Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 июн 2021, 01:15

Зрозуміло, що в слідуючій грі ми вилетимо. Бо Англія, це сильна команда. Але ж це так класно, що Україна ввійшла в 1/4 фіналу! І буде грати з одним з найсильніших гравців. Це ж круто :yahoo: Краще змагатися з сильними!

Сьогодні наші були класними!!!

А особливо на фоні деяких подій, які передували перед ЄВРО2020, то це взагалі суперово!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 июн 2021, 02:13

Журналісти зазначають, що Україна і досі є одним з найбільших джерел контрабанди цигарок в ЄС, чому, зокрема, сприяє місце розташування країни та те, що контрабанда не є кримінальним злочином, хоча і поза законом.

І ось тепер з’ясувалося, що причетна до компаній, що фігурували у масштабній контрабанді китайських сигарет, особа наразі є членом команди президента Володимира Зеленського.

https://bykvu.com/ua/bukvy/kompanii-eks ... iduvannja/
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 июн 2021, 02:23

І фактично працює проти інтересів України. Але це не засмучює Зеленського та Тищенко. Бо вони не знали, що я займуся цією історією.

Борислав Береза

В політиці цинічність зустрічається дуже часто. Але те, що відбулося у Закарпатті - це вже занадто. І справа не тільки в тому, що там коаліцію зробили Слуга народу і ОПЗЖ. Ні, це мене не дивує. Бо це стара історія про жабу і гадюку. А от те, що публічно розповідаючи про боротьбу з Медведчуком, Зеленський дав добро на співпрацю з ним на Закарпатті. І вже співпрацює. Бо влада так сильно бореться з Медведчуком і ОПЗЖ, що керувати бюджетом Закарпаття віддали аж родичу Медведчука. Тому що бабло для них головне.

Далі тут:
https://news.obozrevatel.com/politics/u ... dchuka.htm

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 30 июн 2021, 08:06

Warisdeath писал(а):
30 июн 2021, 01:15
Зрозуміло, що в слідуючій грі ми вилетимо. Бо Англія, це сильна команда.
А вдруг? :wink:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 июн 2021, 10:57

Lumen, Коли я про це написав, то теж подумав, що чого це я отак одразу програмую на провал? Посидів такий :schead: , і думаю, а з ким ми будемо грати в 1/2 фіналу? :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 июн 2021, 11:22

:acute: :blum1: :biggrin:
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 30 июн 2021, 11:25

Податкова зайнялася оплатою покупок на банківські картки: обіцяє продавцям штрафи до 85 тис. гривень.

...багато українців, не маючи ФОП (від укр. «Фізична особа-підприємець»), продають товари або надають послуги за допомогою онлайн-майданчиків для торгівлі (OLX, Shafa) або соціальних мереж (Instagram, Telegram). Платежі вони приймають на особисті карти та ніяких податків державі зі своєї діяльності не платять...

https://thepage.ua/ua/finance/podatki-v ... vsku-kartu
https://buh.ligazakon.net/news/204412_z ... 85-tis-grn
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 30 июн 2021, 12:02

133517 - Украина-реалии New
Леонид Кравчук перенес операцию на сердце

Первый президент Украины 87-летний Леонид Кравчук, который вчера пропустил торжественное заседание Рады по случаю Дня Конституции, перенес операцию на сердце.

Операцию сделали в Киеве. Сейчас Леонид Кравчук находится в больничной палате. Он восстанавливается, операция прошла по плану без каких-либо побочных проблем.

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 30 июн 2021, 12:04

133518 - Украина-реалии New
Численность ВСУ может возрасти

Верховная рада приняла за основу законопроект президента Владимира Зеленского №5558. Документ поддержали 320 парламентариев.

Численность ВСУ, согласно закону, возрастет до 261 тысячи человек. Из них 215 тысяч - это военнослужащие. Согласно действующей редакции закона, численность ВСУ составляет 250 тысяч человек, в том числе 204 тысячи военных.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 июн 2021, 12:04

Lumen писал(а):
30 июн 2021, 11:25
Податкова зайнялася оплатою покупок на банківські картки: обіцяє продавцям штрафи до 85 тис. гривень.
Довго вони думали і вирішили нарешті. Молодці.

Податкова не хоче займатися контролем "великого будівництва", або скасуванням тендерів. Податковій цікаво продаж трусів, квітів у горщиках, платтячка, або старого телевізора.

