Не мое.
Цикл "дочегодошелпрогресс"
Фото Львова с карманного дрона.
В городе раскованно запускать далее 300 м. - много помех.
В ветер сильнее 30 м/с то же лучше не летать. Да и смысла нету, качает.
До 25 м/с карданный подвес камеру хорошо держит.
Стоит игрушка 14000 гривен.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Місць, де є давні скам'янілі дерева, як виявилося, у світі всього два. Таке є лише у нас і в штаті Арізона у США.
Неподалік окупованого сьогодні Донецька, по трасі у бік Костянтинівки є унікальне красиве місце України - Регіональний ландшафтний парк Клебан-Бик. Витоки цієї назви йдуть вглиб століть, коли ці пагорби бачили тисячолітнє царство скіфів, коли цими землями ходили сармати, хозари, печеніги. Походом на половців водив у ці краї свої дружини київський князь Володимир. За версією істориків, через ці місця пролягав шлях дружини новгород-сіверського князя Ігоря, описаний у «Слові о полку Ігоревім»...
Сьогодні про минулі часи тут нагадують кам'яні фігури скіфів, які стоять на екологічній стежці Клебан-Бик. Таких місць, де є давні скам'янілі дерева, як виявилося, у світі лише два. Взагалі, Донеччина має дуже цікаву історію і її геологічні пам'ятки потребують нашої турботи і уваги, бо це наше надбання.
До того, як був організований парк, проводилися дослідження, вивчалися наша флора, фауна, геологія. Територія дуже цінна. Плюс – у нас мальовничий краєвид, який відкривається з пагорбів парку. На десяток і більше кілометрів проглядається низовина, терикони, водосховище, на якому у нас зараз багато лебедів.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Поцупув в тві, там люди діляться своїми фото за вчора і за сьогодні. Правда, не вказують де саме вони робили ці фото, але вони такі гарні, що не міг не принести сюди!