Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Навіть якщо припустити, що якась доля правди в цих словах і є, то кому ця сука це все пише? Вона у нас хто за посадою? Заступниця голови якого Комітету? Культури? Освіти? Здоров'я? Аааа, ні. Вона заступниця голови Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. І чим же займається цей комітет? Мабуть космосом, або аграркою. Тому що заступниця скаржиться невідомо на кого.
А ще ця сука присягалася на вірність президенту особисто. А він, на секундочку, Верховний Головнокомандувач. Ну так іди і доповідай йому. Нехай команди роздає, щоб все було чікі-пуки, призначає відповідальних і бере під свій особистий контроль, як він любить.
Ти диви, блядіна яка. Все їй військові не такі. Тим більше, що ми розуміємо, що цей текст писала не ця сука, а якийсь підр з її оточення. Ходила вона, млять, по окопам. У тебе, сука, є всі повноваження і ресурси, щоб зробити так, як треба. А вона дописи строчить. Захопили владу своїм монозбродом, а ладу дати не можуть, через своє невігластво. Заїпали

П.С.
Вибачаюсь за емоції і за лексикон. Але дістала ця нехороша жіночка.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Ого!!!! Видимо сильно она Вас достала.. ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Lis1980, Є таке.
Дуже дістала
Дуже дістала
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Якщо включити конспірологію - то Донецька область по любе згідно «Оману» відходить Росії, навіщо її особливо захищати? Тре буде за запоріжську і херсонську (скільки кому).
З другого боку кацапи хвилюється що у Сирського ще мінімум 5 бригад у резерві.
З другого боку кацапи хвилюється що у Сирського ще мінімум 5 бригад у резерві.
-
- Полковник
Лучше конспирологию не включать ;)
Бо "оман" - это туфта!!..
Бо "оман" - это туфта!!..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Младший лейтенант
Lis1980, он откуда знает .
Интересно что его не тронули Калашников с гиркиным провел много бесед..
Гиркин сидит Калашников на свободе ..
Интересно что его не тронули Калашников с гиркиным провел много бесед..
Гиркин сидит Калашников на свободе ..
-
- Полковник
Ага, Україна зупинила всі програми озброєння бо всі синхронно обнюхалися. Не лише всі ракетні і всі артилерійські - навіть закупівлю касок і бронежилетів припинили. Зате тоді підняли платню військовим і вони раділи. Цікаво стільки тих кто тоді пораділи вже у могилі?
Я не вірю в таку степінь ідіотизму.
Не буває
Ну і я вже цитував українського олігарха членам хокейного клубу в 2019 році після обрання членограя «через полгода будем снова тренироваться в донбассе!».
Наші щиро вірили в «Оман» і що Путін забере лише південь - Донбас і шлях до Криму.
Зараз знову вірять.
Знову хуйло кине наших лохів.
-
- Полковник
Погані генерали!
Підставляють Бубучку!
А членограючіи іврей не віонуватий!
Підставляють Бубучку!
А членограючіи іврей не віонуватий!
-
- Полковник
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Мар'яна - Z-королева

Коментувати цей її успєшний успєх звєзди Z-патріотів не буду. Тому що вчорашній мій допис буде дуже вишуканим і культурним проти того, що я думаю про цю лярву зараз. Я промовчу.
П.С.
Моєї фантазії не вистачає уявити щоб було, якби таке писав, казав хтось інший. Але ж коли це пишуть в ОПі, то звичайно, це все потужна потужність і патріотична патріотичність.
БЛД

Коментувати цей її успєшний успєх звєзди Z-патріотів не буду. Тому що вчорашній мій допис буде дуже вишуканим і культурним проти того, що я думаю про цю лярву зараз. Я промовчу.
П.С.
Моєї фантазії не вистачає уявити щоб було, якби таке писав, казав хтось інший. Але ж коли це пишуть в ОПі, то звичайно, це все потужна потужність і патріотична патріотичність.
БЛД

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Безумна - всього навсього - «рот» ОП. Зеленського і Єрмака.
Все в рамках простого посилу «Він - не втік - а тупі генерали просрали війну!».
Ну і паралельно бусифікація щоб «внизу» чубилися між собою «ухилянти» і «піксельні потвори» а на владу не полізли.
На фоні цього - вина армії, змученість тих хто воює з 2022, небажання йти на смерть в бусики і потім помирати під КАБами з лопатою Кулеби , гидотність і ненавість до України все більшої частки населення - влада думає пропхати «Оман».
Але в них знову нічого не вийде.
Буде набагато гірше.
Все в рамках простого посилу «Він - не втік - а тупі генерали просрали війну!».
Ну і паралельно бусифікація щоб «внизу» чубилися між собою «ухилянти» і «піксельні потвори» а на владу не полізли.
На фоні цього - вина армії, змученість тих хто воює з 2022, небажання йти на смерть в бусики і потім помирати під КАБами з лопатою Кулеби , гидотність і ненавість до України все більшої частки населення - влада думає пропхати «Оман».
Але в них знову нічого не вийде.
Буде набагато гірше.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
О як заговорили
А концепція міняється
Поки Україна чекає дозволу від союзників на удари вглиб Росії, кремлівська пропаганда вже рахує кількість уражених обʼєктів на їхній території. А ядерний шантаж став не актуальним. Пропаганда активно налаштовує громадян РФ, що завдавати удару ядерною зброєю не потрібно. Та дивовижне! Русnя образилась, що її назвали русьньою. Детальний огляд російських медіа від Ольги Лень. Хроніки інформаційної війни.
Тут цікаво

А концепція міняється

Поки Україна чекає дозволу від союзників на удари вглиб Росії, кремлівська пропаганда вже рахує кількість уражених обʼєктів на їхній території. А ядерний шантаж став не актуальним. Пропаганда активно налаштовує громадян РФ, що завдавати удару ядерною зброєю не потрібно. Та дивовижне! Русnя образилась, що її назвали русьньою. Детальний огляд російських медіа від Ольги Лень. Хроніки інформаційної війни.
Тут цікаво

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скажу особисту думку.
Ми не знаємо що там було. Але, якщо і прийняти, що там були зустрічі, перемовини і домовленості, то сьогодні можна впевнено говорити, що обидві сторони надурили одна одну. Один обіцяв, що не нападе, якщо що, а інший, що віддасть без бою. В результаті виконання обіцянок весь світ спостерігає, а ми не тільки спостерігаємо, а відчуваємо.
Не сходиться. На час оманських зустрічей під русньою був шматок Донецької області. То ж яким чином вся область могла би потрапити під русню? Тільки таким, як зараз, тобто через жорстокі бої. Іншого шляху не існувало і не існує. І навіть цей шлях для русні видався ох яким нелегким і він же ще не закінчився і сподіваюся, вони своєї цілі не досягнуть. Але ми не про зараз, ми про січень 2020 р. Як у той період можна було обіцяти всю область? Ніяк. Тільки через війну. А у нашого найвеличнішого на той час як відомо війна в його голові завершилася.
Можна припустити, що ви згортайте свої оборонні програми, роззброюйте армію, визнавайте днр-лнр, звідси і впевненість гри на Донбас-Арені, давайте воду в Крим, а ми вам за це.....

Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
а нам уже и фпв дроны прибалтика собирает и польща - совсем обленились
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
dnepr7, Не хвилюйся. Ми свої самі збираємо. Інші нам допомагають.
Твоїм же допомагають Іран та КНДР, і тобі це норм, вони не ледащі. Так чому ж тебе торкає, що нам наші друзі допомагають? Уявляєш, а допомагають не тільки дронами, а ще дещо дають.
Твоїм же допомагають Іран та КНДР, і тобі це норм, вони не ледащі. Так чому ж тебе торкає, що нам наші друзі допомагають? Уявляєш, а допомагають не тільки дронами, а ще дещо дають.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Warisdeath, У Украины нет никаких друзей и небыло никогда. Есть трусливые Табаки которые ночью просыпаются в кошмарах что русские танки пересекли границу Польши или Прибалтики и им всем конец. И отельно есть США которые играют свою игру на ослабление РФ и на то чтобы продать побольше оружия.