А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 17 мар 2025, 00:49

Как там, производства Айфонов в Китае уже сворачиваются?? Грузят станки и оборудование и отплывают восвояси?? ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 17 мар 2025, 01:03

Коли ти запроваджуєш мита своїм союзникам, погрожуєш анексувати острів, розповідаєш, що ці союзники нікчеми, а у тебе вирує пташиний грип і банально не вистачає яєць, то ти звертаєшся до цих нікчем за допомогою. Це ж логічно, правда?

Уряд США звернувся до Данії :rolleyes2: та інших європейських країн із запитом, чи можуть вони експортувати курячі яйця на американський ринок на тлі стрімкого зростання цін на цей продукт.

Оптові ціни на яйця у США сягнули рекордних показників через спалах пташиного грипу серед курей. Дональд Трамп у перший день свого президентства пообіцяв знизити ціни на яйця, однак у лютому ціни зросли на 59%. Тож Міністерство сільського господарства США наприкінці лютого надіслало офіційні запити країнам, які виробляють курячі яйця, щодо інформації про їх здатність і бажання постачати цей продукт на американський ринок. Згідно з листом, з котрим ознайомилося агентство Reuters, американські посадовці ще у лютому розпочали переговори з європейськими виробниками щодо можливих постачань яєць на ринок США. У березні вони направили запит до Данської асоціації виробників яєць, намагаючись оцінити можливий обсяг експорту.

На це Данська яєчна асоціація відповіла, що вивчить це питання, однак у Європі немає надлишку яєць, оскільки споживання цього продукту зростає.

"Споживання зростає, але багато країн також постраждали від пташиного грипу, тому глобально яйця в дефіциті", – заявили в Данській асоціації яєць.

У Швеції заявили, що експорт яєць до США малоймовірний через різні причини, зокрема через логістику та експортні обмеження.

Асоціація птахівництва Фінляндії заявила, що до неї зверталися з приводу експорту яєць до США. Однак її виконавча директорка Веера Лехтіля відповіла, що наразі експорт яєць неможливий, оскільки з владою США не було проведено відповідних переговорів щодо доступу на американський ринок.

"Розпочати експорт - непросте завдання, оскільки немає узгоджених правил. Цей процес може бути тривалим і передбачає численні дослідження", – зазначила Лехтіля.
Вона пояснила, що навіть за умови можливого експорту він вимагав би значних перевірок і бюрократичних процедур, оскільки Фінляндія раніше ніколи не постачала яйця до США і не має офіційного дозволу на експорт яєчної продукції до цієї країни.
Директорка асоціації птахівництва також підкреслила, що навіть якщо експорт був би можливим, він би не вирішив проблему дефіциту в США.

Європейські виробники поки що не можуть гарантувати постачання великих партій яєць.

Раніше Туреччина заявила, що вже почала експортувати до США близько 15 тисяч тонн яєць.

Також міністерка сільського господарства США Брук Роллінс підтвердила, що імпорт є частиною масштабного плану на $1 мільярд для боротьби з наслідками пташиного грипу. Уряд США намагається зупинити подальше зростання цін та дефіцит, що вже призвів до обмежень на купівлю яєць у супермаркетах.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 17 мар 2025, 07:41

Трампісти чекають покращення з кінця літа.
«Дайте йому півроку!».

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 17 мар 2025, 10:49

США виходять із міжнародної групи, що розслідує злочини росії у війні проти України, — NYT.

Це є черговою ознакою того, що адміністрація Трампа відходить від зобов’язання Байдена притягнути путіна до відповідальності за злочини, скоєні проти українців.

Очікується, що рішення буде оголошено сьогодні в електронному листі до членів головної організації цієї групи — Агентства ЄС з питань співробітництва у сфері кримінального правосуддя, більш відомого як Eurojust.

