А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 03 мар 2025, 19:09

dnepr7 писал(а): Думаю что еще не до всех пока дошло какого уровня случился кабздец в отношениях США и Украины.
Зато как теперь вещать на России, что Украина - марионетка США??.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 04 мар 2025, 09:00

США за вказівкою Дональда Трампа ставлять на паузу всю військову допомогу для України. Це Голосу Америки підтвердив високопосадовець адміністрації. Як виглядає, пауза стосується усіх запланованих, але ще не виконаних поставок - зокрема за програмою довготермінової підтримки USAI. Якщо глянути на останні оголошення адміністрації Байдена, тут першочергово йдеться про ракети до ППО, боєприпаси до HIMARS та артилерії.

"Президент чітко дав зрозуміти, що він зосереджений на мирі. Нам потрібно, щоб наші партнери також були віддані цій меті. Ми призупиняємо та переглядаємо нашу допомогу, щоб переконатися, що це сприяє вирішенню”, - відповіли Голосу Америки в адміністрації.

Минулого разу, коли Дональд Трамп оголосив про призупинення поставок зброї для України у 2019 році, це зрештою призвело до того, що демократи в Палаті представників оголосили йому імпічмент (хоча згодом Сенат виправдав президента). Цього разу, звісно, обидві палати Конгресу контролюються республіканцями.

Як зараз реагують в Конгресі? Сенаторка-демократка Джин Шагін, співголова комітету Сенату з іноземних відносин: “Цей акт відплати проти нашого союзника, який стоїть на передовій захисту свободи та демократії, не лише ганебний, він небезпечний.. … Я закликаю адміністрацію змінити курс”. Зі схожими заявами виступили інші законодавці-демократи.

Натомість конгресмен-республіканець Чіп Рой в ефірі CNN заявив, що Дональд Трамп міг би зупинити військову допомогу для України ще раніше. “Це те, що повинен зробити президент. Відверто кажучи, він міг би це зробити до п’ятничної перепалки з Зеленським. Президент сказав, що є три шляхи: або ви програєте, або втягуєте нас у війну, або укладаєте перемирʼя. І президент має рацію, обравши перемир’я”.

Рішення про зупинку військової допомоги привітали також інші республіканці з MAGA-крила. Але в партії були й ті, хто виступив проти такого кроку, - зокрема сенаторка Сʼюзен Коллінс: “Я не думаю, що ми повинні зупиняти наші зусилля. Українці проливають кров … Я не відмовляюся від своєї підтримки України”.

Поки неясно, наскільки довгою буде пауза в постачанні зброї, і чи може на це зараз якось вплинути Конгрес. The New York Times пише, що перерва триватиме доти, доки Дональд Трамп не визначить, що Україна продемонструвала “добросовісну готовність до мирних переговорів з Росією”.

І знову пригадаємо, що сказав Дональд Трамп після пʼятничної зустрічі з Зеленським. “Я хочу негайного припинення вогню, а Зеленський хоче далі воювати, хоча він не має козирів. В нього є козирі лише разом з підтримкою Америки. Або ви закінчуєте війну, або воюєте далі без карт в руках - і ми подивимось, що у вас вийде”.

Остап Яриш, журналіст Голосу Америки
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 04 мар 2025, 19:09

Трюдо: Сьогодні США, наш найближчий союзник і друг, оголосив торгову війну проти Канади

Канада запровадить 25% мита на американські товари вартістю 155 мільярдів доларів

Починаючи з мит на товари вартістю 30 мільярдів доларів негайно, а мита на решту американських товарів на 125 мільярдів доларів — через 21 день

Дія канадських мит проти американських товарів продовжиться доти, доки США не скасують свої

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 04 мар 2025, 21:33

Хороший друг.. ;)

А насчёт Трампа вспоминается пословица.. сдуру можно и хуй сломать!! ))))

Пожелаем удачи Донни в этом начинании..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 05 мар 2025, 01:16

Сенатор-республіканець Ліндсі Грем перепостив звернення Володимира Зеленського до США (він пропонує повернутися до діалогу) і написав: «Попереду - кращі дні».

У пʼятницю цей же сенатор закликав Зеленського піти у відставку.

Вже не хочу аналізувати абсолютно контраверсійні, а інколи - просто взаємозаперечні заяви Трампа та його оточення. Сьогодні - одне, завтра друге. Сьогодні - Зеленський диктатор, а завтра - класний хлопець.

Останній місяць обезцінив саму суть слів, які промовляються навіть найвищими посадовими особами Америки. В емоційному плані це абсолютні «американські гірки», коли перехоплює дух і головне - повільно видихнути у фазі падіння.

До речі, підтримка звернення Грема теж зараз абсолютно нічого не значить, бо дії - важливіші. А ще ж буде сьогодні вночі промова Трампа - і поки не відомо, які слова йому вписали у зверненні до Конгресу. І ще не відомо, яку цитату напише Грем уже завтра вранці.

У якийсь момент мені навіть прийшо в голову, що наші політики на цьому фоні тотальних перевзувань у повітрі, виглядають чеснішими і прогнозованішими.

