Sanek, Я в курсі про цю заяву Жовкви - заступника керівника ОПи. Хоча зі всіх ОПістів, цей здається самий нормальний.
А от керівник МЗС щиро дивується, що нас не покликали.
"Ми розуміємо бажання союзників провести закритий саміт, щоб обговорити трансатлантичну єдність, приклади таких самітів були, зокрема, в 2017 році в Брюсселі. Але, якщо чесно, ми абсолютно не розуміємо, як можна проводити закритий саміт НАТО на тлі агресивних дій РФ проти Україна в чорноморському регіоні і проти членів Альянсу, я маю на увазі останні результати розслідування в Чеській Республіці. Цього ми зрозуміти не можемо, як можна не знайти формат участі України в саміті цього року", - сказав Кулеба.
Він додав, що для України дуже важливо, щоб політика відкритих дверей НАТО не перетворилася на політику "годування обіцянками".
"Безумовно, ми вдячні нашим партнерам з НАТО за постійне підтвердження політики відкритих дверей на основі рішення Бухарестського саміту 2008 року, але відтоді минуло вже 13 років, і жодного кроку до виконання цього рішення не було зроблено. І коли нам в Україні іноді дорікають, що у нас занадто повільні деякі реформи, то що тоді вже говорити про прийняття і реалізацію рішень Альянсу, які 13 років припадають пилом. Для України дуже важливо, щоб політика відкритих дверей не перетворилася на політику годування обіцянками", - підкреслив голова МЗС.
"Якщо в 2008 році було дано обіцянку, що Україна і Грузія, врешті-решт, стануть членами НАТО, і наступним кроком на цьому шляху має бути надання ПДЧ, то важко уявити кращий і більш важливий момент для прийняття таких рішень, ніж 2021 рік", - додав Кулеба.Д.
Працювати треба. Працювати.
І чомусь здається, що ОПа якраз і працює
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ледве знайшов. "Добрий лікар".
Ущемляют-то как, как ущемляют))
А що, це точно Львів? Якось аж неприємно від цього
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Нужно попросить кого-нибудь из Донецка или Луганска свотографировать тамошние киоски с прессой. Я больше чем уверен, там будет ТОТ ЖЕ ассортимент! Все эти "Загадки истории", "Наши эпохи", "Тайны XX века", "Пенсионеры" и т.д. Хоть в этом Украина едина!!!
Дело даже не в языке изданий, а в том что это российская пресса!!! Гуглим "Загадки истории"...
ИД «Пресс-Курьер» является одним из ведущих издательских домов на территории России. Основан в 1994 году. Выпускает более 40 изданий общим тиражом свыше 7 000 000 экз. в месяц, которые распространяются по всей России, Украине, СНГ.
Якщо чесно, я в шоці Одна русня і росіянське видавництво
Таке враження, що це середина, друга половина 90-х.
Так, а де там новинки?
Спочатку звертаються безпосередньо до них. Почекають на відповідь. А тепер Деніске треба її надати. А якщо не буде відповіді, то прийдеться відповідати у суді. Хоча може і після відповіді на запит все одно прийдеться звертатися до суду, тому що все залежить чи будуть задоволені адвокати цією відповіддю.
Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив про підготовку законопроєкту щодо створення вільної економічної зони на контрольованих України територіях Донецької та Луганської областей.
Про це Арахамія повідомив на інвестфорумі в Дніпрі.
"У планах також розробляються законопроекти про вільну економічну зону на контрольованих територіях Донецької та Луганської областей, де буде багато заохочувальних механізмів", - зазначив парламентарій.
Одне питання: а нахіба?
Щоб чорну діру зробити і з тих частин, що не окуповані?
Це все вже було на Донбасі. Як наслідок, крім олігархів маємо ще війну і окупацію.
Отримання "Київською школою економіки", президентом якої є Тимофій Милованов, від "Укроборонпрому" 1,68 млн гривень в день призначення Милованова членом Наглядової ради "Укроборонпрому" не можна вважати простим збігом.
Виділення "Укроборонпромом" 1,68 млн грн школі Милованова напередодні його призначення в наглядову раду - це конфлікт інтересів, - Трепак
Команда президента Володимира Зеленського перерахувала його досягнення в боротьбі з корупцією за два роки президентства.
Про це Команда Зеленського повідомила в Facebook.
