Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 15 дек 2024, 22:05

Командир спецподразделения БпАК "Птахи Мадяра" показал кадры шеренги трупов с военными КНДР

По его словам, это результат сегодняшней боевой работы. Он добавил, что после каждой такой волны приезжают 4-5 северокорейских солдат на машине, выкладывают трупы в шеренгу и маскируют их лица.

Одна из таких машин тоже попала в кадр дрона после атаки по ней.
163145 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
163146 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 15 дек 2024, 22:07

Выкладывают для фотоотчета? Старший офицер и особисты из тылового КП смотрят со своего дрона и сверяют число потерь?

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 16 дек 2024, 01:11

Гм.
Бутусов підтвердив «дезертирство зразу більше тисячі вояків ЗСУ».
За кілька днів до того як зʼявилася інформація що кацапи без бою зайняли укреп біля Покровська бо «генерали не послали туди людей» зразу в сітках почали писати що солдат взагалі то туди послали. Просто послали бусифікованих, а вони замість того щоб йти на позиції і воювати просто розвернулися і колективно пішли в тил.
Я не повірив, подумав що накид чи перебільшення …

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 17 дек 2024, 00:23

Спецназовцы Корейской Народной армии в объективе ударных дронов 1-го батальона 22-й механизированной бригады ВС Украины в Курской области РФ. Фото сделано сегодня, 16.12.2024, неподалёку от точки эвакуации трупов, которые вчера выложили пилоты полка «Мадяр». Корейцы стараются эвакуировать тела убитых и раненых специальными эвакуационными группами, которые проверяют маршруты движения своих групп после боя.
Изображение Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 17 дек 2024, 00:48

28 листопада: "Серійне виробництво "орєшніка" вже почалося"

16 грудня: "Серійне виробництво "орєшніка" скоро почнеться".
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 18 дек 2024, 00:12

Самокат був неймовірний :fire:
Чудова робота СБУ! :fire:

Одна особинка так багато розповідала про бойових комарів, про кажанів-біоагентів, про біолабораторії та брудну бомбу, що комарі вирішили сісти на самокат та подивитися на того, хто розкрив всі їхні секрети :wink:

П.С.
Я колись викладав трактат цього самокатчика:

Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? (Пост Warisdeath №214238)

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 18 дек 2024, 00:30

Прокатили на самокате.. ;)
Профессионально сработали - респект и уважуха!!!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 18 дек 2024, 00:37

Lis1980 писал(а):
18 дек 2024, 00:30
Профессионально сработали - респект и уважуха!!!!
Чудово!
Причому все по закону. Спочатку оголошена підозра, а потім винесено вирок!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 19 дек 2024, 00:11

Чому на "Комбинат "Каменский" у Ростовській області не шкода ATACMS та Storm Shadow

Для атаки по військовому підприємству в місті Каменськ-Шахтинський Ростовської області 18 грудня були використані західні крилаті та балістичні ракети
Сили оборони України сьогодні, 18 грудня, завдали результативний удар по військовому промисловому об'єкту РФ в місті Каменськ-Шахтинський Ростовської області - "Комбинату "Каменский". Про те що було атаковане саме це підприємство говорить результат геолокації, який був проведений OSINT-спільнотою CyberBoroshno.

Це стало можливим завдяки відео від місцевих жителів, на якому зафіксовано, як роботу російської системи протиповітряної оборони, так і мінімум три вибухи від "пропущених" саме на території цього підприємства. Формально він знаходиться лише у 14 км від кордону з Україною, але від поточної лінії фронту у близько 220 км.
Для удару вочевидь були використані балістичні ракети ATACMS, про що говорять спроби російських ЗРК перехопити висотні об'єкти, так і крилаті ракети типу Storm Shadow / SCALP. Про використання останніх говорить ще одне відео з уламками однієї підбитої ракети у районі Каменськ-Шахтинського. Зокрема був ідентифікований двигун цієї ракети Microturbo TRI 60-30.
Але результат атаки у будь-якому випадку успішний. А витрати цих ракет цілком виправдна, бо "Комбинат Каменский" є виробником твердого палива для ракет. Його продукція використовується у боєприпасах для РСЗВ "Ураган", "Смерч" і "Торнадо-С", фігурує інформація й про постачання твердого палива з цього підприємства і для виробництва балістичних ракет "Искандер".

Окрім того, він пов'язаний і з виробництвом твердого палива й для російських міжконтинентальних ракет і ще за часи СРСР брав участь у виробництві палива для "Тополя". Також РФ активно розширює виробничі потужності цього підприємства, додавши нову виробничу ділянку.

Изображение
(Розширення виробничих потужностей підприємства "Комбинату "Каменский", супутниковий знімок від Maxar, наводить IISS)

Враховуючи важливість об'єкта, то його доволі щільно прикривають засоби протиповітряної оборони. Станом на літо цього року детальні супутникові знімки показували, що навколо нього розміщено, як мінімум, один С-400 та два ЗРКГ "Панцирь".

Варто зазначити, що це підприємство ще 23 вересня було атаковано українськими дронами-камікадзе, а за іншими даними "Нептуном". Але вочевидь удар необхідно було повторити. Також слід зазначити, що підприємства подібного класу створюються якраз і з урахуванням небезпеки від ракетних ударів.

Як видно на супутникових знімках на території заводу виробничі приміщення рознесені, активно використовується обвалування.

Defense Express

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 19 дек 2024, 01:31

Як участь військ КНДР змінює ситуацію на фронті? Чи стали вони ефективними після навчань? У новому випуску «Підсумки з Черником» на Армія TV розбираємо свіжі відео з лінії фронту та аналізуємо дії північнокорейських солдатів. Також поговоримо про ліквідацію в Москві російського генерала Ігоря Кирилова.

Обговорюємо і вибухи в Таганрозі, де могли використати ATACMS, і з'ясуємо, які стратегічні об’єкти росії могли стати ціллю. І наостанок — чому українські сили все частіше завдають ударів по військових об’єктах у Чечні? Про це та багато іншого — дивіться на Армія TV!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 20 дек 2024, 05:10

Влад Бевх писал(а):
16 дек 2024, 01:11
Гм.
Бутусов підтвердив «дезертирство зразу більше тисячі вояків ЗСУ».
За кілька днів до того як зʼявилася інформація що кацапи без бою зайняли укреп біля Покровська бо «генерали не послали туди людей» зразу в сітках почали писати що солдат взагалі то туди послали. Просто послали бусифікованих, а вони замість того щоб йти на позиції і воювати просто розвернулися і колективно пішли в тил.
Я не повірив, подумав що накид чи перебільшення …
А ты что уже сбежал из заградотряда который поставили за этим укрепом? Я помню ты недавно распинался что все заградотряды порешают и ты поучаствуешь.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 20 дек 2024, 14:17

dnepr7 писал(а):
20 дек 2024, 05:10
А ты что уже сбежал из заградотряда который поставили за этим укрепом?
Я на іншій ділянці. Де начальство накаже - там і я.
А тебе ще не бусифікували?
Не доробляють мої колеги в Дніпрі, ой як не доробляють …
Нічого. Сподіваюсь скоро тобі пощастить.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 20 дек 2024, 14:18

(С)
Відповідальним за "Іловайський котел" був персонально Порошенко, хоч він в буквальному сенсі "їх туди не посилав". Ця військова "операція", внаслідок якої уйобка парасюка не опізнали в російському полоні, була спланована самовільно, бенінимм уйобками.

Зараз же відповідальних за 1000 котлів і Маріуполів зараз просто нема. На будь-якому рівні, не кажучи вже про персонально Зеленського.

Я всі ці три роки просто ніяк не можу змиритися з ти рівнем персональної деградації і дегенерації людей, які рвали на собі волосся, імітуючи співчуття до загиблих і котлах, а зараз толерують і виправдовують відверті злочини.
163184 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 21 дек 2024, 01:27

Тільки вчора ми поширювали інформацію з прикладами як українські дрони на Курщині доставляють листівки на позиції солдат КНДР з пропозицією скласти зброю та отримати можливість почати вільне життя в Республіці Корея 🇰🇷

І сьогодні ця інформація вже отримала значний резонанс в найбільших корейських медіа, які транслюють це в своїх сюжетах:

🇰🇷 연합뉴스 Yonhapnews

🇰🇷 뉴스1TV

- та інші агенції.
Изображение
Сподіваємось, що медійна увага в найбільших ЗМІ Республіки Корея до величезної кількості фактів залучення у війну проти України тисяч військовослужбовців КНДР поступово схилить чашу терезів до позитивних рішень на користь надання сучасної зброї для України.