Віктор Шлінчак (https://www.facebook.com/share/15kQcp9jTZ/)

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 05 мар 2025, 01:21

Французький сенатор Клод Малюре: Це трагедія для вільного світу, але це перш за все трагедія для Сполучених Штатів

"Вашингтон став двором Нерона. Запальний імператор, покірні придворні та кетаміновий блазень, відповідальний за очищення державної служби". Чітка характеристика!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 09 мар 2025, 00:53

У нашого бідоносця зʼявився брат.
163840 - А что там у пиндосов?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 09 мар 2025, 00:58

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 09 мар 2025, 01:42

Ці розрахунки «гасятся» фактажем що Україна витрачає гроші на мега казіно під Одесою, на лижний курорт в львівській області, на перекладання бруківки в крам´аторську, квіти в Покровську, торгівельні майданчики за 13км до фронту і новий стадіон за 50 км.
Якщо війна не потрібна самій Україні - то чому американці за неї мають платити?
163842 - А что там у пиндосов?

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 09 мар 2025, 08:23

Конгрес США має намір визнати Туреччину країною Близького Сходу, а не Європи, пояснюючи це тим, що Туреччина тепер переходить у статус противників США, — Jewish Insider.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 09 мар 2025, 08:35

США отклонили предложение Канады о создании специальной группы, которая занялась бы теневым флотом, помогающим России обходить санкции — Bloomberg.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 09 мар 2025, 21:20

Южноафриканский наркоша совсем берега попутал!!.. теперь он оскорбляет поляков..

И не он один..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 09 мар 2025, 21:29

США уведомили союзников по НАТО, что намерены прекратить свое участие в планировании будущих военных учений в Европе. Об этом в субботу, 8 марта, сообщила шведская газета Expressen со ссылкой на источники. При этом уже запланированных на 2025 год учений НАТО, в которых участие Соединенных Штатов играет одну из важных ролей, это не коснется, утверждает издание.

Президент США Дональд Трамп рассматривает возможность передислокации американских войск в Европе и вывода контингента из Германии. Войска США численностью около 35 тысяч человек могут быть переброшены в Венгрию, писало 7 марта издание The Telegraph со ссылкой на источники.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 09 мар 2025, 22:12

Lis1980 писал(а):
09 мар 2025, 21:20
Южноафриканский наркоша совсем берега попутал!!..
Вже дав задню
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 09 мар 2025, 23:19

Термінали не тре відключати. Маску достатньо почати зливати Москві геопозиції всіх терміналів в Україні - і ЗСУ самі перестануть їх використовувати.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 10 мар 2025, 02:04

Lis1980 писал(а):
09 мар 2025, 21:29
США уведомили союзников по НАТО, что намерены прекратить свое участие в планировании будущих военных учений в Европе.
А тим часом Китай, росія та Іран готуються проводити спільні навчання.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Bikini » 10 мар 2025, 23:01

Маск обвиняет Украину в атаке на его сеть Х :clown:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 10 мар 2025, 23:16

А візітки Яроша, чи портрета Бандери на тих IP-адресах часом не було?
:ck:

А видання Newsweek писало, що хакерська група Dark Storm Team взяла на себе відповідальність за DDoS-атаку на Х.

Хакерська група Dark Storm Team заявила, що саме вона стоїть за сьогоднішньою атакою на X. Це угруповання відоме своїми складними методами ведення кібервійни та успішними зломами високозахищених систем.

За даними Orange Cyberdefense, група була створена у 2023 році та має про-палестинську спрямованість.

Минулого місяця Dark Storm Team пообіцяла розпочати хвилю кібератак на урядові сайти країн НАТО, Ізраїлю та держав, які його підтримують.

Як пише Newsweek, сьогоднішня цілеспрямована хакерська атака на платформу X сталася після сотень протестів, що пройшли в автосалонах і на заводах Tesla по всьому світу.

Активісти прагнуть чинити економічний тиск на найбагатшу людину світу, яка має безпрецедентний вплив на адміністрацію Дональда Трампа.

Під час нещодавньої акції протесту біля сервісного і торгового центру Tesla на околицях Луїсвілла, штат Кентуккі, демонстранти заявили, що протестують проти підтримки Маском авторитаризму і ультраправих груп, а також через його ймовірний нацистський салют на інавгураційному заході Трампа.

Деякі висловили занепокоєння, що створений Маском Департамент державної ефективності (DOGE) порушує конституційні механізми стримувань і противаг, узурпуючи повноваження Конгресу у питаннях бюджетних витрат. Інші назвали Маска лицеміром через скорочення ним державних послуг і робочих місць, у той час як його компанії отримують вигідні державні контракти.

Приватні власники автомобілів Tesla також повідомляли про акти вандалізму щодо їхніх машин з боку протестувальників.

Організатор протестів Гант заявив, що його група повернеться до торгового центру Tesla в Луїсвіллі вже наступного вікенду, а на сайті руху Take Down Tesla анонсовано понад 100 майбутніх демонстрацій у США, Великій Британії, Португалії, Малайзії та Ісландії.

“Оскільки суспільство дедалі більше розчаровується в тому, що робить Ілон Маск, ми можемо здійснювати ефективні дії, щоб завдати шкоди його статкам і зупинити його діяльність”, — сказав Гант.

https://www.newsweek.com/x-twitter-outa ... es-2042333

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 11 мар 2025, 00:25

Якщо підсумки зустрічі в Саудівській Аравії “сподобаються” США, постачання військової допомоги Україні можуть відновити — цитує CNN держсекретаря Марко Рубіо
США на зустрічі в Саудівській Аравії хочуть зрозуміти, на які поступки піде Україна заради миру. Якщо результати зустрічі в Саудівській Аравії сподобаються США, постачання військової допомоги Україні можуть відновити.
:rolleyes2:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 11 мар 2025, 01:58

А кіберфахівці часом не потрапили під той каток скорочення, який влаштував Маск?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»