Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 май 2021, 02:02

Гугл слідкує :secret: :biggrin: Сьогодні з другом згадали Борю Колєснікова з його цукерками "Конти", які чудово, прекрасно, без жодного затримання продаються в Україні, в росії і ... парам-папам... в ОРДЛО. З початку війни його фабрика не простоювала жодного дня. Тільки чомусь це ніяким чином не цікаво ні гордонам, ні бігусам, ні всяким різним лєщєнкам з наємами. І відкриваю я зараз новини, а тут опа:

Российская юридическая фирма "Юнайтед партнерс" стала победителем торгов по продаже имущества кондитерской фабрики "Красная заря" в РФ (Иваново) в интересах кондитерской компании "Конти" бывшего вице-премьер-министра Бориса Колесникова.
Об этом пишут Ведомости со ссылкой на данные протокола торгов на сайте Единого федерального реестра сведений о банкротстве, а также информацию двух инвестиционных консультантов и источника, близкого к организаторам торгов.

"Конти", "Юнайтед партнерс" и конкурсный управляющий не ответили на вопросы издания.

"Конти" работает в России с 2004 года, ей принадлежат две фабрики в Курской области. Кроме того, с 2018 года ей принадлежит 19,9% в липецком производителе конфет "Мерлетто".

Совокупные мощности в России у "Конти" составляют 136 тыс. тонн продукции в год, сообщала компания. По данным Euromonitor International за 2020 год, она занимает 10-е место по продажам кондитерских изделий в России.

По данным Единого госреестра юрлиц и физлиц-предпринимателей, конечными бенефициарами "Конти" являются бывший вице-премьер-министр во времена президентства Виктора Януковича, бизнесмен Борис Колесников и его жена Светлана Колесникова, владеющие равными долями по 24,99% акций компании.

ЧАО "Производственное объединение "Конти" входит в состав группы "Конти", основанной в 1997 году. Мощности фабрики группы в Константиновке рассчитаны на производство до 2 тыс. тонн продукции в месяц.

Портфель компании насчитывает около 200 товарных наименований, среди которых печенье-сэндвич, сложные десерты, конфеты в коробках и весовые, пирожное бисквитное, рулеты, батончики, карамельные конфеты, крекеры и печенье. Основные торговые марки – Amour, Bonjour, "СуперКонтик", "Белиссимо", BisKonti, "Джек". Продукция "Конти" экспортируется более чем в 20 стран мира.

П.С.
Ах, да. Чого згадували про нього. Він же анонсував створення партії.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 28 май 2021, 02:07

Еще "Эпицентр" можно вспомнить, который спокойно работает в дыре и открывает новые строймаркеты под вывеской "Галактика" :fx:
Только вы правильно заметили...
Warisdeath писал(а):
28 май 2021, 02:02
це ніяким чином не цікаво ні гордонам, ні бігусам, ні всяким різним лєщєнкам з наємами.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 май 2021, 02:13

Sanek писал(а):
28 май 2021, 02:07
Еще "Эпицентр" можно вспомнить, который спокойно работает в дыре
І в Криму.

До речі. Не знаю за "Конти" є в Криму, чи немає. Треба спитати.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 28 май 2021, 02:17

А Обуховская туалетная бамага, продающаяся по всей России? Да таких примеров можно привести мильон и маленькую тележку!
Лживость и двуличность современной цивилизации просто безгранична... :fp:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 май 2021, 02:30

Sanek, То ж не Ліпецька фабрика ROSHEN, на яку в 2014 році було накладено арешт під особистим контролем путіна. І лише згодом змогли допитися, щоб виробниче обладнання з цієїї фабрики було демонтовано. І робили це двома етапами в 2015 і 2016 роках. Організацією демонтажу і вивозу обладнання з території кацапії займався міжнародний траст ...
І тути їздили журналісти, і бачили все це. І журналісти з 1+1 в тому числі. І всім цим гордонам про це дуже добре відомо. Але вони про це лохторату ніколи не розкажуть.
Так само, як вони ніколи не розкажуть про серіали 95-го кварталу, які прямо зараз демонструються в росії. І дехто отримує від цього роялті. Цей "дехто" - президент Зеленський. Але про це діми з сирожами мовчать.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 май 2021, 02:31

Хоча, після вчорашньої преси у Львові, я вже не знаю як на це реагувати.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 28 май 2021, 14:30

Постачальники газу для населення в Україні підвищили червневі ціни

В Україні низка газопостачальних компаній, які постачають газ населенню,підвищила ціни на червень у порівнянні з травневими.
Про це 26 травня повідомляє портал Енергореформа з посиланням на дані моніторингу сайтів постачальників газу.
Так, річна ціна на газ все ще коливається від 7,8 грн/куб.м до 13,5 грн/куб. м з урахуванням ПДВ.
Лідером з підвищення ціни на газ для населення на Червень стала ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» - з 10,5 грн/куб.м до 11,89 грн/куб. м (+1,39 грн/куб. м).
ТОВ «Житомирська обласна енергопостачальна компанія» підвищила тариф на червень до 11,77 грн/куб.м (у травні - 10,5 грн/куб. м), ТОВ «Волиньелектросбит» - до 8,89 грн/куб. м (у травні - 7,98 грн/куб. м), ТОВ «Закарпаттяенерго» - до 8,88 грн/куб. м (у травні - 7,98 грн/куб. м), ТОВ «Гласкомерц» - до 11 грн/куб. м (у травні - 10 грн/куб. м), ТОВ «Газпромпостач» - до 11,2 грн/куб. м (у травні - 10,2 грн/куб. м), ТОВ «Хмельницькенергозбут» - до 11,5 грн/куб. м (у травні - 9,6 грн/куб. м).
У бік зменшення переглянули свої тарифи ТОВ «Маргаз» - компанія знизила ціни на газ у червні до 8,75 грн/куб; ТОВ «ЕРУ трейдинг», з 10,5 грн/куб. м до 8,9 грн/куб. м, і YASNO (ДТЕК) - з 10,5 грн/куб. м до 8,94 грн/куб. м.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 май 2021, 15:23

У Бориса Колеснікова спростовують інформацію російських ЗМІ про купівлю компанією "Конті", яка належить політику, кондитерської фабрики в місті Іваново.
Про це повідомили в пресслужбі політика.

"Спростовуємо купівлю будь-яких активів або просування бізнес-інтересів на території Російської Федерації, оскільки Борис Колесніков, за свою проукраїнську позицію, перебуває в списках фізичних і юридичних осіб, проти яких Російська Федерація ввела санкції ще в 2018 році. Відповідно, вести ділову активність, у вищезазначеній країні, не має можливості", - йдеться в повідомленні.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 28 май 2021, 15:29

131391 - Украина-реалии New
Беларусь может остановить поставки бензина А-95 в Украину. Что говорят в Белорусской нефтяной компании

В СМИ сообщили, что ЗАО «Белорусская нефтяная компания» не подтвердила поставки бензина марки А-95 для украинских контрагентов на июнь. При этом, А-92 будет поставлен в полном объеме.

Позже появилась информация, что продажи по долгосрочным договорам не остановлены. При этом на неделю остановлены спотовые продажи (незамедлительные поставки нефтепродуктов по рыночной цене).

Отметим, топливо из Белоруссии занимает 50% рынка. При этом, 90% бензина поставляется именно по долгосрочным контрактам.

Ранее сообщалось, что Украина уже заключила с «БНК» долгосрочные контракты на поставку топлива в 2021 году.

🇺🇦 Вестник Украина.

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 29 май 2021, 21:32

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 май 2021, 21:45

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 май 2021, 01:28

Приємно! Класно!
:good:
У глобальному рейтингу популярності Spotify наша група Go_A вже кілька днів - на першому місці з композицією SHUM.
Изображение
Для довідки:
Spotify

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 май 2021, 03:08

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 май 2021, 11:37

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 31 май 2021, 15:14

Изображение Изображение

П.С. Чи буде, чи не буде розлідування по цій справі, а сподіваємось, що все-таки буде, але яке це щастя, що у нас можна подати заяву на очільника держави. Наші дві сусідки таку можливість втратили. Нам ні в якому разі неможна допустити такого, як там. :yes:
А дивлячись на дії наших керманичей, вони дуже стрімко намагаються запихнути нас у таке болото, як у наших божевільних сусідок. Сподіваємось, що нічого з таких їхніх намагань не вийде.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 01 июн 2021, 11:51

131661 - Украина-реалии New
Верховная Рада запретила платисковые пакеты в супермаркетах

Народные депутаты проголосовали приняли законопроект, который ограничивает оборот пластиковых пакетов в Украине. «За» - 297 голосов.

Согласно документу закона, в объектах розничной торговли, общественного питания и предоставления услуг запрещается распространение:

❌ Сверхтонких пластиковых пакетов.

❌ Тонких пластиковых пакетов.

❌ Оксо-разлагающихся пластиковых пакетов.

Запрет не распространяется на биоразлагаемые пластиковые пакеты, а также на сверхтонкие пластиковые пакеты, предназначенные для упаковки и / или транспортировки свежей рыбы, мяса и продуктов из них, сыпучих продуктов, льда и распространяются в объектах розничной торговли как первичной упаковки.

Пластиковые пакеты, не соответствующие установленным настоящим Законом требованиям, подлежат изъятию из обращения.

🇺🇦 Вестник Украина.

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 02 июн 2021, 01:30

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 02 июн 2021, 09:53

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 02 июн 2021, 23:30

Друзі, хтось може пояснити що це таке? Я два рази перечитав і нічого не зрозумів.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №226/2021
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 червня 2021 року «Про деякі питання активізації процесу мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях»

https://www.president.gov.ua/documents/2262021-39081

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 02 июн 2021, 23:41

Warisdeath писал(а):
02 июн 2021, 23:30
Друзі, хтось може пояснити що це таке? Я два рази перечитав і нічого не зрозумів.
Тоже не понял...

опрацювати із залученням Служби безпеки України питання щодо відкликання мережевих ресурсів (ІР-адрес), які виділені у користування операторам (провайдерам) телекомунікацій, що перебувають на тимчасово окупованих територіях України у Донецькій та Луганській областях або використовуються в інформаційній агресії Російської Федерації проти України;

Это как? Все украинские айпишники местных првайдеров будут тю-тю... :hm:

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»