Ирано-израильская война - быть или не быть?
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Представництво Ірану при ООН відповіло Трампу: «Жоден офіційний представник Ірану ніколи не благав на порозі Білого дому. Єдине, що огидніше за його брехню — це його боягузлива погроза "ліквідувати" верховного лідера Ірану. Іран не веде переговори під тиском, не приймає мир на умовах тиску — і вже точно не є підпалювачем війни, який чіпляється за залишки своєї актуальності».
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Трамп не виключає удару по Ірану, але рішення ще не ухвалено - Bloomberg
Президент США Дональд Трамп заявив, що Іран упустив можливість домовитися щодо своєї ядерної програми, але він відмовився сказати, чи планує США приєднатися до операції Ізраїлю, спрямованої на знищення цієї програми.
У коментарі журналістам біля Білого дому він зазначив:
«Можливо, зроблю це. Можливо, ні. Я маю на увазі — ніхто не знає, що я зроблю».
За словами Трампа, він закликав прем’єра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу «продовжувати» операцію, однак не обіцяв підтримки з боку американських військових.
Президент США не виключив відновлення переговорів, але заявив, що час для них втрачено:
"Я сказав, що дуже пізно розмовляти. Є велика різниця між тим, що є зараз, і тим, що було тиждень тому".
Це перші коментарі Трампа після засідання Ради нацбезпеки у вівторок, на якому обговорювалися варіанти участі США.
На запитання про його реакцію на відмову верховного лідера Ірану Хаменеї виконати вимогу про капітуляцію, Трамп відповів:
«Я скажу так: удачі».
Трамп хоче переконатися, що потенційна атака дійсно досягне мети знищення ядерної програми Ірану, — Axios з посиланням на американських чиновників.
Президент США Дональд Трамп заявив, що Іран упустив можливість домовитися щодо своєї ядерної програми, але він відмовився сказати, чи планує США приєднатися до операції Ізраїлю, спрямованої на знищення цієї програми.
У коментарі журналістам біля Білого дому він зазначив:
«Можливо, зроблю це. Можливо, ні. Я маю на увазі — ніхто не знає, що я зроблю».
За словами Трампа, він закликав прем’єра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу «продовжувати» операцію, однак не обіцяв підтримки з боку американських військових.
Президент США не виключив відновлення переговорів, але заявив, що час для них втрачено:
"Я сказав, що дуже пізно розмовляти. Є велика різниця між тим, що є зараз, і тим, що було тиждень тому".
Це перші коментарі Трампа після засідання Ради нацбезпеки у вівторок, на якому обговорювалися варіанти участі США.
На запитання про його реакцію на відмову верховного лідера Ірану Хаменеї виконати вимогу про капітуляцію, Трамп відповів:
«Я скажу так: удачі».
Трамп хоче переконатися, що потенційна атака дійсно досягне мети знищення ядерної програми Ірану, — Axios з посиланням на американських чиновників.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Я вся такая непостоянная.. )))))
Это можно понять из слов Трампа..
Это можно понять из слов Трампа..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |