Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 11 апр 2022, 02:03

Warisdeath писал(а):
11 апр 2022, 01:35
цукор будуть роздавати населенню?
Проскальзывала информация, что могут взорвать несколько многоэтажек для обвинения Украины и стимулирования народного гнева и последующей мобилизации.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 11 апр 2022, 02:14

"Стугна" vs "Буратино"
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 11 апр 2022, 02:21

Дебіли :cs:

- "Все делается правильно. Иначе мы бы жили тоскливо".

"Наши хотят только освободить Донбасс и - Луганск. Все, дальше они не пойдут. Зачем страну рушить?"

"Я не знаю, чего они там добились."

Спросили россиян в Москве и Архангельске, каких целей добилась российская армия за шесть недель войны в Украине
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 11 апр 2022, 03:07

146445 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Олексій Голобуцький
Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 11 апр 2022, 04:18

Японія вилучила “Азов” із переліку “терористичних організацій” і вибачилась

Агентство громадської безпеки Японії (PSIA) вилучило згадку полк Національної гвардії України “Азов” зі свого списку “терористичних організацій”.

Про це агентство, що є державною службою безпеки у складі міністерства юстиції Японії, повідомило на своєму сайті 8 квітня.

У відомстві зазначили, що їм прикро через те, що український підрозділ потрапив у такий список.

“Ми вирішили видалити наведений вище опис із “Довідника з міжнародного тероризму 2021″ на нашому сайті, щоб запобігти поширенню інформації, яка відрізняється від фактів”, – сказано в повідомленні.

В той же час, японська сторона категорично заперечила повідомлення про те, що вона називала «Азов» – «неонацистською організацією».

Японські спецслужбовці констатували, що останнім часом деякі ЗМІ поширювали відверту брехню та приписували японській розвідці визнання «Азова» неонацистською організацією.

Наприкінці березня на телебаченні Японії вийшов великий сюжет про діяльність Азову, ситуацію в Маріуполі та захисників міста.

"Що важливо - матеріал обʼєктивний, бо журналісти вирішили звернутись до нас напряму, а не повторювати те, що вже написано за російськими методичками", - сказав екс-командир полку "Азов" Максим Жорін.
Изображение
Також очікується на вибачення з боку інших країн та світових ЗМІ. Зокрема, на початку квітня понад 200 українських політиків і бізнесменів підписали відкритий лист до CNN щодо використання російських пропагандистських наративів. Підписанти наголосили, що автори і аудиторія CNN частково стали об’єктом токсичних дезінформаційних атак кремля.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 11 апр 2022, 04:25

Изображение

🍁 Несколько зарисовок из США.

▪️Всемирный литературный фестиваль Нью-Йоркской публичной библиотеки, который пройдет с 11 по 30 апреля, посвящен книгам и писателям со всего мира.

🇺🇦 В рекламном буклете русскоязычное приветствие заменили на украинское!

▪️Вчера заехали в русский магазин Тампы (владелица из Санкт-Петербурга), ради интереса заехали. Так он весь увешан украинскими флагами. Неожиданно...

▪️Вчера же рабочие-мексиканцы привезли нам мебель. Увидели во дворе украинский флаг: "О, Украина - мы всё знаем и вас поддерживаем!" Простые мексиканские эмигранты, которые просто собирают мебель...

▪️Вчера же заехали в медлабораторию - надо было сдать кровь. На ресепшине лежит разукрашенный в сине-жёлтые цвета камень, на котором высечено: "Мы молимся за Украину."

🇺🇦 Украина сейчас везде, она в сумасшедшем тренде, она не знает границ.