Так, "Зеленському за два роки на посаді президента в боротьбі з корупцією вдалося":
* повернути відповідальність за незаконне збагачення;
* запустити Вищий антикорупційний суд;
* реформувати органи прокуратури;
* підписати закон щодо заохочення та захисту викривачів корупції;
* зберегти електронне декларування попри опір старих еліт;
* почати перезавантаження Конституційного Суду України;
* внести до Верховної Ради законопроєкт про ліквідацію Окружного адміністративного суду міста Києва.
esperansa002014
Зеленая брехня!
- вернуть ответственность за незаконное обогащение- если бы не приняли тупую зеленую поправку, то не пришлось бы возвращать--все бы и так работало!---обос-ались .
- запустить Высший антикоррупционный суд--- БРЕХНЯ, полностью ВСЯ работа по ВАСУ была сделана при Порохе!
- реформировать органы прокуратуры---в который раз ?БРЕХНЯ! Они ДО вас уже были реформированы, вы просто убрали неугодных.
- подписать закон о поощрении и защите обличителей коррупции---закон не работает, когда Лерос сообщил о коррупции---на него открыли уголовное дело! больше желающих нет)))
- сохранить электронное декларирование несмотря на сопротивление старых элит---это что за достижение "сохранить"??? электронное декларирование сделано при прежней власти!
- начать перезагрузку Конституционного Суда Украины---БРЕХНЯ! Нелепое "увольнение" ранее нужного ослу тупицкого не есть перезагрузка суда!Чмо само назначило тупицкого, когда нужно было незаконно Раду распустить, а теперь героически с ним борется)))
- внести в Верховную Раду законопроект о ликвидации Окружного административного суда города Киева- ГЕРОИЧЕСКИЙ поступок!!! Депутаты тоннами вносят те законопроекты, а толку...
Jovi Burst
Внесення законопроекту в ВР записали у досягнення, лол)
Скоро досягненням буде просто вихід найвеличнішого на робоче місце.
Дмитрий Карасев 3d3f2df9
В списке все глаголы неопределенного времени и по факту там очень не хватает:простить,вернуть,отпустить,отдать,пристыдить и т.п. Получается за два года удалось закрепить мнение у народа ,что коррупционерам в ближайшие три бояться нечего.
Сергей Дмитрук
слухайте, ну це ж навіть не смішно.
це просто сором.
- повернути відповідальність за незаконне збагачення;
а скасували її при кому? то в чому досягнення?
- запустити Вищий антикорупційний суд;
от тільки указ про призначення 38 суддів цього суду підписав ще порошенко.
- зберегти електронне декларування попри опір старих еліт;
тобто те, що при ньому щось не скасували це досягнення?
тоді підіймайте минулі успіхи України та пишіть: "вдалося зберегти ...".
невже хтось направду сприйме це все як досягнення?
У Левочкина сейчас доверительные отношения с главой ОП Ермаком. На местах у «Слуги народа» и ОПЗЖ разногласий вообще почти нет.
Як це чудово
Пам'ятаєте який гвалт стояв, що нібито немає ніякого буцівництва стіни на кордоні? Що гроші списали, що ко-ко-корупція.
Ну хоч ворог спростує це, якщо своїм не вірили
Украина практически перестала рыть ров на границе с Россией, сообщил в интервью РИА Новости первый заместитель директора ФСБ — руководитель Пограничной службы Владимир Кулишов.
"В прошлом году украинская сторона активных строительных работ не проводила, что, по всей видимости, связано с недостаточным финансированием проекта", — сказал Кулишов.
Он отметил, что российские пограничники наблюдали за реализацией проекта "Европейский вал" с 2014 года. По его словам, за все время власти обустроили около 400 километров противотанкового рва, 330 километров рокадной дороги, 70 километров колючей проволоки и 100 километров металлического забора. С 2020 года работы не велись.
Нє-а, не через недостатнє фінансування припинили будівництво. Вони би аж бігом попиляли грошей на цьому. Просто їм не потрібна стіна з рахою
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
І це пише депутат правлячої партії.
Два роки вже при владі. Все було плохо і погано одночасно, нічого не будували до їхнього приходу на владний Олімп. Так будуй, покажи як треба. Два роки вже, як вони при владі. При абсолютній владі. А він пости пише. Іди до свого керівника, він же і президент, і прем'єр, і завгосп, і будівельник, і суддя з прокурором, пиши йому цей лист і будуй завод.
Заколібали