Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 апр 2022, 04:44

Можна по батареї постукати,)) та і азбуку Морзе ніхто не відміняв)) хоча для неї потрібні здібності, а там їх немає.
Та і навіщо їм той інтернет? Заборонити.

Н-да, яке жорстке середньовіччя звалилося на нас, на нашу землю. Великий жаль, що вбивають і знущаються вони по-справжньому, а так орда ордою.

Та і карма з бумерангом нормально так працюють))
Як один головний герой класика казав? Та ще й якого класика)) не звичайного, а малороса! А героя цього на росії ой як полюбляють)))
"Я тебе породив, я тебе і вб'ю".
:wink:
Так і з руснею. Вони ж почали інформаційну війну, вони нею і задавляться.
А остаточно і щоб назовсім то вже справа ВСУ. Але інформацію про моральний дух цих виродків вже ніяк не сховати. Карма
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 апр 2022, 05:06

Гоша писал(а):
08 апр 2022, 23:20
Ситуация стабильно напряженная.
Друже, головне будьте обережними. І з сусідами на всяк випадок також.
Витримки Вам
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 апр 2022, 05:20

Юрій Гудименко

Зазвичай на війні і державна, і недержавна (народна) пропаганда використовують відсилки до історії своєї країни. Вірші поетів з підручників, патріотичні картини, відомі за школи, порівнюють зі знаковими війнами минулого. Це робиться колись свідомо, а колись абсолютно автоматично, для того щоб відомими всім образами мотивувати націю на подальшу боротьбу.

Наша війна не така.

Ця війна з нашого боку використовує надзвичайно мало, як для свого масштабу, посилань на наше минуле. Я як спеціаліст з піару та агітації (окей, тимчасово колишній спеціаліст) даю цьому наступне пояснення.

Наша війна не потребує відсилок до минулого, тому що нація зараз не потребує додаткової мотивації. Українці чітко зрозуміли, що мова йде вже не про війну за території і навіть не про війну за незалежність, а про війну на виживання. У війні на виживання не потрібна мотивація для розуму, бо підсвідомі інстинкти працюють самі по собі і роблять це набагато краще у стресових умовах. Мозок може втомитися, розум може запаморочитися, а інстинкти не наїбеш.

Відповідно замість ВИКОРИСТОВУВАТИ символи зі своєї історії, українці СТВОРЮЮТЬ ці символи для наступних поколінь. Говорячи сучасною мовою, генерують контент.

«Русский корабль иди нахуй» будуть писати на синьо-жовтих прапорах і через століття.

У війнах майбутного наші нащадки будуть носити шеврони із символікою сучасних бригад ЗСУ так само, як зараз вояки носять патчі з символами УПА.

Фраза «влаштувати Чорнобаївку» залишиться на віки і перетвориться спочатку на легенду, а потім на міф.

І поки буде живий хоч один росіянин, на кожній війні у нього будуть летіти снаряди із написом «За Бучу».

Ми не використовуємо історію зараз. Ми створюємо цю історію.

Ми. Всі разом.

«Якщо ви мене чуєте, ви і є історія».

————————————-

Допомагайте арміі робити історію: https://bit.ly/2Pvj6y2

(І ні, все окей, живий-здоровий, просто багато роботи, вибачте.)

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 апр 2022, 05:30

Хто небудь закриє рота цій потворі? :mad:

