Доброго дня, ранкова кава була смачної, на вулиці +11 було з ранку і похмуро, всім гарного дня бо в мене на сьогодні поломка обладнання буду займатись чимось іншим.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Bikini, І я вітаю! Бажаю добра, позитиву і всього найкращого
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ладно... в интернетах мальчик-девочка - какая разница!
Я тут случайно у нас нашел одну хитрость... может кому пригодится... в теме можно листать на страницу вперед или назад если держать на клаве ctrl и жмакать стрелки вправо или влево Вот эти стрелки...
Камради хочуть, щоб тут була пані))) Це ж вже не в перший раз! То на одного хтось так подумав, то ще на когось! А в Bikini ще й така аватарка Воно то і зрозуміло. Хто ж копарські будні і свята може розмалювати як не жінка? Але ж здається мені, що наш форум, як би так сказати, не зовсім жіночої тематики і напрямку
Але ж здається мені, що наш форум, як би так сказати, не зовсім жіночої тематики і напрямку
И на таких бывают дамы... вон у соседей были и есть Хотя да, ничтожно мало и нужно сделать поправку на ветер, то бишь на виртуальную реальность, которая иногда не совсем реальна...