Warisdeath писал(а):Росія, попри запроваджене ще 2014 року ембарго Євросоюзу, отримує через сусідні країни тисячі снайперських гвинтівок та мільйони набоїв виробництва західних компаній.
Схема с прокладками работает.. И ничего здесь не сделаешь.. Во-первых, производители только рады дополнительным доходам. Во-вторых, армянам ничего не предъявишь. Они купили законно, а куда потом перепродали - их, армян, дело.. Свободный рынок, ёпта!! ;)
Этот мир и без трусов, и с крестиком.. и походу никого это не смущает.. ((
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Кадіиров підтвердив атаку БПЛА на полк поліції спецпризначення у Грозному
За його словами, дрон нібито збили, а четверо бійців варти отримали легкі поранення.
Кароч, Дон-Дон нас вже у НАТО зачислив! Ми для нього укронатівці
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
У москві ліквідований заступник генерального конструктора, керівник відділу програмного забезпечення КБ «Марс» Михаіл Шатський. Шатський займався модернізацією крилатих ракет X-59 до рівня X-69 та розробляв нові дрони.
Як вважаєте, то щось проГУРкотіло над ним, а може то Служба Божа працювала?
Чи сам підсковзнувся?
Зрада он
О. Накінець то я це прочитав в коментарях.
Завжди дивувало що баба Буданга посилав наших найкращих спецпризначенців , додатково навчених в США на кінбургську косу на смерть щоб там
ВСТАНОВИИТИ !
ПРАПОР!
УКРАЇНИ!
Де їх на піску кацапи вбивали арт вогнем з д30 та Градів не втративши жодного бурята.
Частина наших спецназівців гинула, частина відходила назад морем.
Тіла наших вбитих та понівечені «зодіаки» з кулеметами кацапи з величезною насолодою демонстрували в своїх каналах смерті.
А вкраінчики в оргазмі дружно «оооооо! Наші встановили прапор! Ооооо!»
Після четвертої такої акції (приблизно) американці відмовилися далі бабі Буданзі готувати смертників.
Зрада оф.
Текст не мій.
Цитата
(С)
Ох, Сулейман мені в дишло, Хєррем в поясницю))))
Я тут "Мрію" перші 15 хв переглянув. Карочч.
Сабж розказує - якщо на армійську мову перевести - приблизно таке.
Хотів на фронт. Сабж рвався в бій! Рідний підрозділ і ТРО в столиці - біля якої якраз була непогана заруба з козломордими йому не по нутру.
Ок. Порєшав. За рахунок медійності швидко оформили в потрібну в/ч. Попав в розвідоси в 30-ку. В Бахмут. Офіційно. Згідно/відповідно і тд. Але мєсні розвідоси були йому не рівня - гірко зазначає командос рембович.
Сабж псіханув. Закатав істерику комбату - перевожусь! Той погладив по голівці. Пообіцяв ніштяки.
Сабж почав ісполняти супер-секретні операції, але не в складі свого підрозділу, а "з хлопцями з 24-ки". Без відома безпосереднього свого командира, до речі. Ну, це взагалі то СЗЧ називається. Але. Нехай! Сабж круто воював в Бахмуті десь так на початку березня 22-го. Те, що бої до цього НП наблизились тільки в травні - то мєлочі.
Вобшем. Сабж був дуже допитливим. І любив вчитися. Поїхав кудись на добу "подивитись" як на дронах літати - застряг там на місяць. Фронт наближався до Бахмута. За таке дезертирство його підвищили в званні і поаплодували. В тій самій 30-ці. Сабж вернувся в частину і знову почав "з хлопцями з 24-ки" ходити налєво без відома командира - але вже не так часто.
Нє, ну в армії ж так можна, пра?))
Вобшем. Скорш за все він всіх там "закохав". Вирішили що прекрасно обійдуться і без "медійної лічності". Якось в квітні, під час скромної солдатської вечері йому запропонували стати ГСБ новоствореного підрозділу десь вглиб країни. Сабж прикинув - з одної сторони фронт наближався до Бахмуту і перспектива рубатись з рускіми згідно штатно посадового розпису (а не "хз де хз що хз з якими хлопцями") дуже вже реально на горизонті. А з іншої - штабна робота в тилу. Дилема!
"В 30-ці мене ніхто не знав, я був як і всі інші. І є шанс перевірити чи зможу я знов піднятись з нуля" розповідає на десь так 14 хв сабж. Ну - всі ж таким займались. В нас же ж не армія а хто/як/хоче/так/і/дроче. Правда?
... Вобшем, сабж сматався в тил. Бої за Бахмут почнуться за кілька тижнів.
(Чого пропав надовго з медійного поля? Смішні люди. А ви думаєте - борода швидко росте? Ну і це... фарбу ж підбирати тре. Чи то від сигари досить таки темно-риженький чувак зробився брєнетом, акі Осман с Вєліколєпного століття?)
Влад Бевх, а Ви дивились хоч одну серію? Є що сказати?
Я ні, не дивився. Я коли побачив, що їх аж чотири, чи п'ять серій по годині і більше, то навіть і не починав слухати. Ні, я не потяну такий довгий серіал-монолог.
А питаю тому, що просто цікаво у кого які думки?
Вже кілька коментарів читав. Дуже стриманих, культурних, виважених коментарів. Такі, щоб без ображень, але між рядками можна прочитати, точніше відчути, ставлення до героя серіалу, і воно не на його користь. Військові писали. Ще на радіо NV послухав двох військових, які з ним служили, але вони теж не були схожі на відверту підтримку.
Нам готують новий політичний проєкт? Нове обличчя?
Можна «Сайгона» почитати про цей маніфест. Але там зовсім не політкоректно і не виважено.
Маркус - просто концентроване вираження «нафронтника батальйону Барбершоп» та донатчика.
Хтось його дуже потужно кришує.
А слухати не раджу там все в дусі запущеної програми ОП «генерали мерзотники програли війну, рядові - герої, Бубочка та Єрмак молодці!»
Такий знайомий звук у нічному небі.
У нічному небі міста Орьол
Хм, чомусь йому не подобається, що люди сплять, а їм щось заважає. "Люди спят, а их бомбят". Во чудак!
Чому некрасиво? Дуже все красиво!
Влад Бевх, Дякую. Не бачив цього звернення до Зеленського. Зрозумів.
А "Сайгона" почитаю. Обов'язково. Дякую.
А він ніколи не відрізнявся політкоректністю))
Скільки заходитиме та подобатись мудрим вкраїнчикам, стільки і буде. А заходитимуть нові проекти їм будуть ще довго!
Але Маркус самий позитивний (якщо можна так до цієї категорії) з пройдистів нашої війни.
Яскравий, сильний, енергійний, харизматичний, вміє розібратися в людях і найти підхід, вибудувати «відношення», сміливий - тільки не для захисту України - а в своїх власних інтересах. Як і вся його діяльність.
Це не тупі злодюги «міномьотчик Сорд» чи «адмірал Няв», ні гидотні Притула, Лачен, Чмут - які в наглу допомагають красти висшій владі мільярдами тому що через «фонди» це значно легше аніж через яйця по 17, ні смердючий криміналом Стерненко то що.
З усіх «остапів бендерів» війни Маркус єдиний кого б я не розстріляв якби мене золота рибка зробила диктатором України - а направив би в штрафбат скупляти кровью.
Дело не в "мудрих вкраїнчиках", вы сами того не замечая, оскорбляете большинство нашего народа. Я тоже раньше считал, что мы не совсем мудрые, но когда во всём мире последнее время выходят наверх всякие разные интересные персонажи, то начал очень в этом сомневаться. Мы ничем не глупее или мудрее других. Просто новая реальность - интернет, политтехнологи и прочие другие факторы - и вот уже кухарка может управлять государством
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Дело не в "мудрих вкраїнчиках", вы сами того не замечая, оскорбляете большинство нашего народа.