Sharp`s
@t.me/Sharpreview

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 11 апр 2022, 13:14

Warisdeath писал(а):
10 апр 2022, 18:18
На чому ґрунтуються такі висновки? Обґрунтуйте, будь ласка. Дуже цікаво.
1. Що здали - можете прочитати і без мене. текстів про це безліч і в деталях.
2. Що не повернемо - відсутність в нашої армії наступального потенціалу. Джавелінами. Стінгерами та гранатометами не займають території, наша армія может лише знекровлювати російські війська в обороні.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 11 апр 2022, 13:20

Гоша писал(а):
10 апр 2022, 14:18
Это не первое утверждение о невозврате юга Украине.
Вы наверное тестируете общественное мнение по этому поводу.
Читаю багато людей з окупованих територій, бачу як міняються. думки та їх бачення.
2. Аналіз наших можливостей і можливостей осії. військових.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 11 апр 2022, 13:28

Warisdeath писал(а):
10 апр 2022, 18:19
Такі:
* ЗСУ набагато краще озброєні. Причому озброєні сучасним озброєнням.
* ЗСУ набагато краще підготовлені. 8 років проходили навчання з країнами НАТО. Всі учасники навчань завжди казали, що наші учні вже не учні, а можуть самі давати приклад.
* Мотивація. Тут немає жодного сумніву, що мотивація ЗСУ визволити свою країну від окупантів беззаперечна.
* Союзники. Ніколи не було такої консолідації в підтримки України, як зараз.
* Ворог. Ще має сили, але вже не настільки, як на початку війни. Заліза у нього ще вистачає, але в довго/а може і в короткостроковій перспективі і залізо перетвориться на металобрухт. В наземних сухопутних операціях ворог зазнає поразки і він це зрозумів, тому так нещадно користується ракетами, які випускає по містам і селищам. За великим лаштунком у ворога методи ведення бою радянського зразка періода 40-х років минулого сторіччя. У ЗСУ - методи сучасні. Більше того, наш ворог воює з мирним населенням, а це вже показник військової "підготовки" так званої армії. Мотивація ворога полягає в знищенні і руйнуванні. Його перемога - це випалена земля. На превеликий сум і жаль йому це вдається в деяких місцях. Але... Навіть на захоплених і окупованих територіях ворог не відчуває впевненості в тому, що він хазяїн.
*І головне. ЗСУ ще не йшли в контрнаступ.
На жаль все не так райдужно.
Важкого наступального озброєння в нас немає. І не дають . Та й не можуть швидко надати, це программа на півроку як мінімум. А велика битва на півдні і сході почнеться швидше. Після неї і наша армія і армія росії буде знекровлена. хіба що "на другий раунд" - відбудова нової армії і нова битва десь через рік чи трохи швидше .
заходу вигідно затягувати віну поки армія росії нищиться і паралельно росія даунгредить піді санкціями. На їх місця і би діяв аналогічно. Але знову таки - для відчутної деградації росії треба рік хоча б.
Росія ще не валила серьезно нашу економічну інфрастуктуру. Навіть НПЗ не роздовбали, лише натякаю на це ударами по сховищах палива. ще мають надію нас захопити. Як вдарять - характер ударів різко змінится.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 11 апр 2022, 13:32

Гы.
Вопрос русского националиста

--
146446 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Гоша » 11 апр 2022, 19:21

Влад Бевх, Вы свое видение ситуации,любой, представляете,как постулат.Просто фантастика.Но вот загвоздка,аналитик с Вас :nea: ,просто никудышний.

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 11 апр 2022, 21:52

Не знаю правда ли?..

В России арестовали Владислава Суркова, - заявил экс-депутат Госдумы РФ Илья Пономарев

«Сурков находится под домашним арестом. Сейчас проводятся следственные действия по делу о хищении на Донбассе с 2014 года», - сообщил политик со ссылкой на источники в Минобороны РФ.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 11 апр 2022, 22:03

Гоша писал(а):Влад Бевх, Вы свое видение ситуации,любой, представляете,как постулат.Просто фантастика.Но вот загвоздка,аналитик с Вас :nea: ,просто никудышний.
Может Бевх так считает.. В принципе, насчет юга просрали так и есть.. Но его посты начиная с начала вторжения - сплошная паника, все пропало и обсирание нынешнего руководства.. ноль позитива!! Можно посчитать, что он россиянская консерва, на что я уже намекал.. но повторюсь, может человек так считает.. Но писать панику на нашем форуме где пасутся единицы - зачем?? У меня пока нет однозначного мнения, но что его посты одной направленности очень явно бросается в глаза.. вопрос??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 11 апр 2022, 22:15

