Предварительная версия смерти народного депутата Валерия Давыденко – самоубийство, сообщил советник министра внутренних дел Украины Зорян Шкиряк.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Ні, я нічого не думаю. Я більше скажу, я про нього почув вперше сьогодні, тому я, взагалі, не можу нічого думати. Просто коли я читав про це у ЗМІ, ще до того, як Ви на форумі цю новину розмістили, мене вразило це фото. І стілець. Спочатку не було. А через декілька хвилин, поки я поліз почитати хто це, з якої партії і що про нього відомо, то у слідуючий новині вже було фото. І я від несподіванки що воно там буде, та ще й цей стілець у місці, де його не повинно буде, подумав що навіщо це показують суспільству, наче звітують перед кимось, що ось дивіться, це правда.
Скрыть ссылки на пост |
Так все ж таки будуть перевибори, чи вже відомий їх результат? Як можна казати хто піде, якщо будуть перевибори?
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Есть в Украине новости! Гордон жжет напалмом!Warisdeath писал(а): ↑24 май 2020, 02:58І взагалі, що не день, то резонансні справи. Ми дуже стрімко наздоганяємо наших братушок, тих, що одиннарод.
У нас що, зовсім немає нормальних новин? Я вже не кажу про хороші і добрі, ну хоч би якісь добріші, чи там щось десь будується, відкривається, та ремонтується в решті решт. А то все то про зашквари ОПи і нашого найвпливовішого, то якісь дурні висловлювання когось з монобільшості, то на міжнародному рівні якийсь безлад, то гондони зі своїми терористами і зрадниками колаборантами, а тепер ще й кожний день вбивства.
Так це ще не вийшли повністю з карантину.
І війна триває
Нет никаких морально-этических причин НЕ публиковать правду жизни. Я когда был ребенком - по началу не мог смотреть на трупы сбитых на автодороге собак и кошек - закрывал глаза. Потом сделал волевое усилие один раз посмотрел - потом все OK. Мир нужно воспринимать без купюр и цензуры - таким, какой он есть.Warisdeath писал(а): ↑24 май 2020, 02:48Ну, я не знаю. Чи мені не попадались, чи я не дивився, але не пам'ятаю, щоб отак з міста події викладались фото. Мені здається це зайвим. З морально-етичних причин, так точно. Таке відчуття, що це звіт перед замовником.
Що стосується Давиденка, то він депутат. Людина відома. І таке останнє фото, якось не те. ІМХО.
Забить курицу на масо - нормальное нужное дело. А с трупиками собачек и кошечек на трассе - это несчастный случай, бывает. У меня это все никакого омерзения не вызывает - это жизнь она разная и это ее часть. Я курице голову отрезал в 7 лет и потом ел борщ с ней в составе с хорошим аппетитом.Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑24 май 2020, 15:16так жалко же., особенно котов . в каком то советском фильме убивают курицу ...не могу смотреть тяжело. сцена вызывает омерзение. то что жизнь ,а особенно у нас штука жесткая знаю ,но для того и существует государство чтобы не допустить ада.
Скрыть ссылки на пост |
Керування ким? Кого Ви маєте на увазі? Хто керує?
Дивіться попередній пост, там все по полицям розкладено кому вигідна ця публікація і з якою метою це було зроблено
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Правда життя в цілому і особисте життя окремо - це абсолютно різні субстанції. У загиблих є сім'ї, дружини, діти, брати, сестри, друзі, може ще й батьки живі. У людей сталося нещастя. Вони втратили своїх близьких. Це важко. І до цієї ваги суму і болі додаються фото жахливого виду, які потрапили у відкритий доступ. Це дуже боляче для рідних. І, як на мене, принизливо. Я про цю морально-етичну сторону кажу. Якщо вже так кортить комусь викладання публікацій з міста подій, то можна обмежитись і фото, на яких трупи накриті, а не ті, де тіла з пробитими черепами та животами, які стікають кров'ю, представлені на загальний огляд. На такі зображення повинні дивитись слідчі, а не все суспільство.
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |