов
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На проекте день по минутам - "минута в минуту" реконструкция дня вторжения.
Очень много фото и видео.
Ошибки терпимы
Телеграмм, твиттор.
Очень много фото и видео.
Ошибки терпимы
Телеграмм, твиттор.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
І продовжують брехати.
Скрыть ссылки на пост |