Но я согласен - пока нигде нет реального наступления ВСУ.. Мариуполь фактически брошен, никакой даже попытки деблокады.. Арестович чухает что-то про снабжение вертолетами, сбили один и уже летать нельзя (( Руссосепары заявляют, что защитники остались только на "Азовстали", штурмовать их там накладно и будут травить-выкуривать газами. Да, легкой прогулки у РФ не получилось, да, стратегически они уже проиграли, но и нет предпосылок.. пока.. победы Украины на полях баталий, хотя может цель вымотать противника в обороне.. тогда да.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 11 апр 2022, 22:27

Lis1980 писал(а):Николаев.
Вчерашний взрыв был на складе Кораблельного района. Сейчас там всё уничтожено и восстановлению не подлежит, - мэр Николаева Александр Сенкевич.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 11 апр 2022, 22:32

Lis1980 писал(а):и будут травить-выкуривать газами.
Уже пошла инфа..

Около часа назад российские войска использовали против украинских военных и гражданских лиц в городе Мариуполь отравляющее вещество неизвестного происхождения, сброшенное с вражеского БПЛА. Об этом сообщает на своей странице отдельный отряд специального назначения "Азов".
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 12 апр 2022, 00:24

Влад Бевх, А я і не мав на увазі, що це станеться за тиждень, чи за два, чи за три дні. Навіть не за місяць, причому не один місяць. Так, на жаль це так, але такі реалії. Але я не про строки кажу. Хоча хто з нас знає які це будуть строки? Та ніхто. І Ви не про строки спочатку сказали. Я маю на увазі, що це станеться. Однозначно території наші будуть деокуповані. І окуповані наші територіїї будуть визволені від ворога. Всі території. А Ви сказали, що ні, не будуть і ніхто їх визволяти не збирається. Різницю відчуваєте? Тому я і спитав на чому ґрунтуються такі Ваші висновки? Тому що склалося враження, що Ви вважаєте, що ніколи. Ви так це заявили, як факт, по якому вже прийнято рішення і обговоренню не підлягає.

П.С.
І щодо зброї. Тієї, що важка і наступальна. Нам її дадуть. Нам її вже надають і дадуть стільки, скільки буде потрібно. Вже навіть ФРН роздуплилися)) хоча то таке. Вони ще три місяці будуть погоджувати, але ж але ж. Мова зовсім про інше. В даному випадку мова про те, що це Німеччина. Ще тиждень тому вони і подумати про таке не могли, а не те, щоб заявити вголос про постачання Україні Leopard 1. Ого)) Це для них жахливий сон :biggrin: але ж німці про це кажуть. Фігасє, вони про це сказали! Тому робимо висновки про тих, хто мовчки постачає, наприклад нам гуманітарку :pleasantry:

П.С. П.С.
Про розміновані мости на півдні звичайно, що вже читано перечитано. Про це не знають хіба що ті, для кого Люся Арестович підполковник та головний психолог, або зєлєбоби (пардон, вибачаюсь, зараз же не можна таке казати) ті, хто вірить в підписання мирної угоди з росією, або ті, хто не вміє в інтернет! А той, хто цікавиться, той знає. Причому знає яка бригада їх мінувала і коли, і більш-менш розуміє хто і коли розмінував.
Але все це ВЖЕ відбулося. І по факту ми маємо захоплену частину півдня. І зараз ми можемо лише поставити галочку навпроти тих питань, які будуть поставлені після, а не мусолити от би б та якби б. Зараз задача як з цього виходити з якомога найменшими втратами, маючи кінцевою метою визволення всієї території України і Перемогу в цій війні. І щось підказує, що у ГШ ЗСУ знають як це зробити.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»