Ніхто з відомих блогерів рунету чи укр нету не передбачив що Мадуро повторить долю Норьеги - що його здадуть з потрохами всі силові і парамілітарні структури. Навпаки писали що Мадуро підняв рівень життя низів і що має реальну підтримку бідноти. І що Венесуела велика країна з складним рельєфом, американських сил недосить для перемоги і що вони загрузнуть якщо наважаться на вторгнення.
Так що менше слухайте балакаючих голів які з розумним виглядом плетуть несінітниці.
В них взагалі рівень передбачень нижче 50%, причому значно нижче - дивовижно що люди не мають памʼяті і слухають їх теревені далі.
Венесуэла
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

-
Lis1980
- Генерал-майор

Венесуэла
Уточнили?? Никто не слышал?? Проходила информация??Lis1980 писал(а):В результате удара США по Венесуэле есть погибшие и пострадавшие, их число уточняется.
Вице-президент Родригес сообщила о жертвах среди чиновников, военных и гражданских лиц.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Венесуэла
Lis1980, Наче Трамп сказав, що загинули кубінці.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Bikini
- Полковник

Венесуэла
Все ОК!

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Венесуэла
Лідерка опозиції Венесуели Марія Коріна Мачадо заявила, що передала Дональду Трампу медаль Нобелівської премії миру
За її словами, це символічний жест — «народ Болівара повертає спадкоємцю Вашингтона медаль Нобелівської премії миру» як знак визнання підтримки свободи Венесуели. Марія Коріна Мачадо заявила, що передала Трампу свою Нобелівську медаль «на знак унікальної відданості свободі Венесуели» після зустрічі з ним.
За її словами, це символічний жест — «народ Болівара повертає спадкоємцю Вашингтона медаль Нобелівської премії миру» як знак визнання підтримки свободи Венесуели. Марія Коріна Мачадо заявила, що передала Трампу свою Нобелівську медаль «на знак унікальної відданості свободі Венесуели» після зустрічі з ним.
-
Bikini
- Полковник

Венесуэла
Выклянчил все-таки
Ну а насчет подобострастного отношения мировых лидеров и не лидеров к Трампу напрашивается только одно:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Венесуэла
Bikini, Я особисто вже не можу весь цей треш коментувати. Читаю, викладаю новину просто, щоб вона була.
Якщо будемо живі, то почитаємо хронологію подій. Потім. Цікаво буде потім згадувати як цей треш набирав обертів.
Якщо будемо живі, то почитаємо хронологію подій. Потім. Цікаво буде потім згадувати як цей треш набирав обертів.