Сейчас в американском ТикТоке вирусится нарезка с дебатов Камиллы и Трампа, где Камилла Х. полностью предсказывает ход событий с точностью до сегодняшнего дня.
Основная критика Трампа что поднялась в сетях впрочем не подмахивание России - а передача персональных данных американцев Маску.
Фондовий ринок США впав на $500 мільярдів всього через годину після заяви Трампа про нові тарифи проти ЄС.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Білий дім самостійно обиратиме журналістів, які висвітлюють діяльність Трампа. Це порушує багаторічну традицію.
Преспул — це група репортерів, які на ротаційній основі інформують громадськість про повсякденну діяльність президента.
Багато років журналістів до преспулу визначала Асоціація кореспондентів Білого дому. Найчастіше пул складається з представників CNN, Reuters, The Associated Press, ABC News, Fox News і The New York Times.
Тепер же адміністрація Трампа хоче самостійно складати перелік медіа, які будуть у пулі. У Білому домі пояснюють це бажанням залучити «нові медіа» — сайти, стримінги й подкасти. Водночас Асоціація кореспондентів Білого дому вважає, що Білий дім «підриває незалежність вільної преси в Сполучених Штатах».
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
США утрималися від підтримки заяви Світової організації торгівлі, яка засудила вторгнення РФ, пише Reuters.
У заяві засуджують вплив повномасштабного вторгнення Росії в Україну на життя людей та економіку України. Її публікують із лютого 2022 року — і це вперше, коли США її не підтримали.
Документ підписали 44 країни-члени СОТ, зокрема Європейський Союз, Велика Британія, Канада та Австралія.
Угу.
І там, де Ви це бачили, теж верховний головнокомандувач. Можливості, правда, кардинально різні, але от напрямок однаковий.
І він поганий, цей напрямок.
Как я понял, в этой договоренности насчет ископаемых вообще нет гарантий безопасности. На следующей неделе, возможно, будет состыковки позиций и нам пояснят подробнее.
Если война продлиться дальше (а сводки с фронта ни в чем не намекают даже на замедление) - то всеми этими бумажками - что по полезным ископаемым что по гарантиям безопасности - можно будет подтереться вместо туалетной бумаги.
NATO NATO 5 Статья коллективная оборона - это все миф и сказки - цель НАТО вовсе не в защите Европы - цель в том чтобы 3 мировая война опять прошла преимущественно на территории Европы и чтобы США от нее минимально пострадал. То есть США подставляют своих европейсих союзников под прямой удар - сами оставаясь в безопасности - в этом смысл и идея.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
А взагалі те, що сталося, це дуже добре для прийняття рішень і дій. Вчорашній перформанс показав "надійність" нової адміністрації США. Якби все йшло за класичним протоколом дипломатії, то всі так і перебували б у рожевих окулярах. А вчора скло розлетілося. І всі все почули і всі все побачили.
Це сором не для нас.
Осоромилися інші.
Після вчорашньої зустрічі із Зеленським Джей Ді Венс поїхав до Вермонту, а на нього там чекали
А це дилерський центр Tesla у Нижньому Мангеттені.
Таймс-сквер, Нью-Йорк.
Одна из самых ярких вещей по поводу вчерашней пресс-конференции Зеленского — это реакция Линдси Грэма. Они с Зеленским давние друзья, но Грэм отрекся от него менее чем через час. Это было больше, чем просто ситуативная нелояльность. Это был поиск козла отпущения. Линдси Грэм знает, что надвигается. Последние три года украинское правительство при молчаливой поддержке своих западных покровителей совершило поразительное количество серьезных преступлений. Украинцы продали огромные объемы американского оружия на международном черном рынке в двадцати центах от доллара. Это оружие теперь в руках вооруженных групп по всему миру, включая Хамас, мексиканские наркокартели и силы, которые сейчас контролируют Сирию. Бог знает, что украинцы поступили с патогенами в американских биолабораториях в своей стране. Даже американские разведывательные службы не уверены. Украинцы также убили ряд людей в разных странах из-за политических убийств и пытались убить других, включая американских журналистов и одного европейского главу государства. Это все правда, и все это когда-нибудь вылезет наружу. Лучше уже сейчас начать винить Зеленского.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Хєрасє ми монстри.
Як почитаєш уїбанів як російських так і інших, так аж крила ростуть!
Вобще-то смешного в этом нет вовсе. США могут дистанционно выключить Петриоты и Хаймарсы и заблокировать передачу/продажу Украине любого оружия сделанного в США например самолетов F-16. Думаю что еще не до всех пока дошло какого уровня случился кабздец в отношениях США и Украины.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Хаймарси вже не мають бойцовоі цінності. Вони були ефективні перший рік але тоді ракети до них давали по краплинах.
Патріоти непогана зброя але при масованому пуску вони все рівно не справляються.
Якщо гроші витрачати не на побудову казіно і лижних комплексів а на бетоновані укріплення (дрон безсилий , каб не попадає) і перейти на найманців і короткочасні корективи (рік для тих хто вперше півроку для тих хто має бойовий досвід) то можемо спокійно тримати глуху оборону півтора року мінімум.