Бо поки демократичні країни зволікають, то диктаторські режими, що діють в РФ та КНДР, об'єднують сили для агресивних війн. І Південній Кореї стратегічно вигідно вже зараз підтримати Україну та забезпечити зброєю, щоб КНДР втрачала свій військовий потенціал далеко від кордонів Республіки Корея.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 21 дек 2024, 15:32

(С)
А знаєте який зв’язок між Жаном Бодріяром, тестостероном та красунчиками на фото?

По-перше. От іноді пишуть, “а чому це тестостеронові качки не йдуть у військо?!” Так саме через тестостерон і не йдуть. Як і з іншими гормонами у Т. є багато функцій і впливає на організм він за складним механізмом (так, складнішим, ніж про це розповідають у тік тоці), але зараз я розкажу лише про один із його психотропних впливів (звісно дуже спрощено). Тестостерон це не про сміливість як таку. Так, він може зробити сміливого більш сміливим, а віданного якійсь ідеї більш віданним, себто якщо людина чомусь вважає, що кинутися у січневий Дніпро, рятувати котика, є правильним, то тестостерон дасть йому для цього сили. Бо Т. це про впевненість у своїй позиції. А вона у вас може бути дуже далека він рятування котика.

Найкраще тестостерон забезпечує збереження\підтримання домінантного соціального статусу… а ще точніше тих поведінкових стратегій, які конкретна особистість вважає такими, що піднімають її статус. Ну оці всі альфа, не альфа і геть зовсім не альфа. Тобто, якщо Вася чомусь вирішив, що збирання карток з покемонами робить його більш альфасамцовим, то Т. допоможе йому “зібрати їх усіх”.

А тепер про Жана Бодріяра. Загалом цікава людина, яка написала багато книжок, але зараз головне те, що він ввів на широкий загал такий термін як симулякр (вперше придуманий ще Платоном). Симулякр це зовнішня форма, яка копіює щось (чого можливо і не існує взагалі) але без внутрішньої суті того, що вона копіює. Симулякр має настільки гарну форму, що може витіснити свій оригінал.

Образ вікінгів у серіалі “Вікінги” гарний приклад симулякра - цей образ не має взагалі нічого спільного із історичним, але гарно лягає на уявлення людей про цих самих вікінгів. Образ із серіалу більш вікінгоський ніж реальні вікінги. Або може ви бачили рекламу, де чувак із пультом від Мавіка, але у окулярах, що використовуються для FPV дронів. Ну, якщо вже мова зайшла за військових, то симулякром є красивенні фотки в інсті чувака у тактичному споряджені яке або нефункціональне, або не поєднується, зате він виглядає більш “військовим” ніж реальний військовий.

Тепер глянемо на перше фото симулякрного психіатра Суботи. На його руці, експертка з нордичних татуювань побачила Агисхьяльм (шолом жаху). Наразі найбанальніша нордична татуха, але це типу про вселяння жаху у своїх ворогів. На другому фото Артур Альфамен, накачаний продавець фуфломіцину з тік току, який розповідає про нейронеповноцінність жінок. На його ручищі ви бачите “валькнут”. Оригінальне, себто історичне значення символу наче невідоме, але зараз його використовують то як готовність віддати життя за Одіна, то як ерзац свастику (от вам іще симулякр). Оскільки це символи, а значит вони можуть наділятися сенсами доволі плюралістично, все ж обидва красунчики вибрали саме вікінгосьский симулякр, та ще й так набили, щоб всі бачили причетність до чогось суворого та нордичного. Воїнського.

Один брехав про що тільки можна, а другий торгує сумнівними бадами. Субота ще й хизувався тим, як він подбав щоб йому не прийшла повістка. Тобто зробив все, щоб не побачити ворогів, в яких повинен вселити страх його гальдрстав. Артур теж чомусь не вдягнув форму. І загалом це дуже по історично-вікінгськи, бо ті пацани були ще тими хитролжопими пристосуванцями. Але, як ми знаємо, тут мова не про реальних вікінгів, а про симулякр, зовнішні атрибути якого роблять тебе апасним і суровим, частиною воїнської культури. Ага…

Якийсь час тому на Донбасі загинув мій колишній товариш по службі, з позивним Рудольф. Загинув у стрілковому бою. В коментарях до допису його пам’яті хтось написав:

“На першому фото часом не Рудольф? Дуже схожий на мого однокласника, на днях дізнався, що на щиті...
Хороший хлопець був. В школі його чмирили просто так, а він виявився найкрутішим”.