https://censor.net/ua/news/3332504/zele ... prezydenta

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 09 апр 2022, 08:17

Павло Бондаренко
10 ч. ·
Знаєте, я далеко не кожного дня критикую. Зрозуміло, що є за що, більше того, після війни вони мають піти під суд. Но...
Но коли Люся верзе відверту маячню, розраховану на слабкорозумних - гальма відпускаються. То вже вибачте. Не подобається - відписуйтеся. У мене вже не так багато вакансій на френдів. Не критикувати хірурга під час операції, який щось не те відрізає - це, вибачте, нонсенс. Це хтось там, у них вигадав.
Вони, виявляється, знали про напад, але приховували це від народу. Щоб народ не ломанувся тікати й не запрудив дороги, через що не можна було б рухати військові колони. Не пройшла б в райони оборони оборона, панімаєш... Отоді - каже Люся - ми б і програли.
Люди! Чілавєкі! Спитайте у цього дятла, а що, дороги не було забито вже з ранку 24 лютого? Мою доньку фірма разом з іншими співробітниками евакуювала з Києва саме 24 лютого й вони діставалися автобусом до Івано-Франківської області майже три(!) доби - середня швидкість просування 11 км /год. Де були військові колони у перші дні? Напрошується відома рима.
В усі часи і народи, знаючи що от-от почнеться війна, влада евакуює цивільне населення. Без паніки, цілеспрямовано: здрасті, збирайте речі, пункт збору там-то через стільки-то годин, взяти з собою те, те і те. На потяг, у автобус (організованою колоною, у супроводі поліції) і - до заздалегідь визначених місць перебування. Один потяг - від 1500 до 2000 людей і їх можна запускати через півгодини. Один автобус від 30 до 50.
Хтось їх визначив - ці місця? Повторюю питання: хтось визначив місця перебування біженців? Розгорнув прийомні пункти у школах, лікарнях, студентських гуртожитках, санаторіях, інших придатних приміщеннях? Де наметові містечка з обігрівом, медпунктами, їдальнями, пральнями, місцями зарядки сотових телефонів і вайфаєм? Що заважало їх тихенько підготувати? Теж паніки боялися?
Чому не вивезли хоча б дітей? Знаєте, як це робилося в Англії у 1940 році під загрозою бомбардувань? Здрасті, збирайте дитину. О такій-то годині вона має бути на вокзалі. Вже визначено родини у провінції, які їх приймуть. На шию - бірку з Прізвищем-ім`ям, адресою постійного проживання та контактами батьків. Вперед.
З Донецька та Луганська рашисти почали вивозити "мирянк" більш ніж за тиждень до вторгнення. І нічого - просуванню "оборони" не заважали. У нас було принаймні три(!) потужні автомобільні напрями та два залізничних! Залізниця у нас, слава Богу, двоколійна, і евакуаційні потяги, що рухалися б на Захід ніяк не спинили б військові ешелони, що рухалися на Схід. Питання в тому, що жодного руху на Схід військових ешелонів не спостерігалося. Так само, як і колон дорогами.
Я не знаю, на кого розраховано цю маячню Люсі. На тих, у кого в голові "намазка" замість "Мови. Віри. Армії"? Хто плутає люстрацію з полюцією? Доводилося й таких зустрічати. Скажіть прямо: ми не вірили. Не вірили американській розвідці. І британській. І навіть особистий таємний візит директора ЦРУ, який привіз детальний план рашистів з напрямками ударів, включно з Гостомелем не переконав. Бо один "найвеличніший" вірив агенту ФСБ з позивним "Козир", що той все "порішав". Він і зараз йому вірить.
Скажіть: простіть зсран...в, біс поплутав. Свого часу навіть Сталін визнав свою дурість. Але щоб таке зробити, треба "козирів" у відбій скинути. Але тоді король голим виявиться, бо сам правити не здатен - лише з бомажки читати на камеру та слухатися "козирів".
Добраніч, народе. Вибачте, що так невчасно "розколюю".

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 09 апр 2022, 08:20

Warisdeath писал(а):
09 апр 2022, 05:30
Хто небудь закриє рота цій потворі?
146432 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 09 апр 2022, 09:05

5 днів до великої війни
146434 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

megadron45
Старший солдат
Старший солдат

Где megadron45 » 09 апр 2022, 12:32

Влад Бевх писал(а):
08 апр 2022, 10:30
Решающая битва (на юге и востоке Украины) этой войны начнется через неделю. Данные британской разведки. Они пока не ошибались. Операция масштаба второй мировой войны. 90 000 ВС Украины против 110--120 000 российских войск всех типов. Погибнет думаю около 50 000 человек и обе армии как минимум на полгода будут обескровлены. По итогам этой битвы и будет подписан какой то мир.
Как думаете, ядерное оружие будет применяться?

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 09 апр 2022, 18:54

скорее химическое
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 09 апр 2022, 20:40

Warisdeath писал(а):
09 апр 2022, 05:30
Хто небудь закриє рота цій потворі?
Лизнул так лизнул! :wink:
Походу началась предвыборная компания? :hm:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 09 апр 2022, 20:42

Новая «немецкая вина». В Германии спорят о том, какую роль внешняя политика Ангелы Меркель и ее соратников сыграла в нападении Путина на Украину.

https://meduza.io/feature/2022/04/09/no ... skaya-vina
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 09 апр 2022, 20:55

Совсем поехал :fool:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 10 апр 2022, 00:14

Warisdeath писал(а): Хто це і що це?
Дочь Путина.. внебрачная..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 10 апр 2022, 01:49

Зеленый Арахамия начал пророссийскую агитацию среди военных

Источник: https://www.ponomaroleg.com/zelenyj-ara ... i-voennyh/

Давид Арахамия в своем телеграмм сообщил о встрече с командирами подразделений в Черниговской области, чтобы обсудить с ними возможные компромиссы с Россией. «Наша задача на переговорах – юридически закрепить успехи вооруженных сил», заявил глава фракции «Слуга народа» в парламенте. Сама формулировка нам показалась абсурдной. Как это «юридически закрепить успехи вооруженных сил»? Вооруженные силы Украины воют на своей территории и защищают свое государство, в границах признанных всем миром. ВСУ не ведут захватническую войну и не требуют юридического закрепления своих успехов. Мы обратились к своим источникам за разъяснениями. И то, что нам рассказали, прозвучало полноценной сенсацией.

