У 2018 вони вирубили МТС на кілька місяців. За цей час, як вирубили останній мобільний зв'язок, залишенцям нічого не залишалося робити, як перейти на Фєнікс. Потім МТС вони включили, але вже багато людей не повернулися, а так і залишилися на місцевому операторі.
Насколько я помню то в 2018 попаданием снаряда перебило подземный волоконно-оптический кабель а починить не могли ибо его перебило за линией разграничения на территории ОРДЛО и поэтому вырубился МТС.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
dnepr7, ну там же тоже не дураки сидят... отрубили бы на% кокурента с дешевыми ценами... они и так красиво разыграли - глушим МТС, чтобы местные переползли на Пеникс... у меня только вопрос: с какого МТС поднял тарифы для дындырынды и заблокировал переходы для новороссов на другие пакеты после возобновления вещания? Хотя о чем я спрашиваю - Водафон же вроде рассеянский бренд...
А операторов наших нагнуть чтобы они для ОРДЛО сделали дешовые тарифы - не проблема.
Хах, наш оператор навпаки для ОРДЛО зробив найдорожчий тариф. Тому багато хто і відмовився від нього. Коли туди можна було ще їздити, до пандемії, моя знайома переселенка поїхала навідати своє житло і родичів. І з якоїсь причини робила дзвінок оператору звідти. Так вони зафіксували, що дзвінок з Донецька і миттєво її перевели на той тариф. Вона нічого про це не знала, аж поки не помітила, що щось не те з рахунком. Коли вже повернулася, сюди на підконтрольну, почала виясняти що трапилося, так їй повідомили, що вона раптом опинилася на орділівському тарифі. Вона все відновила, як треба, але історія така була. От так.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
сейчас в открытых источниках нет точных сведений, кто является основным владельцем Bakcell."
Входить до NEQSOL Holding, Британія. А от про самого Гасанова, той, кому належить цей NEQSOL Holding, інформації дуже мало. Його навіть в Азербайджані мало хто знає. Подейкують, що це людина Алієва.
dnepr7, ну там же тоже не дураки сидят... отрубили бы на% кокурента с дешевыми ценами... они и так красиво разыграли - глушим МТС, чтобы местные переползли на Пеникс...
Я уже объяснял что Феникс не является нормальным полноценным оператором мобильной связи - они как локальная сеть без реальных iP - и чтобы к ним позвонить или они могли позвонить - все ломяться через гейт ip-телефонии где платят много денег - это дороже чем Скайп. С интернетом в ОРДЛО тоже хреново.
Хах, наш оператор навпаки для ОРДЛО зробив найдорожчий тариф.
Я вот думаю что в сфере деятельности операторов связи явно недостаточно госрегулирования - а их понятно интересует только прибыль и все. Если Донецк это Украина - с хрена там должны быть дорогие спецтарифы?
Я вот думаю что в сфере деятельности операторов связи явно недостаточно госрегулирования - а их понятно интересует только прибыль и все.
Компанії не належать державі, компанії приватні. Працюють, як і всі приватні фірми, компанії, заклади, згідно законам, які стосуються конкретної діяльності тієї, чи іншої компанії. Тим більше, що у нас в Україні ВСІ мобільні оператори належать іноземцям. Держава може вплинути лише на використання частот, а все інше, то приватний бізнес.
Если Донецк это Украина - с хрена там должны быть дорогие спецтарифы?
Так, Донецьк- це Україна. І ніяких "если", а точно це Україна. Але окупована. І люди там - заручники. Причому зовсім неважливо кого вони підтримують. Вони все одно заручники у російських лапах. Життя в заручниках хорошим не буває апріорі. Тим, кому потрібен Vodafon, він у них є.
До речі, спеціальні тарифи для ОРДЛО зробили ще тоді, коли оператор належав росіянцям. (Правда, не знаю це було до відключення, чи після нього.) Може це був такий хід від них, щоб більшість заручників відмовились від українського оператора?
Своїх найманців росія змусила перейти на російських операторів майже відразу. Через кілька місяців після захоплення. А особливо після того, як збили МН17 і в мережі інтернет з'явилися відео з прослуховуванням, так їм заборонили використовувати українських операторів мобільного зв'язку. Принаймні тим, хто там у так званому керівництві.
Lis1980, Я Фєнікс відношу до російських операторів. Хоча через +7 він не працює, а працює через +38))
У Захара і його братви були російські номери, так само, як і у Плотницького і його братви. Ті, що на +7. Да, вони були у роумінгу. Ну, а що, хлопаки були багатими, за роумінг було чим платити От і заплатили Не знаю які у чепушиліних з пасечніками. Може і тільки Фєнікс з Лугакомом. Зараз же вони краще налагодили, ніж тоді, коли керували Захар з Плотвою.
Warisdeath, что Феникс что Лугаком - выдают пользователям фейковые номера на которые невозможно дозвониться вообще ниоткуда ибо они сами себе присвоили эти префиксы в телефонном поле +380 - а Украина у себя не настроила комутацию. И тарификации у них там нет никакой ибо биллинг к тому осколку от сети Киевстар - он в Киеве остался, поэтому безлимитные пакеты. Они даже СМС смогли настроить через пару лет после того как запустились.
Зараз слухаю. Прослухав лише половину.
Хєрасє пацан розважається.
На тій пресухє, що була у кафе 14 годин, вони тільки одних бутербродів наїли на 400 тисяч.
А що важливого і корисного хтось отримав з тієї прес-конференції?
Його борт № 1 вже налітав на 60 млн. Це тільки налітав. Плюс обслуговування польотів. Загалом на сьогодні - 450 млн.
Скажіть будь ласка, що корисного привіз нам президент хоч з одного з цих його польотів?
І більш за все вразило те, що для першої леді прикраси і хустки купувалися за державні кошти. То що ж виходить, що чоловік не може купити своїй дружині цяцьок? Та і сама вона дама не бідна.
Кугути, мать їх так
Дивлюсь далі
"Мені постійно погрожують, навіть офіційні посадовці кажуть це. Я переконаний в тому, що президент як гарант Конституції повинен дотримуватися і своїм прикладом показувати дотримання законів.
Я хочу нагадати, що виконавча і законодавча влада об’єднані в одній особі в Києві. Тому що Київ має особливий статус, де мер міста, обраний киянами (і КСУ у 2003 році це підтвердив), повинен бути призначений головою КМДА. І я переконаний, що крок, який погрожують зробити, буде всупереч Конституції, всупереч закону. Це перше.
По-друге, я хочу зараз звернутися до киян. Ви хочете обирати очільника міста чи згодні з тим, що його будуть призначати згори? Я переконаний, що ключова складова самоврядування – те, що людина відповідальна виключно перед громадою. Однозначно я спробую комунікувати і все роблю для того, щоб ні в якому разі не воювати. Я воювати, як боєць в минулому, готовий.
Такі спроби вже були і при Кучмі, і Янукович такі спроби робив, і зараз повертаються до таких самих речей. Хтось хоче контролювати місто Київ."
Чому президент Зеленський критикує поведінку Кличка? Чи звільниться столиця від заторів і свавілля в забудові? Коли відкриють Подільсько-Воскресенський міст і скільки чекати метро на Троєщину?
Про це, а ще про тарифи на транспорт, плани знесення «хрущівок» – в «Суботньому інтерв’ю» Віталія Кличка Радіо Свобода.