Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 14 июл 2024, 23:59

Влад Бевх писал(а):
12 июл 2024, 08:24
Порох на днях летить в США зустрічатися з республіканцями.
Lis1980 писал(а):
12 июл 2024, 22:16
И шо, выпустят?? ;)
Изображение

Пппп-пппріорітети зелених

А Мар'яні рота не закривають. Мар'яна же користь приносить. І армії, і державі. Правда ж?

О як цікаво. Ніхто не підкаже чому це так?

П.С.
Головне не забути коли наш мудрий нарід буде свій негатив спускати на партнерів, зокрема на США, про те, як найвеличніший та його потужні менеджери старалися все для фронту все для перемоги.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 15 июл 2024, 00:39

Вот. Не выпустили ;)
Я так и думал..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 15 июл 2024, 01:06

Lis1980 писал(а):
14 июл 2024, 22:40
Но от постов этой ....ы так и несёт манипуляцией!! Просто воняет!!
В чому манипуляція ? Людина дивується чому в ближній зоні до фронту де розвідувальні беспілотники ворога висять цілий день каруселлю стирчить потяг набитий військовою технікою та вояками. На третьому році війни. Хоча по логіці в цій зоні військові мають рухатися одиночними машинами і тільки вночі. А вдень стояти замасковані вставивши поряд 2..,3 фальш цілі - макети.
Логічно ж міркує.

Ось це більше сходе на накид. фіг його знає скільки тут правди. Але рокування бригад дійсно було. Сенс цієї рокіровки загадковий.

….

Цитата(с)
Торецький злочин:

- 24-та бригада — одна з небагатьох, яка майже в повному складі, не розпорошеною, як інші, обороняла міста Торецьк та Нью-Йорк більше року. Це довело свою ефективність, адже чітка смуга відповідальності у підрозділі та стала команда забезпечують стабілізацію оборони. Ще один схожий приклад — 54-та бригада в Сіверську.
- Військові вже дуже добре знали місцевість, били росіян углиб на кілометри дронами і не дозволяли прорватися у міста.
- Проте розвідці стало відомо, що ворог шукає можливості прориву і збирається спробувати це зробити найближчим часом.
- Раптово Сирський через Содоля дає наказ зняти всю бригаду і відправити на Часів Яр, а 41-шу бригаду, яка була в Часовому Яру, зняти і відправити на Торецьк.
- Розвідники, керівництво бригад і навіть оперативно-тактичні угруповання зазначають ризики, що це може спровокувати додаткову атаку росіян і прорвати лінію оборони. Крім того, деякі позиції були стійкими ще з 2014 року. Содоль і Сирський не слухають.
- Про ротацію дізнаються росіяни, і нашим розвідникам стає відомо, що ворог прийняв рішення наступати. В ході аналізу російських перехоплень стає відомо навіть дату та час.
- Знову зазначаються ризики і що така ротація вже неминуче призведе до прориву.
- Знову наказ не скасовується, а ніяких резервів не надається.
- Содоль під час ротації та подій після неї їде в Одесу пиячити в ресторані.
- 24-та бригада вирушає в Часів Яр. В ході ротації з 41-ю бригадою в Часовому Яру втрачаються позиції, і Генштаб бреше суспільству, що ми відійшли на більш вигідні підготовлені рубежі оборони. Зазначу, що ніяких підготовлених рубежів оборони в Часовому Яру не було і немає, і це можуть підтвердити наявні в мережі супутникові знімки.
- 41-ша бригада поспішає в Торецьк та «з коліс» отримує удар противника. Росіяни заходять у Нью-Йорк, підбираються до Торецька. На хвилі розголосу цих та інших подій, а також минулих «подвигів», Содоля знімають, хоча Сирський намагається його захистити, а Генштаб рапортує про новий Торецький напрямок. Замість Содоля Президент призначає Гнатова та представляє його війську.
- Але Содоль — генеральська пішка, голова — Сирський. Оскільки саме він приймав рішення щодо ротації та тисячі інших рішень раніше, йому потрібно тепер спробувати відвести від себе увагу, а також не допустити покарання жодного з генералів як прецеденту. Для цього в дусі досвідчених злочинців потрібно знищити докази і свідків, залякати тих, хто виживе, прикрити співучасника і не дати мати успіх Гнатову, який не є «своїм» керівником і є представником нового малочисленного покоління командирів.
- Сирський забирає частину підрозділів у 24-ї бригади з Часового Яру і в той же час закидує бригаду розпорядженнями на «відновлення позицій», що не призводить ні до якого відновлення, але призводить до безглуздих людських смертей. Десятки, десятки смертей. Свідків стає менше.
- Крім того, в ході своєї операції Сирський готує зняття приданого бригаді підрозділу, який тривалий час стоїть на ключовому напрямку просування росіян у Часів Яр, що відкриє їм цю можливість і ще більше погіршить становище 24-ї бригади. Командир бригади йде вже на відкритий конфлікт і просить не відправляти людей «на убій». Сирський починає процес зняття командира бригади.
- Гнатова Головком обмежує відпрацьованими методами, не даючи йому рухати поставлених Содолем «їхніх» людей, таких як Соколов (відповідав за Чонгар у 2022), Палас, Луценко та інші. Розподіляє ресурси сам і втручається в управління мимо Гнатова та навіть комбригів аж до взводу.
- На Торецький напрямок тепер вже треба перекидати додаткові резерви, їх зривають і знову закривають діру десантниками 95-ї бригади та іншими…