З одного боку, все вірно: отримав прибуток, сплати податок. Та немає питань. Так має бути.
Тільки цих питань так багато, а відповідей на них ми не отрмаємо ніколи, принаймні поки зелені керують, тому зараз кожен буде думати яким чином обійти карткові розрахунки. Якщо люди з одного міста, чи селища, то вони зустрінуться і зроблять сплату за товар готівкою. Якщо далеко один від одного, то будуть шукати різні засоби передачи готівки через водіїв, перевізників, ще якось.

Якби наші можновладці не крали і не брехали, то і у людей не було би необхідності придумувати різні варіанти як піти в тінь, щоб залишитись непоміченими. А так вони починають лякати штрафами і жорстким контролем в той час коли кожен пересічний знає які шалені кошти осідають у кишенях цих контролерів.

Якщо ви вже і хочете контролювати карткові розрахунки за товари, то не штрафами лякайте, а зробіть якийсь більш-менш прийнятний відсоток податку. Наприклад 1-3 відсотка від суми. І все буде нормально у всіх. Ніхто не сперечається з тим, що податки платити треба.
Але ж про яку нормальність ми кажемо? Докерувались так, що гроші стрімко закінчуються, нових траншів не очікується аж ніяк, то де ж брати? А як де? Ми зараз з народу останнє витягнемо.

Ах, да таке вже було. Одна професійна команда вже таке починала. Команда Януковича-Азарова-Кліменка. Але щось пішло не так у них))
Так ті в порівнянні з цими були насправді професійні.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 30 июн 2021, 12:05

Warisdeath писал(а):
30 июн 2021, 11:22
:acute: :blum1: :biggrin:
Изображение
133519 - Украина-реалии New

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 30 июн 2021, 12:07

Warisdeath писал(а):
30 июн 2021, 12:04
Якщо ви вже і хочете контролювати карткові розрахунки за товари
Мне на карту зашло, к примеру, 4000 грн. Назначение платежа "перевод денежных средств". Как понять за проданный товар это или просто перевод от хорошего друга? :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 30 июн 2021, 12:30

действительно.Ну или я маме переслал сумму?

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 30 июн 2021, 12:50

Гоша, у кого разовые переводы беспокоится не о чем. Ну а если каждый день РЕГУЛЯРНО идет десяток и больше перечислений от разных людей из различных городов, то система мониторинга банка может информацию о владельце такой карты передать налоговикам. Введут в систему нормативы и будут на автомате щелкать.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 30 июн 2021, 12:54

Но не забываем в какой стране мы живем! Ведь таким законом могут пользоваться нехорошие дяди в погонах, блокируя карточки и доказывая, что вот эта операция была бизнесовой. А ты потом доказывай, что не верблюд, или решай вопрос за процент.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 30 июн 2021, 14:17

133560 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 30 июн 2021, 14:55

Добавлю краще позитиву :wink: бо якось чим далі тим цікавіше :scare:
133567 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 июн 2021, 23:28

:fp: :fp: :fp:
Вони слуги якого народу?
Це пи*дець
Послухайте її. Так ця пані одна з більш-менш розумних з зеленої шобли

#вагнергейт

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 01 июл 2021, 09:18

133657 - Украина-реалии New
Госстат назвал долю украинцев с зарплатой свыше 15 тысяч гривен.

Государственная служба статистики обнародовала распределение количества штатных работников по размерам начисленной заработной платы в марте 2021 года. Зарплату свыше 15 тысяч гривен насчитали для 25,1% работников.

Всего количество штатных работников на конец месяца, которым оплачено 50% и более рабочего времени, установленного на месяц, составляло 6716,3 тысяч человек, что на 183,8 тысячи человек меньше, чем в декабре 2020 года (6900,1 тысяч человек).

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 01 июл 2021, 12:41

Як же ж лоханулись слуги у зв'язку зі своєю некомпетентністю і непрофесіоналізмом :biggrin: Не знали вони про існування таких відомств, як рахункова палата і статистика. Так би одразу поставили керівниками стовідсотково своїх людей. А вони прогавили це. І голова рахункової палати відзвітувався у ВР і назвав реальні цифри і реальний результат тяжкої праці чинного мудрого керівництва держави. А за ним і статистика не відстає! То реальні показники по безробіттю виклали, то по заборгованості по з/п, то, як зараз, показник по виплаченій з/п до/понад 15 тис.грн. І всі їхні показники і звіти б'ють дуже жорстко, бо це ж не слова, а цифри.

Думаю, що скоро слуги оговтаються і замінять керівництво в цих органах, щоб цифри красиві були!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»