dnepr7 писал(а): ↑09 июн 2021, 09:41
Любой из бывших украинских президентов совершал такие деяния что на срок там будет - но как видим никого не посадили - даже Кучму за громкое дело Гонгадзе которое и расследовано было и виновных посадили - а Кучме все сошло с рук.
Янукович засуджений. Посадити його немає фізичної можливості. Але 13 рочків йому присудили. І ще суди тривають по іншим справам.
Не було доказано, що Кучма замовник. Сподіваюсь, що Ви не думаєте, що він виконавець.
По ПП купа судових справ
Якщо копнути, то можна мабуть і по Макаровичу, і по Андрійовичу щось знайти. А зелені зараз же створили комісію. Шукати будуть. Ото і знайдуть)))
Я коли казав про Зе і те, що він напрацював на строк, то я ж не сказав, що він буде засуджений. Я мав на увазі той факт, що ця зграя на строк вже накерувала. Відповідає за все Зе. І вони знають, що їхні дії - це порушення закону, це корупція, схеми, договорняки, це зловживання повноваженнями. Тому їм конче необхідно утриматися при владі.
І що стосується всіх, що буцімто вони порушували закони. В тому і мова, що "буцімто", тому, що всі діяли грамотно. І для того, щоб щось знайти на них, то треба дуже ретельно і прискіпливо попрацювати аудиторам, слідчим і всім іншим.
А от ці нові обличчя, вони без мізків. Тут і без аудиту, без слідчих дій ми всі розуміємо, що вони вже мільйон разів порушили закони. Одні відмови від проведення тендерів чого варті, не кажучи про все інше. Та накладання санкцій на громадян України це пряме порушення Конституції. І нам місця не вистачить назвати все, що вони накреативіли по приколу за цей час. От тому вони і будуть чіплятися за владу.
А чи вийде у них утриматись, подивимось.
Мені здається, що не вийде. А там, хтозна як воно буде?