Адміністрація Трампа також скорочує роботу Групи з аналізу воєнних злочинів, яку створили у 2022 році.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 18 мар 2025, 23:39

В Лас-Вегасі невідомі атакували сервіс-центр Tesla та підпалили автівки

Власник компанії Ілон Маск вже назвав підпали автівок "жорстоким тероризмом".

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 23 мар 2025, 04:18

Трамп і його команда розгорнули масштабні зміни: торгові війни з союзниками, зближення з диктаторами, ліквідація державних програм. Паралельно Ілон Маск з його "бензопилою" звільнив понад 300 000 федеральних службовців. Ці дії – вірогідно частина "Проєкту 2025", амбітного плану, що пропонує радикальне посилення президентської влади. Чому технологічні магнати підтримують цей план? Що таке "Темне просвітництво" і чому його філософія так резонує з ідеями Маска? І головне – чи зможуть американські інституції витримати тиск нової адміністрації?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 24 мар 2025, 22:51

Смешной скандал и опять в США.
Выяснилось, что администрация Трампа планирует свои действия, в том числе бомбардировку хуситов, например, в чате Signal.
Все как у всех).

Выяснилось случайно, когда в чат по ошибке был приглашен главред издания The Atlantic Голдберг.
Он был в шоке не поверив своим глазам, и только последующая обсуждению в чате бомбордировка Йемена доказала ему, что это не было розыгрышем.

В группе состояло 18 человек, в том числе Вэнс, министр обороны США Хегсет, спецпосланник по Ближнему Востоку Уиткофф, госсекретарь Рубио, советник президента по нацбезопасности Уолтц и другие официальные лица.
Приглашение журналисту отправил случайно сам Уолтц.ИзображениеИзображениеИзображение
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 25 мар 2025, 00:34

Lis1980 писал(а):
24 мар 2025, 22:51
Выяснилось случайно, когда в чат по ошибке был приглашен главред издания The Atlantic Голдберг.
Он был в шоке не поверив своим глазам, и только последующая обсуждению в чате бомбордировка Йемена доказала ему, что это не было розыгрышем.
Так, а навіщо він це виніс назагал?

Ну, потрапив ти випадково в чат. До речі питання, а чи справді випадково? :hm: Може його запросили навмисно, щоб перевірити особисто його і як він буде себе вести? :hz: Ладно, візьмемо за основу той факт, що він дійсно потрапив в цей чат випадково. Що робить нормальна адекватна людина, коли опиняється в такій ситуації? Нормальна порядна людина заявляє про це. А цей журналіст коли побачив, що в цьому чаті йде обговорення серйозних державних, навіть міждержавних, питань просто читав мовчки Так візьми і скажи, що хлопці, ви тут мене запросили і я вас читаю, це так треба, чи так не треба? А він читав, а потім ще і опублікував. Ну і хто його назве нормальним? Про нормальність і адекватність всіх інших учасників чату весь світ вже знає, тож нахріна журналіст уподібнився до них? Чи там іпанулися вже всі без винятку?

Дурна історія. Дурні люди. Дурний світ.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 25 мар 2025, 12:51

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 26 мар 2025, 11:07

А даремно я наїхав на журналіста з Atlantic.
Він перед публікацією статті про секретний чат розіслав листи учасникам, він намагався отримати пояснення а що це було, але так і не отримав нічого. Тому він і оприлюднив цю подію..

Уривок із статті:

Раніше сьогодні я надіслав Вальцу електронний лист і надіслав йому повідомлення в його обліковий запис Signal. Я також написав Піту Гегсету, Джону Реткліффу, Тулсі Габбард та іншим офіційним особам. В електронному листі я виклав деякі зі своїх запитань: чи є «мала група PC Houthi» справжньою темою Signal? Вони знали, що я входжу до цієї групи? Мене (випадково) включили навмисно? Якщо ні, то ким вони мене вважали? Хтось знав, ким я був, коли мене додали або коли я видалив себе з групи? Чи високопосадовці адміністрації Трампа регулярно використовують Signal для делікатних дискусій? Чи вважають офіційні особи, що використання такого каналу може поставити під загрозу американський персонал?