Масове вбивство? Втрата територій. Межа.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 15 июл 2024, 01:27

Влад Бевх писал(а):
15 июл 2024, 01:06
В чому манипуляція ?
То Lis1980 писав про маніпуляції від Мар'яни
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 17 июл 2024, 00:54

А Зеленський, чи Єрмак, чи Зеленський з Єрмаком, хочуть провести свій саміт до виборів в США. Причому вони наполягають на цьому.
А Корчинський каже, що після інавгурації.
Побачимо.

П.С.
Для таких, як я, взагалі не зрозуміло нахрін він здався той саміт?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 17 июл 2024, 01:50

Корчинский задал другой правильный вопрос - а нахрена сейчас все эти опросы и их результаты??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 17 июл 2024, 01:55

Lis1980, Я це питання задаю після кожного разу коли читаю про чергове опитування.
Бісить. Просто бісить. Що вони заміряють? Для кого? Для чого?
Та ще і питання кожний раз, м'яко кажучи, цікаві.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 17 июл 2024, 01:56

Warisdeath писал(а):Для таких, як я, взагалі не зрозуміло нахрін він здався той саміт?
План Б на случай прекращения поддержки Украины со стороны США.. уверенности в продолжении ее и увеличении в дальнейшем ни у кого в Киеве нет, что справедливо.. Как действовать при таком раскладе??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 17 июл 2024, 02:17

Lis1980 писал(а):
17 июл 2024, 01:56
Как действовать при таком раскладе??
Працювати, блядь.

Працювати так, щоб взагалі не виникало жодного сумніву, що партнери нам не допоможуть. Жодного. А ще працювати так, щоб зменшувати свою залежність від чиїхось бажань дамо-не дамо-дозволяємо-не дозволяємо. Працювати так, щоб жодного сумніву не було, що росія - це концентроване зло. Просто велике, агресивне дуже зле ніщо. І що боятися його не треба. В приклад ставити ЗСУ. І тільки ЗСУ. Що третій рік, а по факту одинадцятий, ЗСУ не боїться, а відбивається і б'є це агресивне чудовисько, яке виростило Захід. Працювати, працювати і ще раз працювати. Бити і вбивати ворога.

А не бігати по світу з пропозицією самітів-шмавітів та проводити опитування про ставлення до ухилянтів. Працювати так, щоб само слово ухилянт било по репутації кожного, щоб було дуже соромно тому, хто ухиляється. А не показувати всьому світу, що майже 46 відсотків нормально ставляться до ухилянства. Ви захочете після такого допомагати? Здається, що подумаєте.

Про розгул корупції і руйнацію інституцій взагалі промовчу. Про монозброд у ВР тим більше.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 17 июл 2024, 05:38

По аналізу сіток.
Погані новини.
Кацапи методично наступають та просуваються.
Хороші новини. Роблять вони це дуже повільно і ціною вкрай великих втрат.
Погані новини.
Наші втрати теж значні і болючі і не менше двох третин від втрат кацапів.
«Вибух» в усіх сітках про «українських генералів мʼясників» пояснюється скоріш за все тим що в мʼясорубку тепер йдуть масово міські Миколи. Бо сільські Миколи вже скінчилися. І хоча реально воює на передку десь девʼять відсотків від ВСУ і на смерть йдуть самі прості містяни - все рівно у немалого числа них хоч через другі треті руки знайомства серед медійників, чиновників, прокуратури то що - що утворює потужні інформаційні «хвилі» про втрати у суспільстві.

