Я бы не так сказал.. Олигархи не воюют с госвом, а шантажируют его вытарговывая себе нищаки.. да и у нас олигархи и есть государство.. сучья система, от чего вся маячня вокруг.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
По-моему я дал самый что ни на есть ответ по существу.. без объявления войны и военного положения невозможно все другое. Азм есть основа!! Иначе будет хлипкая конструкция из говна и палок, которую развалит любой адвокат..
Вы как то не туда клоните.Недавний пример Испания.Погасила проявления сепаратизма без объявления какой либо войны. Предводитель сепаров предстал пере судом.Как по Вашему, государство себя должно защищать от проявления открытой пропаганды на разрушение этого государства?
Ну вы сравнили.. у нас опзж разве призывает к отделению и независимости областей? Юридически там нет сепаратизма. вот в чем фокус. Поэтому им и шьют дестабилизацию и даже терроризм.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Есть. И ей это инкриминировали. За это ее и посадили. Правда она заявила, что Гиркин ее заставлял и ее били.. ну а что ей смягчили меру пресечения - совсем другая история.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Буквально зараз розмовляю з другом, який в цій темі дуже обізнаний, (однією рукою тримаю телефон, а другою пишу тут). Прочитав йому цю новину і питаю куди поділи вугілля? Він послухав і єдине, що уточнив, так це ресурс, з якого я це читаю. Так от він мені каже: "Вугілля повно. Все це брехня."
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Все говорят,что юридически к этим подонкам подъехать практически не возможно,а спонсирование терроризма попробуйте докажите.
Перелік Нормативно-правових актів України стосовно збройної агресії РФ
*Закон України “Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення дати початку тимчасової окупації” (2015);
*Закон України “Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях” (2018);
*Постанови Верховної Ради України:
-“Про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором” від 27 січня 2015 року;
-“Про Заяву Верховної Ради України “Про відсіч збройній агресії Російської Федерації та подолання її наслідків” (2015),
-“Про Заяву Верховної Ради України "Про визнання Україною юрисдикції Міжнародного кримінального суду щодо скоєння злочинів проти людяності та воєнних злочинів вищими посадовими особами Російської Федерації та керівниками терористичних організацій “ДНР” та “ЛНР”, які призвели до особливо тяжких наслідків та масового вбивства українських громадян” (2015) – у ній ідеться, що від 20 лютого 2014 року проти України триває збройна агресія Російської Федерації та підтримуваних нею бойовиків-терористів, під час якої було анексовано Автономну Республіку Крим та місто Севастополь. Також Російською Федерацією окуповано частину Донецької та Луганської областей України, загинуло тисячі громадян України, серед яких діти, поранено тисячі осіб, зруйновано інфраструктуру цілого регіону, сотні тисяч громадян вимушені були покинути свої домівки.
Є ще низка постанов, проектів, звернень до міжнародних спільнот.
Тут стисло, чітко, зрозуміло:
Тепер на українському законодавчому рівні визначено те, про що всі говорять з 2014-го року – війну названо війною, Росію – агресором, а “Л/ДНРи” взагалі мають зникнути із нашого словника – тепер це окупаційна адміністрація, і не інакше.
Україна визнала Росію агресором. А Захід – визнає?.. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... cerzi.html
Тут дослідження міжнародної спільноти. Це не законодавчий опис, але дуже інформативний. Якщо буде час, натхнення і бажання, то можна почитати. Букв багато.
ПРОПОЗИЦІЇ ДО ПОЛІТИКИ ЩОДО ВРЕГУЛЮВАННЯ КОНФЛІКТУ НА ТИМЧАСОВО НЕПІДКОНТРОЛЬНИХ ТЕРИТОРІЯХ НА СХОДІ УКРАЇНИ
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Warisdeath, благодарю Вас за огромное внимание к моей особе,за подобранный материал. Половину прочел,что либо новое для себя или ответ вразумительный пока не нашел.Буду читать дальше,вечером.
Гоша, Я теж не знайшов конкретики. Більше того, мені здавалось, що у нас набагато більше прийнято законів, указів, постанов, нормативок, а виявилось, що не так вже і багато. Та справа не у кількості. Ми же це всі розуміємо. Справа у якості.
Щоб, як у професора Преображенського, це був такий закон, щоб "як завгодно, що завгодно, коли завгодно але щоб це був такий папірець, при наявності якого ні Швондер, ні будь-хто інший не міг би навіть підійти до дверей моєї квартири.
Остаточний папірець. Фактичний! Справжній !! Броня !!!"
Не хочу шукати винних і розводити дискурс чому так, а чому не так, хто заважав, чи що заважало, але, якщо коротко, то, судячи з того, з якими потугами і в які строки приймалося, навіть те, що є, стає цілком зрозуміло, що не було єдності поглядів на російську загрозу ні у наших народних обранців, ні у нашого суспільства, ні у колективного заходу.
Не виправдовуючи попередників і не засуджуючи чинних, хочеться зауважити, що зараз набагато кращі обставини для прийняття необхідних законів. І світ побачив і переконався у тому, що путін-х*ло зло, і його політика - загроза, і у нашій ВР зараз монобільшість, і вже є кілька виграшних справ у Стокгольмі, і йде суд над МН-17, і, навіть, глухісліпі ОБСЄ прозріли, чують, бачать і фіксують обстріли... Здається, що всі умови є, але...
От чому так?
Стокгольмський арбітраж відмовив акціонерам ПАТ "Укрнафта" Ігорю Коломойському, Геннадію Боголюбову й Ігорю Палиці в задоволенні їхнього позову до України на суму понад $ 6 млрд, визнавши відсутність своєї юрисдикції.
Про це інформує Міністерства юстиції на своїй сторінці в Фейсбук
Глава правління НАК Нафтогаз України Андрій Коболєв у жартівливій формі відреагував на рішення Стокгольмського арбітражу, який відмовив у задоволенні позову Ігоря Коломойського, Геннадія Боголюбова та Ігоря Палиці до України на суму понад $6 млрд.
Відповідну публікацію Коболєв розмістив у Facebook.
"Каву йдеш пити?" - йдеться в повідомленні, до якого прикріплена фотографія кота.
Фраза відсилає до пропозиції Коломойського, яку він у 2015 році зробив депутату Верховної Ради та журналісту Мустафі Найєму біля центрального офісу компанії "Укрнафта".
Про блокування каналів, про Донбас і Крим, про закупівлю електроенергії з Білорусі і росії, про чому ми не в НАТО та інше