Браян Хьюз, речник Ради національної безпеки, відповів через дві години, підтвердивши правдивість групи Signal. «Схоже, що це автентичний ланцюжок повідомлень, і ми перевіряємо, як ненавмисно було додано номер до ланцюжка», — написав Хьюз. "Нитка є демонстрацією глибокої та продуманої координації політики між високопосадовцями. Постійний успіх операції Хусі демонструє відсутність загроз для військ або національної безпеки".

Вільям Мартін, речник Vance, сказав, що, незважаючи на враження, створене текстами, віце-президент повністю згоден з президентом. «Першочерговим завданням віце-президента завжди є переконатися, що радники президента належним чином інформують його про суть своїх внутрішніх обговорень», — сказав він. "Віце-президент Венс однозначно підтримує зовнішню політику цієї адміністрації. Президент і віце-президент мали наступні розмови з цього приводу і повністю згодні".

Я ніколи не бачив такого порушення. Це не рідкість для співробітників національної безпеки, які спілкуються через Signal. Але додаток використовується в основному для планування зустрічей та інших матеріально-технічних питань, а не для детальних і дуже конфіденційних обговорень майбутніх військових дій. І, звичайно, я ніколи не чув, щоб на таку дискусію запросили журналіста.

Імовірно, Waltz, координуючи дії, пов’язані з національною безпекою через Signal, міг порушити кілька положень Закону про шпигунство, який регулює обробку інформації про «національну оборону», за словами кількох юристів з національної безпеки, опитаних моїм колегою Шейном Харрісом для цієї статті. Гарріс попросив їх розглянути гіпотетичний сценарій, за яким високопоставлений чиновник США створює потік сигналу з явною метою обміну інформацією з урядовцями про активну військову операцію. Він не показав їм справжніх повідомлень Signal і не розповів, що саме сталося.

Усі ці юристи сказали, що офіційний представник США взагалі не повинен створювати нитку Signal. Інформація про активну операцію, ймовірно, відповідатиме визначенню закону інформації про «національну оборону». Додаток Signal не схвалено урядом для обміну секретною інформацією. Для цього уряд має власні системи. Якщо посадовці хочуть обговорити військову діяльність, вони повинні піти в спеціально розроблений простір, відомий як конфіденційна інформаційна база, або SCIF (у більшості посадових осіб національної безпеки на рівні Кабінету встановлено таку вдома), або спілкуватися лише за допомогою затвердженого державним обладнанням, кажуть юристи. Зазвичай мобільні телефони не дозволяються всередині SCIF, що свідчить про те, що, оскільки ці посадовці ділилися інформацією про активну військову операцію, вони могли пересуватися публічно. Якби вони втратили свої телефони або їх викрали, потенційний ризик для національної безпеки був би серйозним.

Гегсет, Реткліфф та інші чиновники на рівні Кабінету, імовірно, мали б повноваження розсекречувати інформацію, а кілька юристів з питань національної безпеки зазначили, що гіпотетичні посадовці в ланцюжку Signal можуть стверджувати, що вони розсекретили інформацію, яку вони надали. Але цей аргумент звучить порожньо, попередили вони, оскільки Signal не є авторизованим місцем для обміну інформацією такого конфіденційного характеру, незалежно від того, чи має вона гриф «цілком таємно» чи ні.

Була ще одна потенційна проблема: Waltz встановив, що деякі повідомлення в групі Signal зникають через тиждень, а деякі – через чотири. Це викликає питання про те, чи могли чиновники порушити федеральний закон про архіви: текстові повідомлення про офіційні дії вважаються записами, які слід зберігати.

«Згідно із законами про архіви, які застосовуються до Білого дому та федеральних агентств, усім державним службовцям заборонено використовувати програми обміну електронними повідомленнями, такі як Signal, для офіційних справ, якщо ці повідомлення не будуть негайно переслані або скопійовані в офіційний обліковий запис уряду», — сказав Харрісу Джейсон Р. Барон, професор Університету Меріленда та колишній директор відділу судових процесів Національного управління архівів і документів.

"Навмисне порушення цих вимог є підставою для дисциплінарних стягнень. Крім того, такі агентства, як Міністерство оборони, обмежують електронний обмін повідомленнями, що містять секретну інформацію, секретними державними мережами та/або мережами із схваленими урядом функціями шифрування", - сказав Барон.

Декілька колишніх американських чиновників розповіли Гаррісу та мені, що вони використовували Signal для обміну несекретною інформацією та обговорення рутинних питань, особливо під час поїздок за кордон без доступу до урядових систем США. Але вони знали, що ніколи не повинні ділитися секретною або конфіденційною інформацією в додатку, тому що їхні телефони могли бути зламані іноземною спецслужбою, яка змогла б прочитати повідомлення на пристроях. Варто зазначити, що Дональд Трамп, будучи кандидатом у президенти (і як президент), неодноразово й голосно вимагав ув’язнити Гілларі Клінтон за використання приватного сервера електронної пошти для службових справ, коли вона була держсекретарем. (Варто також зазначити, що Трампа звинуватили у 2023 році у неналежному поводженні з секретними документами, але звинувачення були зняті після його обрання.)

Уолц та інші чиновники на рівні Кабінету вже потенційно порушували державну політику та закон, просто надсилаючи один одному повідомлення про операцію. Але коли Уолц додав журналіста — мабуть, помилково — до свого головного комітету, він створив нові проблеми з безпекою та правом. Тепер група передавала інформацію комусь, не уповноваженому на її отримання. Це класичне визначення витоку, навіть якщо він був ненавмисним, і навіть якщо одержувач витоку насправді не вірив, що це був витік, поки Ємен не піддався американській атаці.

Весь час члени групи Signal усвідомлювали необхідність секретності та безпеки операцій. У своєму тексті, в якому детально описуються аспекти майбутньої атаки на цілі хуті, Хегсет написав групі, до якої на той час входив і я, «Наразі ми чисті щодо OPSEC».

Повністю стаття за посиланням.

Адміністрація Трампа випадково надіслала мені повідомлення про свої військові плани

https://www.theatlantic.com/politics/ar ... ns/682151/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 26 мар 2025, 12:59

«Журнал Атлантік закривається» (Трамп)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 27 мар 2025, 01:29

А скандал не вщухає. Журнал The Atlantic послухав чиновників Білого дому про те, що переписка в Сигналі не містила секретної інформації і... опублікував другу частину чату. Зі скринами. З неї всі дізналися, що хуситів валили із F-18. І це не все.

Ось плани атаки, якими радники Трампа поділилися на Signal
Адміністрація применшила важливість текстових повідомлень, ненавмисно надісланих головному редактору The Atlantic .

https://www.theatlantic.com/politics/ar ... rg/682176/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 27 мар 2025, 22:06

Просто отлично изложил.. рекомендую послушать!!

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 27 мар 2025, 22:30

Думка
Цитата -
« Дефіцит торгового балансу США за лютий 2025 року склав $148 млрд. Лише за один місяць!. От і подумайте, чи збожеволів Трамп зі своїми митами на імпорт, чи все таки є необхідність вирішувати цю проблему?

Обслуговування державного боргу США в минулому році обійшлося бюджету в $890 млрд. Це стільки ж, скільки США витратили на оборону у тому ж 2024 році. А позичив уряд США в минулому році 1,8 трлн доларів, що склало еквівалент 40% усіх зібраних за рік податків! От і подумайте, чи збожеволів Трамп, що радикально ріже бюджетні витрати, чи в США дійсно є серйозна проблема? Також подумайте, чи може довго країна дозволяти собі на кожен зібраний в бюджет долар позичати ще 40 центів і разом з тим мати найбільшою статтею у видатках бюджету обслуговування державного боргу?