Ви не уявляєте яких зусиль я прикладаю, щоб не називати їх довбойобами. Допомагає те, що справжні довбойоби на росії, а наші інші, наші мудрі. Більше того, ні в якому разі не ставлюся до наших людей зверхньо, ні, це не моє. Просто намагаюся прийняти, що вони у нас такі. І вони наші.
Але я, мляяяя, не розумію, як можна під час війни вибрати ВГК людину, яка чотири рази на очах усіх висміяла призов до армії? Я не розумію, як можна обрати людину, яка називала твою країну повієї і скалилася, висміювала культуру цієї країни? Це яка технологія спрацювала? Це яка мудрість? Я знаю яка. Вона була написана на пузі у Жені Кошового на стадіоні.
Так що я майже не сумніваюся, що наші мудрі вкраїнчики знову оберуть нам нове щастячко. Ну, хіба що трапиться чудо якесь. Але в чудеса я не вірю, а от в мудрості вкраїнчиків жодного сумніву. А якщо до цієї мудрості додадуть технологій, а їх додадуть, то результат забеспечено. Всім іншим пристебнутися і розуміти, що наш окуїватор ще навіть не набрав обертів, він ще тільки розігрівається.
14 грудня вперше в історії армія Північної Кореї здійснила масовану атаку позиції ЗС України біля міста Суджа, на території Російській Федерації
14 грудня воїни 92-ї штурмової та 95-ї десантно-штурмової бригад ЗС України, які захищають демілітаризовану зону біля села Мала Локня Суджанського району Курської області, відбили масовану атаку військ КНДР, які діяли за підтримки російської армії.
За повідомленнями джерел Цензор.НЕТ, понад 200 солдат противника, окремими загонами пішли в атаку с кількох напрямків, використовуючи місцевість, з метою захоплення одної з посадок біля Малої Локні. Російські війська завдавали при цьому масовану вогневу підтримку, активно діяв проти українських дронів російський РЕБ, як з наземних станцій так і, ймовірно, з гелікоптерів РЕБ Мі-8ТПР.
Не зважаючи на втрати, штурмові групи противника йшли напролом, не зупиняючись навіть під прицільним вогнем та ударами вогневих засобів. Це нагадує тактику "живих хвиль", яку використовувала північнокорейська та китайська армія під час війни у Кореї у 1950-53 роках.
Бій був важкий. Ворогу вдалось дістатись українських позицій, завдяки хорошій фізичній підготовці, швидкому руху та відсутності уваги на власні втрати, евакуація поранених та загиблих під час атаки не проводилась.
Північнокорейці захопити низку окопів в одній з посадок, але в цілому українська оборона встояла, і наші війська провели кілька вдалих контратак, щоб відновити становище. Весь час по ворогу завдається ураження.
На відео, яке є у розпорядженні українського командування, зафіксовані десятки трупів північнокорейських солдат. Поки що нема інформації щодо того, чи вдалось взяти когось у полон.
Також захоплені документи вбитих, сподіваємось, що ми найближчим часом побачимо усе належне фото та відео крупним планом. Судячи з попередніх даних, атаку проводив цілий батальйон північнокорейских військ, який мав високий рівень бойової підготовки та злагодженості.
Але українські воїни в черговий раз показали, що за правильної організації та управління здатні громити ворога, який переважає у рази.
10 грудня північно корейські війська, за даними російських джерел, вперше атакували біля села Плехово на Курщині. 14 грудня - масований штурм наших позицій біля Малої Локні. Очевидно, російське командування збирається найближчим часом знову кинути свіже корейське гарматне м'ясо в атаку.
Нашим воїнам на напрямку потрібна максимальна підтримка дронами та боєприпасами для зупинки "живих хвиль" російської та північнокорейської піхоти.
Юрій Бутусов
Маркус - просто концентроване вираження «нафронтника батальйону Барбершоп»
хлопчик під Шварца косить. НЕ оригінально, банальщина...
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
хлопчик під Шварца косить. НЕ оригінально, банальщина
Та спробуй тут придумати щось просте, яскраве і виразне в образі. Все вже інші перебрали та перекомбінували.
В нього є і фотки с кулеметом і голим торсом під Рембо і т д.