У Рудольфа, який пішов воювати, не було “шолома жаху”, мабуть тому і в школі ображали. Він був дуже далекий від зовнішності “справжнього воїна” на відміну від цих двох мужчин з фото.

Тестостерон може бути гормоном задираки, спокусника і спортивного чемпіона, та він може зробити цього чемпіона боягузом. Боягузом, який має залізобетонні переконання, що дозволять йому бути щиро впевненим, що він красавчик і робить все дуже правильно і по-вікінгськи. Тим більше, що в нього на руці є тату, що підтверджує його належність до сурової касти воїнів.

P.S. Павші вікінги хотіли потрапити до Вальгалли? Рудольф і Батя не носили мйольнірів, та це у Вальгаллі повинні хотіти, щоб ці двоє до неї завітали.
163199 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
163200 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 25 дек 2024, 00:06

22 ОМБр встановила різдвяну ялинку у Суджі. Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 25 дек 2024, 00:10

У Середземному морі після вибуху в машинному відділені затонуло російське вантажне судно Ursa Major (Велика Ведмедиця), пише La Verdad. На борту було 16 членів екіпажу. Двоє з них вважаються зниклими безвісти.

Судно, за одними даними, доправляло у Владивосток обладнання для ядерного реактора, за іншими - багато років використовувалось для забезпечення російського угрупування в Сирії.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 25 дек 2024, 15:00

💡Сьогоднішня ракетна атака, на жаль, виявилась гіршою для нас, ніж пару попередніх ударів Путєна. Цього разу йому вдалось розвалити низку генеруючих об’єктів на лівобережній Україні (плюс ще один на заході). Тому відключення світла тепер з нами надовго.

Так, зараз не катастрофа. Просто дефіцит енергії різко збільшився, і можна перебитись плановими відключеннями по дві черги з шести. Не звикати)))
Але якщо наступний удар по розподільчим підстанціям виявиться теж вдалим для Путєна, то може стати вже охєрєнно хєрово. Причому не всій Україні.

Я не видам військового секрету, бо Путєн це бачить і так, та він так і цілиться. Отже рашисти вибивають нам рештки виробництва енергії на умовно лівобережній Україні. А це означає, що Харків, Суми, Дніпро, Кривий Ріг, Київ, Запоріжжя отримують енергію з умовно правобережної України, на якій і працюють всі наші атомні станції.

Тобто це як генератор стоїть на одній половині будинку, а друга половина будинка заживлена від нього по переносці. Тепер достатньо в’їбати по переносці – і друга половина будинку залишиться без світла взагалі. А частина будинку з генератором буде світитись як ні в чому не бувало.

І це неминуче призведе до того, що лівобережні звинувачуватимуть правобережних у тому, що тилові жирують при світлі люстр, а на прифронтові регіони всі забили. Та ще й електрику закордон гонять, сукі (в це зараз вірять майже 30% українців).

Піар-аси Галущенка мають зараз з трусів випригнуть, щоб приготувати громадську думку до цього. Бо це буде неймовірно поживна історія для рашистських іпсо. Треба вже зараз пояснювати людям в якому піздєці ми вже є.

Так, прийдеться пояснити чому Міненерго не забезпечило вчасно створення розподіленої газової генерації. Так, доведеться признаться Зеленському, що в погоні за наживою на «Великому атомному будівництві» просто спиздили кількадесят мільярдів з літнього підвищення ціни електрики. А за розпилом ніколи було голову підняти, щоб зайнятись справді необхідними речами.

Але якщо цього не зробити, то вже скоро Схід і Захід матимуть чергову лінію розколу.

…Коли буде наступна ракетна атака я не знаю. За великим рахунком, на її підготовку треба десь тиждень. Тому може буть і Новий рік. А може буть і на роісянське різдво. Якщо чесно, я вже забув – чи були у нас новорічні святи без ударів.

Ну і да. Незалежно від ударів дефіцит енергії збільшуватиметься при похолоданні. Поки Бог любить нас, не дає піти жорстким мінусам. Це дозволяє петляти.

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»