До речі, я не кажу, що мита - це панацея, бо протекціонізм вирішує певні проблем шляхом створення або посилення інших проблем і в "довгу" від нього користі менше, ніж проблем. Але я вже втомився бачити в стрічці "аналітику" від диванних "експертів", які навіть не здогадуються, що:
1) Трамп обіцяв економічний протекціонізм та радикальне скорочення державних витрат у свої передвиборній програмі, а тому, на відміну наприклад від Зеленського, який нічого не виконав окрім ринку землі, Трамп просто виконує те, що обіцяв перед виборами;
2) в США є дійсно серйозні проблеми з економікою і скорочення державних витрат - це необхідність. З митами складніше, але вони можуть знизити торговий дефіцит США.»

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 28 мар 2025, 00:36

Влад Бевх писал(а):
27 мар 2025, 22:30
З митами складніше, але вони можуть знизити торговий дефіцит США.»
Щось тут я ступорнувся.
Він же мита вводить. А як це може вплинути на підвищення пропозиції товарів на ринку? :hm:
Хіба що може ставка робиться на своє виробництво через це?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 29 мар 2025, 01:14

Белый дом возобновил финансирование программы Conflict Observatory, которая собирала информацию о насильственной депортации украинских детей в РФ на 6 недель — период, который потребуется, чтобы передать все данные Европолу.

Вторая хороша новость: фирма-подрядчик Quiet Professionals сохранила репозиторий — несмотря на отсутствие указаний со стороны Госдепа.

Буквально тот случай, когда название конторы себя полностью оправдывает.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 29 мар 2025, 22:51

США загрожує дефіцит туалетного паперу

Мита на канадські пиломатеріали, запропоновані Дональдом Трампом, можуть призвести до дефіциту целюлози для виробництва туалетного паперу в США.

Канадська целюлоза є важливою для американських виробників, і її дефіцит може призвести до збільшення цін або обмежень у постачанні.

Ці тарифи також можуть вплинути на виробництво інших паперових виробів та будівельну галузь.

https://www.bloomberg.com/news/articles ... per-supply

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 29 мар 2025, 23:20

Адміністрація Трампа запроваджує хаотичні мита проти союзників, називаючи це "перехідним періодом" та "перезавантаженням".

Але за красивими словами ховається економічна турбулентність – ціни зростають, а довіра до долара падає.

Замість стратегічного протистояння Китаю, США воюють з Канадою та Мексикою, руйнуючи усталені торговельні зв'язки.

Звичайні американці вже відчувають, як дорожчає життя, а найближчі партнери починають відвертатися.

Чому політика "великої Америки" підриває довіру до американського глобального лідерства і як це вплине на Україну та світ?

Як Трамп веде економіку США до прірви?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 29 мар 2025, 23:43

Відбулися переговори Президента США Трампа з майбутнім Канцлером Німеччини Мерцем.

США:
- Президент Трамп відмовився надавати гарантії безпеки військовому контингенту від Німеччини якщо її новий уряд вирішить відправити його в Україну навіть якщо він буде мати мандат ООН.
- Президент Трамп наполягає на одночасному скасуванню США та ЄС санкцій які запропонував скасувати путін наголошуючи що одностороннє скасування тих зі сторони США "абсолютно недостатнє і не може забезпечити поступливості путіна на переговорах про перемир'я.
- Президент Трамп підтвердив своє бажання залишити військовий контингент США у Німеччині проте вимагає збільшення фінансування його новим урядом Німеччини.
- Президент Трамп підтвердив оголошену позицію свого спецпредставника Уіткоффа як свою - США виступають за збільшення оборонний витрат Європою проте виступають проти її "мілітаризації та регіоналізації".
- Президент Трамп вимагає від майбутнього уряду надання доступу зброярам США до закупівель у рамках "Європейської оборонної ініціативи".
- Президент Трамп "розмірковує над питанням" надання дозволу до ринку озброєнь ЄС для купівлі зброї для України.
- Президент Трамп підтвердив "надійність та непохитність США у справі ядерного стримування у межах НАТО".
- Президент Трамп виступив за розгляд урядом Німеччини можливості відновлення роботи "Північних потоків", це, на його думку, зробить путіна біль поступливим на переговорах з Україною та США.

Німеччина:
- Канцлер Мерц не бачить можливості для долучення американських зброярів до закупівель у межах "Європейської оборонної ініціативи" зважаючи на "нестабільну а іноді відкрито ворожу інтересам Німеччини та Європи зовнішню політику яку проводить Президент США.
- Канцлер Мерц запропонував розробити жорсткий графік виводу американських військ з Німеччини розрахований на п'ять років та чітко його дотримуватись.
- Канцлер Мерц заявив, що його уряд започаткує широкі дискусії всередині країни з метою обговорення можливого набуття Німеччиною "Ядерного статусу".
- Канцлер Мерц заявив, що його уряд "В жодному випадку не скасує навіть мінімальний об'єм санкцій введених проти рф до повного припинення бойових дій", а скасувати переважний їх об'єм можливо буде тільки після "повного виведення всіх російських військ з території України".
- Канцлер Мерц підтримує направлення німецького миротворчого контингенту в Україну в принципі, проте виступає за "абсолютну юридичну визначеність у цьому питанні" та вимагає гарантій безпеки для такого контингенту з боку США "хоча би на п'ятирічну перспективу".
- Канцлер Мерц заявив, що він "категорично проти та ніколи не допустить демілітаризації України", а його уряд продовжить політику всеобічної підтримки України у тому числі озброєнням.
- Канцлер Мерц заявив, що у випадку відмови США надати Європі "Ядерну парасольку" у межах НАТО Німеччина буде вимушена включитися у процес створення "Європейських сил ядерного стримування" на базі французької ЯЗ.
- Канцлер Мерц відкинув можливість запуску "Північних потоків" та наголосив що його уряд "обов'язково знайде юридичні обгрунтування які унеможливлять їх запуск в принципі та назавжди".

Сторони дійшли згоди у тому, що США та Німеччина, не зважаючи на наявність протирічь, залишаються стратегічними союзниками.

С_Павлюченко

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 04 апр 2025, 01:23

Трамп і його трампісти зазнали нищівної поразки на виборах на вакантне місце у Верховному суді США від штату Вісконсин

Перемогу над "республіканським" Бредом Шімелем здобула "демократка" Сьюзен Кроуфорд.

До цих виборів була прикута увага не лише в Америці, але й у всьому світі. Трамп закликав американців голосувати за Шимеля із телевізора і соцмереж, підкреслюючи важливість цих виборів. Маск та Ко витратили понад 20 мільйонів доларів на підтримку свого кандидата, що зробило ці вибори найдорожчим суддівським змаганням в історії США. Деякі дії Маска були фактично прямим підкупом виборців, коли він обіцяв 100 $ кожному підписанту петииції проти суддів-активістів, чи розігрував два ваучери по 1 млн $ серед ніби-то підписантів петицій.

Однак, не дивлячись на мільйони, вкинуті Ілоном та бігатні ним по сцені в сирному капелюсі, пряме гречкосійство не спрацювало і республіканці розгромно програли вибори до Верховного суду штату Вісконсін.

Изображение

І вибори пройшли під гаслом "Вісконсин не продається!".

Изображение

Ця виборча гонка була важливим тестом для Трампа після того, як він переміг у Вісконсині та інших так званих хитких штатах у 2024 році. А вибори до Верховного Суду є ще більш важливими для Трампа та MAGA, адже судова гілка влади - це поки основна надія багатьох американців, що дає шанс не скотитися у свавілля та диктатуру.

Переможиця виборів, Кроуфорд, суддя Верховного суду Вісконсина:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»