А так - затирання дірок в обороні масами піхоти замість укріплень - цвіло і пахло і при Залужному
161682 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 18 июл 2024, 16:30

Lis1980 писал(а):
12 июл 2024, 23:44
Бельгія поставить 30 літаків F-16, але до 2028 року, повідомив заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква.

"Бельгія задекларувала 30 літаків, і це є в нашій безпековій угоді з Бельгією. Але вона каже, що ці 30 літаків будуть поставлені до кінця 2028 року, що очевидно є неприйнятним для нас", — сказав Жовква.

Не знал, что F-16 нужно производить.. ;)
Бельгия заключила контракт с Локход Мартин на закупку 30 самолетов F-35, по контракту они будут поставляться постепенно до конца 2028 года. И вот Бельгия будет так же ПОСТЕПЕННО заменять свои F-16 на F-35 - а освободившиеся от этой замены устаревшие F-16 нам отдавать. Потому что не хотят бельгийцы отдать все F-16 и потом в ожидании поставок F-35 сидеть с голой жопой вообще без авиации.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 18 июл 2024, 16:39

Lis1980 писал(а):
17 июл 2024, 01:56
План Б на случай прекращения поддержки Украины со стороны США.. уверенности в продолжении ее и увеличении в дальнейшем ни у кого в Киеве нет, что справедливо.. Как действовать при таком раскладе??
План Б для украинской правящей верхушки - в случае прекращения поддержки США - БЕЖАТЬ из Украины кто успеет и куда попало - и ОЧЕНЬ БЫСТРО.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 18 июл 2024, 17:01

Влад Бевх писал(а):
18 ноя 2023, 17:16
Запад панически боялся распада СССР . И спасал его как мог. Я ещё помню Буша старшего как он в Киеве пытался уговаривать против самостийности. Но увы. Российские блогеры уже пишут "контурыгрыдущей катарстрофы росии уже наметились. Все будет как и прошлые разы. Первыми рванули в структурирование под будущий распад исламские регионы но скоро потянутся остальные. ".
Мой прогноз - распад рашки пойдет с Сибири и дв. У этих регионов уже связность с Китаем многократно выше чем с московией.
Уже была Чечня которая хотела выйти из состава РФ, 2 войны, Грозный разбомбили так что полностью пришлось все здания доламывать и строить заново город. И если будет нада - они повторят этот урок для других. Тем более что в СВО у них куется новая армия с опытом.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 19 июл 2024, 07:51

dnepr7 писал(а):
18 июл 2024, 17:01
И если будет нада - они повторят этот урок для других.
Повторялка не отросла.
Основная часть русской армии погибла в Украине. Сейчас на России вообще нет армии а сборище техники и вооружены З людей - что видно по характеру их улиточных фронтальных «наступлений».
И Чечню они просто купили. Примерно по тысяче долларов на каждого чеченца в месяц как проговорился недавно Кадыров. С Украиной у кацапов противоположные намерения - выкачивать отсюда прибыль/деньги а не платить.

Вот самая большая колонна из десяти что шла брать Киев 24 02 2022. Они все мертвы Ванечка. Сейчас у Путина бледное подобие армии начала 2022 го
161690 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 19 июл 2024, 07:53

Кстати платят мега дань чеченцам кацапы за иллюзию подчинения но чеченцы и иллюзии не создают. На территории Чечни демонстративно не действует конституция и законы РФ

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 19 июл 2024, 21:33

И первую чеченскую, несмотря на разрушенный Грозный, РФ проиграла..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 21 июл 2024, 11:02

Росіяни почали останню в цьому році масовану спробу наступу на Півдні з метою досягти хоть щось.
Поки що йде навала на Работіно.
Дуже допомагає кацапам залізниця яку вони проложили на півдні.
Ні, наші не можуть її вивести з ладу.
Наскільки розумію наші «дирчики» не здатні пройти навіть найпростіше ППО а балістики на кшалт Точок чи чогось новітнього типу Скальпів вже вкрай мало.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 22 июл 2024, 01:39

Супутникові знімки наслідків українського удару по аеродрому російської військової авіації "Міллєрово" в Ростовській області демонструють пошкодження будівлі технічно-експлуатаційної частини та складу ПММ — Радіо Свобода.

Аеродром був атакований дронами в ніч на суботу. На супутниковому знімку, зробленому після удару, можна побачити три осередки пожежі: як випливає з даних сервісу Wikimapia, один із них на місці ангара технічно-експлуатаційної частини, другий — на відкритій місцевості, а третій — там, де розташовувався один зі складів паливно-мастильних матеріалів.

Фотографії з космосу також підтверджують, що літаки під час удару дронів не постраждали.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»