Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
А яка може бути мета у США ? Вони вже всього досягли. США - безумовно домінуюча сила в світі. Все що їм треба - тримати хвилю. Причому конкурентів в них навіть не намічається .
Цілі Китаю - які ? Розігнати економіку, потім початися смикатися і влетіти в «аргентинець»? Сподіватися що світ злякається краху такої масштабної економіки і кинеться рятувати китайську нікчемність ? Так світ жив без Китаю до 1990 року і через десять років буде спокійно жити без Китаю.
У Ірану який план ? Вляпатися в санкції і думати як з них виплутатися і просто як вижити ? Так собі мета.
Член Палаты представителей Конгресса США Нэнси Мейс собирается внести на рассмотрение резолюцию с требованием к Камале Харрис взять на себя роль исполняющего обязанности президента.
Если у Джо Байдена нет когнитивных способностей, чтобы добиваться переизбрания, у него не будет когнитивных способностей, чтобы отбыть остаток своего срока. Завтра я представлю резолюцию, призывающую Камалу Харрис применить 25-ю поправку и занять пост исполняющего обязанности президента.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Влад Бевх писал(а):А яка може бути мета у США ? Вони вже всього досягли.
Римская Империя тоже так думала ;)
Но я не об этом.. США "всего достигли" не сегодня и даже не вчера, что раньше не мешало им быть другими США, чем сейчас..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
))))
«Те, кто продвигает идеологию смены пола среди детей, должны сидеть в тюрьме.»
Илон Маск рассказал, что его обманом заставили дать согласие на приём его сыном Ксавье блокаторов полового созревания.
Несколько лет назад Илона убедили, что если сыну не разрешат принимать эти препараты, он покончит с собой. В то время Маск не знал, что приём блокаторов приводит к стерилизации.
«Мой сын Ксавье [по сути] мёртв, убит вирусом пробужденчества», — заключил Маск. Он подчеркнул, что после этого поклялся уничтожить эту идеологию.
В 2022 году Ксавье исполнилось 18 лет и он официально «стал девушкой» по имени Вивиан Дженна Уилсон, взяв фамилию матери.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Більшої маячні придумати вони не могли?
В принципі зрозуміло для чого це, але метод обрали гірше не придумати.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
В 2022 году Ксавье исполнилось 18 лет и он официально «стал девушкой» по имени Вивиан Дженна Уилсон, взяв фамилию матери.
А чому виникла ця тема? Маю на увазі зараз виникла?
Син змінив свою стать ще у 2022 році. А зараз згадали Два роки пройшли.
П.С.
Загуглив. Про це пишуть російські та індійські ЗМІ. В сенсі, зараз пишуть.
З чого це раптом?
П.С.П.С.
Ще британський таблоїд Daily Mail. Бульварне видання для домогосподарок, яке любить сенсації. А у 2017 році англійська Вікіпедія заборонила використовувати Daily Mail як надійне джерело.
Байден вперше з’явився на публіці після відмови від участі у виборах та одужання від Covid
На оприлюдненому відео журналісти запитують Байдена, як він почувається, на що він сказав, що почувається "добре".
Warisdeath писал(а):
А чому виникла ця тема? Маю на увазі зараз виникла?
Потому что Маск это заявил в своем интервью.. что не понятно??
"Маск сделал комментарий в интервью доктору Джордану Петерсону в понедельник после того, как его спросили о том, что он думает о врачах, проводящих процедуры по смене пола у детей, практику, которую и Маск, и Петерсон назвали «злом»."
Wokeism – woke-идеология – вот главная причина того, почему прежнего мира больше уже не будет. Действительно, порой нам всем кажется, что современное общество поиграется-поиграется, да и вынырнет в нормальность из всей этой кошмарной антиутопии с 60 гендерами и бредовой фантасмагории, где обколовшийся чернокожий наркоман стал новым идолом борьбы за равенство.
Прочитав. Пішов на джерело, а це Fox News, і що за цим посиланням, що на Fox News лише про це. Більше ні про що інше не сказано.
Ну то й хєр з ним.
До речі, він не каже ні назву пігулок, ні хто їх виписував.
Цей його син/дочка, а точніше його дитина, відмовилася від прізвища Маск і сказав, що не хоче мати нічого спільного з цією людиною, тобто з батьком. Так може це головна причина, а не пігулки?
Причина не в таблетках, а в вокуизме.. и это не маячня, как вы написали, а всё гораздо серьезнее..
Я просто поражен гибкости мышления некоторых людей ;) В соседней теме вы искренне возмущаетесь происходящему в американских университетах, дружно встающих на защиту палесов и осуждающих агрессоров-евреев.. и тут же отметаете влияние самой что ни на есть базы, идеологии, лежащей в основе происходящего, называя ее описание "притянутой за уши маячней".. Здесь сразу приходит на ум пословица про крестик и трусы ;)
Воукизм проник в западное общество как раковая опухоль.. и разлагает его с небывалой силой.. сразу видно, вы не смотрите американские сериалы последние годы ;) даже по кинематографу эти перемены отчётливо заметны..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Lis1980, І що? Що такого серйозного? Що такого страшного? Що, це вже стало нормою? Ні. Світ змінюється. Він вже ніколи не буде таким, яким був. Нові тенденції, нові погляди, нові пріоритети. Це невідворотно. І, до речі, всі ці зміни - це наслідки світу, в якому ми жили і живемо.
Ту статтю я назвав маячнею. І назву ще раз. Мене вибішує коли росіяни розмірковують, судять, засуджують те, що відбувається в Західному світі і зокрема в США. Представник країни, яка живе минулим, яка тягне за собою і хоче розповсюдити своє архаїчне, до того ж це архаїчне агресивне та зле, розповідає що там не так в США. Він не на тій ступені цивілізаційного розвитку знаходиться, щоб судити що там так, або не так на Заході. Вся його стрічка забита православієм, причому ж російським, а він з Вумним видом вирішив розповідати про Америку. Це маячня. Не того рівня автор. Причому це він писав ще у 2021 році. Стільки пафосу трагічного, що все, капець. Що ці нові віяння погублять світ. А через два місяці після цього його країна пішла старим, знайоми шляхом. І нічого, і все нормально. Зато він засудив людей, які просто мають такі самі права, як і всі інші.
Ось почитайте його про іншу подію і одразу стане зрозуміло, що цей писака натягує сову на глобус, да так натягує, що вона майже натягнулася:
Прочитали? Так само і про воукізм він пише. Прям трагедію зробив.
До речі, а там де насправді трагедія, він вивернув у конспірологію і в чергову маячню.
А про Маска ще раз повторю, що то його особисте.