На самом деле Арахамия во время встречи с командирами бригад ВСУ и территориальной обороны, не выслушивал их мнения и пожелания. Он всю встречу агитировал их поддержать возможные компромиссы с Москвой, на которые, мол, вынуждены идти представители нынешней власти. Арахамия описывал военным апокалипсические картины страданий простых граждан и заявлял, что большинство населения страны желает компромиссов с оккупантами, лишь бы прекратилась война. При этом, когда один из офицеров спросил, где, мол, гарантия, что после компромисса Украины, Россия не атакует Украину вновь, но уже намного лучше подготовленная, Арахамия эмоционально и безапелляционно посоветовал боевому офицеру «поменьше читать вранье порохоботов». Четкого ответа на вопрос он так и не дал. Источники сообщают, что с совещания с Арахамией командиры частей уходили в подавленном состоянии.

В финале встречи Арахамия всем дал понять, что Офис президента нацелен идти на компромиссы, независимо от мнения военных, а так же намекнул, что возможны перестановки в высшем руководстве вооруженных сил. Участники встречи его слова поняли как намек, что Офис президента ищет среди боевых генералов замену главкому Залужному. Сие не удивительно. Чтобы там не рассказывали Ермак с Арестовичем, в Офисе президента даже не скрывают, что растущая популярность генерала Залужного окружение Зеленского уже бесит. Там ищут выход из создавшегося положения.
Кстати, вполне возможно, что эта встреча (Арахамия уже анонсировал следующие подобные) состоялась именно с целью спровоцировать Залужного на конфликт с властью и обвинить его в политической заангажированности. Дело в том, что сам факт встречи руководителя президентской парламентской фракции с командирами воинских соединений через голову главнокомандующего ВСУ во время войны, это вопиющее беззаконие. Армия вне политики. Глава президентской фракции не имеет права вмешивать армию в политические игрища. Армию не агитируют и не приглашают в союзники, армии приказывают. Согласно действующих норм закона. Логичный вопрос, если можно Арахамии, почему с командирами соединений нельзя встречаться Разумкову, Рудык и Порошенко?

Встреча Арахамии с командирами подразделений в Черниговской области полностью совпадает в направлении с тем, о чем мы писали раньше. Глава Офиса президента Андрей Ермак активно лоббирует договоренности с Россией на переговорах, в ходе которых Украина, уже побитая и грабленая, должна пойти на определенные компромиссы. Очевидно, всегда готовый прислуживаться Ермаку Арахамия занялся как всегда работой наиболее «вырванной из контекста». Он убеждает в необходимости уступок врагу боевых офицеров.

Источник: https://www.ponomaroleg.com/zelenyj-ara ... i-voennyh/

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 10 апр 2022, 02:01

Тут свіженьке від "бойових пехотинців" путіна.

У проросійських телеграм каналах з'явилося відео з допитом "українського розвідника", який "здав всі всі укріплення нациків".
Однак цей чоловік виявився місцевим безхатченком. Цього Максимку, таке ім'я "полоненого злобного азовця", впізнали місцеві. Крім того, "полоненому" намалювали татуювання з кажаном, що нібито доводить його приналежність до української розвідки. Кажан це символ російської розвідки. :crying: :fp: :crying:
146435 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
146436 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 10 апр 2022, 02:48

:fp: Продовжу.
Побачив відео цього "розвідника"
:bt: Для кого вони це знімають?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 10 апр 2022, 03:45

"Було вже на початку грудня зрозуміло, що нападуть точно. Питання - коли нападуть?", - Арестович.
А біженці заблокували б рух на дорогах, виправдовується і нахабно бреше пояснює Люся підполковник Арестович.

Речниця ДП “Антонов” Лариса Дроздова, що літак АН-225 “Мрія” не змогли підняти в небо через загрозу втратити екіпаж та відповідного дозволу

Про це вона розповіла в ефірі Еспресо.TV

“Робили все можливе, що від нас залежало, щоб перемістити літака АН-225 “Мрія” з аеропорту Гостомеля. Ситуація була дуже складна. Встигли вивезти 5 літаків АН-124 “Руслан”. Останній вилетів прямо перед початком бойових дій. “Мрія” теж повинна була злетіти, але ситуація була вже дуже складна. Оскільки небо було вже закрите, то була загроза втратити екіпаж літака. Наразі, йде розслідування з цієї справи. Поки не можу повідомити якісь деталі і пропоную дочекатись офіційної інформації.” - розповіла Дроздова

Дроздова додала, що Україна зможе відбудувати літак АН-225 ”Мрія”

“Я вірю, що ми зможемо відбудувати нашу “Мрію”. Такий цікавий момент, що від вітру запустився один із двигунів літака неначе натякає нам, що наша українська “Мрія” жива. Тому, ми зможемо відновити цей літак. І він стане суто українською, оновленою “Мрією”.” - додала Дроздова

:schead:
Коли мораторій на критику влади, але дуже хочеться спитати:
Якщо в грудні знали, то що заважало вивезти "Мрію"? Яких блокувань і якого руху та на яких дорогах боялася влада у випадку з літаком?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»